Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Przepraszam wszystkich

Polecane posty

Gość gość
Wiadomoladaco jakieś :pale zgrabneaha możesz już wychynąć spod szafy szczurkujuż jest dzień.

Gość gość
Przyjacielu in spe, nigdy nie flirtowales na priv z mezatkami?:)

Gość gość4imp
Z całą świadomością napiszę- może flirtował, ale dla mnie był zawsze zaje=biście poprawny. Na forum zaś prawdziwy facet, do rany przyłóż- w języku "inowym". 😴 ;) Buziaczki In. 👄 P.S. Te trollik, do mnie trzeba robić dłuższy podjazd niż z miesiąc, żebym poszła z kimś do łóżka, poza tym nie umiecie czytać "między wierszami". :P Tak na marginesie, uwielbiam film "Między słowami"...może odzwierciedlić wiele przyjaźni stąd. ;) Zapewne. :P

Gość gość
Skoro sam pisal z mezatkami to popieranie talii jest zwykla hipokryzja.

Gość gość4imp
Owszem, jednak należy rozróżnić pewne rzeczy. Każdy głupi troll wyobraża sobie, że jeśli ktoś utrzymuje kontakt mailowy to musi się pieprzyć (wirtualnie :O jak ja tego nie znoszę :O ) Otóż nie. Można rozmawiać o rodzinie, o pracy, o życiu, o forum, o seksie też (ale nie w takim kontekście :P ) Lubie Ina, nie utrzymuję kontaktów ze znajomymi z forum (już), ale to nie znaczy, ze ich nie lubię. Lubię, ale wystarczy mi pisanie tutaj. I wiem, że niektórym też. ;)

Gość gość
Z CZEGO SIE TLUMACZYSZ I KOMU? CHYBA JESTEŚ OSTATNIĄ OSOBĄ KTORA ZNA POJECIE MORALNOŚĆ. Cyrki z odejściem, kilka nicków, opowiadanie niby z fikcją, wesele. Uderz w stół. 😘 Stanowisko twoje męża w sprawie Cynika :-D :classic_cool:

Gość gość4imp
Głupi troll. Tłumaczysz się? Raczej zachwalam Przyjaciela. ;) Jakie odejście? Jaki mąż? Nie dość, że czytasz forum od deski do deski, to jeszcze sobie zapisujesz infa? Współczuję. :D P.S. Niektórzy kopiują, może też zacznij. ;)

Gość gość
Każdy to olał ale szambo się wytłumaczyć musi bo inaczej się udusi. Podmylaś się przed wydaniem stanowiska?

Gość gość
Te niewinne rozmowki na priv oczywiscie odbywaja sie za wiedza malzonkow, partnerow, ktorzy nie widza w tym nic zlego?:D To co robi In Spe to hipokryzja do kwadratu, ale jemu to pewnie wisi. Jest nowa kobieta= trzeba sie podlizac.

Gość gość
Drogi Cyniku Bardzo mi schlebia fakt,że wciąż pamiętasz o Agnieszce.Cieszy mnie też ,że wspominasz o jej wnętrzu,pisaniu, o wszystkim...choć o cipce,tyłku,cyckach możesz zapomnieć Jednak,jak wspomniałeś wcześniej,jest zajęta.Masz rację!Jestem jej mężem Ty-jesteś naiwny(Twoje słowa),cyniczny(ale o tym szczególe każdy wie). Sam Twój login mówi za siebie.Co do Twych słów(str.4 Twego tematu) cyt. ,,....po spotkaniu z takim pięknem pozostanie mi celibat przez resztę samotnego i smutnego życia, z jedynymi uśmiechami na myśl o tych chwilach..." niestety tylko to Ci pozostaje szkoda tylko - dla Ciebie , że spotkanie nigdy nie miało miejsca , zresztą to drobny szczegół. ale niech i tak będzie godzę się na to z jednego względu - lubiłem czytać o tym co i jak piszecie. Jeżeli uważasz , że kłamię,oszukuję lub jestem niewiarygodny podaj e-maila(odpiszę Ci z chęcią i podam szczegół bardzo dokładny-myślę,żę kopara ci opadnie) In! pozdrawiam Cię serdecznie.Spoko z Ciebie facet! ...co do pomarańczy,niebieskich,hejterów itp itd -WBIJCIE SOBIE DO TYCH ZAKUTYCH ,ZGNIŁYCH GŁÓW !!!ze mnie KOKE-jak z koziej d**y trąba ps. mimo to pozdrawiam wszystkich serdecznie Cyniku czekam na e-maila nie am czasu grzebać i szukać Twego namiaru oszczędż mi tego...proszę

Gość gość4imp
Każdy to olał produkując z "gościa" wiele, wiele stron. ;)

Gość gość
gość 2016.06.24 44444 dziś Ale spała tylko z jednym. pechowiec.gif Raid Chwilo. oczko.gif Zabija. Na śmierć. cool.g

Gość gość
Ja też wierzę że wszystko wstaniei odrodzi się na nowozawsze tak jest w przyrodzietylko trzeba przed nim uklęknąć ;)🖐️

Gość gość
muszka śmierdziuszka dziś Co cię tak boli imperium, że ci powiedziałam o ci=pie czy, że faktycznie pochłaniasz nią wszystko co się rusza?

Gość gość4imp
Skoro każdy jest taki mądry to chyba nietrudno się domyślić, że żaden mąż. (raczej wróg, a żeby to jeden w tym miejscu :D ) Acha, Cynika też lubię. Super przyjaciel. Ogólnie lubię przyjaźnić się z mężczyznami, nic na to nie poradzę, lepiej się z nimi dogaduje. Dystans do swojej seksualność złapaliśmy już dawno. :P

Gość gość
Jeśli chodzi o muchyto Agnieszka przed chwilą mi powiedziałana privieże w USa jest jakaś inwazja. :o

Gość gość4imp
Inwazja Mocy.:classic_cool: RMF FM. "Jesteście jedwabiści". :P (ci, którzy kolekcjonują wklejki i którzy są cytowani :D ) Oj , sama tam jestem. :( ;)

Gość gość
Ludzie, co się tak uparcie czepiacię Imperium? Napisała opowiadanie, brała fantazje w formę literacką Wczoraj ktoś wyciągnął temat o szpilkach. Tam się babki wirtualnie rżnęły in public z kolesiami i robiły to w czasie rzeczywistym. Jakoś nie miały hejtu! Podobnie z tymi od Gosiaczek i wiele innych. A tu jakaś trollica, która sama może puszczała szpary jak te ze Szpilek, teraz rzuca jadem bo jej czas minął i wszyscy przebortowali na osobę która napisała opowiadanie. Hipokryzja do kwadratu.

Gość gość
Imp Łeba się zbliżanie będę samale liczę że odwiedzisz nasz grajdołw szortach i tych skarpetkach za kolano ;)🖐️

Gość gość
9.11 tam się Kokos rznął.Ktoś wyniuchał jego stary nick ale jest wolny. Wolno mu.

Gość gość
OK wolno Ale rąbał w trójkącie( wspólnie z iinnymi lujami) w czasie rzeczywistym mężatkę, która nie kryła że nosi obrączkę i jakoś nie widziano na ero żeby hejtowano Alażyję, Koke czy Schwitzza. Odczepcie się hipokryci od Imperium.

Gość gość4imp
In, do Łeby...rowerem? :D Pracuję nad formą, więc kto wie... ;) Widzisz gościu, sama czytałam wiele tematów gdzie babeczki i faceci kopulowali słownie. ;) Faktycznie, szokiem było, ze jeszcze w 2013 roku nikt ich nie prześladował i nie oskarżał, ani nie oceniał. Zabawa w opowiadania była przednia, tym bardziej, że ani Pan Wilk 😴 , którego jednak publicznie przeprosiłam (ach te moje dobre serce ;) ), ani Pan Naju 😴 ;) , nie mieli do mnie pretensji. Próbowałam też stworzyć coś z Cynikiem, bo oboje mamy na tym punkcie hopla. ( szkoda, że nie kontynuowaliśmy, ale co można spodziewać się po facecie, który napisał na publicznym forum, że całował własną siostrę? :( ;) ) Hipokryzja okropna, trochę z tym walczyłam, ale dziś już wiem, że pewni ludzie są niereformowalni. ;)

Gość gość
Hipokryzja jest cukrowanie zawiedzionej mezatce gdy samemu pisze sie po kryjomu z mezatkami.

Gość gość4imp
gość dziś Hipokryzja jest cukrowanie zawiedzionej mezatce gdy samemu pisze sie po kryjomu z mezatkami. 4444 Czytałeś gościu? :D

Gość Głośne beknięcie
💤

Gość gość
winni sie tłumaczą, za dużo masz złego za skórą. mąż się jednak poznał 🖐️

Gość gość
za co przepraszałaś wilka? że łachmytę i idiotę z niego zrobiłaś? kto dał ci prawo uzurpować cudze nicki opisując fantazję, którą możesz /mogłaś spełnić z mężem.

Gość gość
4 wszytko już widziałaś łysą pałę heh :)białego ASa pikowegojeden taki jest w tej części układua ja będę się rozglądał za czarnymi oczkami i piersiątkami jak granatyno i za Psujem z górkichyba że Madzik da mi z liściato się schowam do zamkuale wychynę swoim sposobem. 😴

Gość gość
Nie czytalam, Imperium. Sama tu pisalas, ze takie priwy maja miejsce. Chyba nikt nie sadzi, ze Pis nie privuje?:D

Gość 44444
PSuj2015 dziś Imp, możemy się razem wybrać. Rowery dowieziemy SKMką do Lęborka i potem już z górki cool.gif 4444 Psuj :D, szczególnie ta SKM- ka to świetny pomysł na naszą formę. ;) 44444 Oj tam, Wilkowi nic się nie stało, on tez lubił sobie pogrywać,a to z Tabasko, a to z Najem, a to z Chamami Ero. ;) Po prostu mnie nie pociągał, dlatego napisałam o nim jak napisałam. ;) Spoko. 4444 Ina widziałam. Walę oficjalnie. Ale był w ubraniu. :( Poznałabym ;), Psuja zaś po pośladkach. ;) (żartuję :D Psuj kiedyś nie wstawiałeś swojej foci? ;) ) 4444 Nie odpowiadam za privy osób stąd, ale nienawidzę oceniać ludzi.