Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Przepraszam wszystkich

Polecane posty

Gość gość
Awarii, Jacka i Błędnego z zamku nie pamiętasz Talia?:-D

Gość gość
No baaa. talia jest najpiekniejsza. To nic, ze facet robil ja caly czas w c***a:D

Gość gość
Albo to sciema, albo dziewczyna leczy sobie kompleksy poprzez udawany dystans i upust jadu.

Gość gość
Ja pieprze ale brudy. Ale zdziry tu muszą siedzieć

Gość gość
Ale to Ty Talia masz serio największe pretensje do tych lasek? No przecież dzięki nim masz takie dobre rżnięcie z mężem? Ciebie też zabolało, co widać. Ja Ci współczuję i tym kobietom teraz też bo przez takiego kretyna wszystkie jesteście upokorzone.

Gość gość
One siedzą jak na bombie zegarowej.

Gość gość
A ja mam inne pytanie do Talii. Jak Andro wpadł z tymi mailami?

Gość gość
Kurwa n iewylogowal sie z poczty p e wn ie

Rzniecie jest fajne, ale niesmak zostaje... Przynajmniej na jakis czas. Czy teraz juz wierzycie, ze to ja? Kokietowac jest latwo, ale trzeba pamietac o konsekwencjach. Suka jak nie da, to pies nie wezmie. Chyba, ze liczy na g***** ale na przyjemnosci to trzeba sobie zasluzyc..p..zdy niedoj****e.

Gość gość
To że Tabasko ma piegi pisali na forum :D C***a masz a nie zdjęcie Tab Talia :D

Gość gość
Talia ma rację. Ona poniosła konsekwencje działalności Andro i tych kobiet. Teraz niech oni po nim poniosą.

Gość gość
Koleżanka której Andro wysłał jej foty pisała że jest średnia. Nie ma figury , fryzura na faceta bardziej niż kobieca. Sama nie widziałam ale nie mam powodu by jej nie wierzyć.

Gość gość
Koleżanka. :D

Gość gość
jakie konsekwencje one poniosa? ze napisze ze sa przeciętne? nie badz smieszna. ona dostała po d***e i zale wylewa na forum. zal.pl

Gość gość
Dobra, zalilas sie tu 3 dni, wystarczy tej zenady. Wypiertalaj 🖐️

Wiecie, ze was wszystkie znam. Publiczne przeprosiny mi sie naleza. Z niebieskiego.

Gość gość
No tak:D biedny Androgen zagubil się w necie i trafil do tego piekła z którego te niedoj****e diablice go wypuścić nie chciały:( wybacz ale zalosne to strasznie co robisz teraz pomimo tego że na pewno cholernie boli, ale wyzywanie kobiet które zapraszal i namawial na priv jest slabe. Zresztą maila mial w profilu, jak myślisz dlaczego? Bardzo się bronil przed tym kontaktem;) żyjcie sobie, z czasem przejdzie a ten cyrk niepotrzebny.

Gość gość
Jakbyś męża pilnowała to nie miałby nawet okazji mnie poznać . ;) Poza tym to on jak uległy piesek biegał za mną nie ja za nim nieszczęśliwa żona. :) Miałam ochote to się zabawiłam . :)

Gość gość
Bol doopy jednak trzyma idiotke. Na nic zapewnianie wszystkich o luzie gdy sumienie caly czas przypomina ze jest sie ze zdradliwym chooykiem:D

19.01 A co? Ty akurat dostalas moje zdjecia zaraz po porodzie? To popraw sobie makijaz.

Gość gość
P*****lnieta do kwadratu:D

Gość gość
A gdybyście były na jej miejscu szmaciska niezalogowane?

Gość gość
Jeśli tak to jeszcze bardziej mi szkoda że masz takiego k****a w domu. Pomyśl jak on cie szanuje skoro wysyła twoje niezbyt atrakcyjne zdjęcia obcym . :) Poważnie warto dać się tak poniżać za j****ie?

Gość gość
I jeszcze jedno. Ten twój to żaden ósmy cud świata, zwyczajny przeciętniaczek. Nie zachwyca, nie odrzuca. Znalazł się gdy była potrzeba i tyle.

Gość gość
Nie jestem na jej miejscu. Jeśli suka nie trzyma pieska to ten idzie gdzie indziej . Prosta zasada. A że z buldoga okazuje się ratlerak to już inna historia. :)

Gość gość
A gdybyście były na jej miejscu szmaciska niezalogowane? Nie zgrywalibysmy bez sensu chojraczki na forum. Wp*****l, albo drzwi, i koniec tematu.

Gość gość
Pisali ze Tabasko ma 43 lata i jest gruba

Chcialam sprawdzic, czy jestescie tylko zwyklymi szmatami. Kiedys, jak bedzie juz za pozno przypomnicie sobie, ze najpierw trzeba byc czlowiekiem i, ze to dziala w dwie strony. Ale wtedy bedziecie znow same, moze z gromadka dzieci, bo partner was zostawil dla szmaty. Tutaj nikt nikogo nie zostawi - ale smrod po was zostanie przez jakis czas. A jak ktos zdolny- to niech mi wskaze ta najbardziej szczekajaca z pomaranczy. Naucze ja czlowieczenstwa.

Gość gość
Boli dupka? Zajmij sie swoim biednym ukochanym;)