Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieaniołek

Kaaruzella

Polecane posty

To Niestała "chodzi" ;) z Blaszakiem? Musi w takim razie mieć stalowe nerwy. :P Mam nadzieję że Płock się o tym nie dowie. ;) Serce by mu pękło. Tyle się chłopak napracował by zaistnieć i wszystko za jednym zamachem, jak krew w piach. :( Życie :)

A to święto czy w sezonie karuzela całą dobe sie kreci;) ? Cześć Nowy widze że kolejek raczej nie ma

Gość gośćpiter
Dzień dobry,cześć i czołem. Piotrek udeźa jest taka sprawa... Wstałem robie jajecznice ze szczypiorkiem+ kto śie skusi lecz przecie nie musi:-D

Gość gość
Post wcześniej to ja. Ptyś dla ścisłości

Gość kotka poes
cierpiac na bezsennosc... dzien dobry w niedzielny poranek...

Nie znasz dnia ani godziny :P Temat podbity, myślę sobie znowu jakiś intruz a tu tylko, albo aż Kredosław :) 🖐️ x Pomarańcze, dzisiaj wypoczywamy, bez zbędnych ataków, pomówień, spamów. Jeśli komuś coś leży na wątrobie, to niech się wypróżnia w innym miejscu. Jak takowego nie ma, to nic prostszego jak sobie takie miejsce zorganizować. Chyba wiecie jak zakłada się nowe tematy.

Gość gość
Nowy kiedy śpisz? W nocy kręcisz karuzelą, rankiem witasz? Pozdro :)

gość dziś Ja z Karuzeli tylko korzystam. Raz kupiłem sobie bilet by się zakręcić, spodobało mi się i teraz się tu wkręcam, kiedy mam wolny czas Tak wiem w przedziwnych godzinach, ale różnie to przecież w życiu bywa. ;) Nie jestem tu 24/h jeśli o tym myślisz :) Również pozdrawiam i życzę ci miłego dnia :) 🖐️

Gość gość
NOWY W MIEŚCIE TO PEDOFIL

Gość gość
08. 03 / gościu a ty materacem jesteś że bzdury wypisujesz! P*****lnij się w czółeczko!

Gość nieaniołek
nie musiałeś pisać dla ścisłości ptyś.. i tak od razu było wiadomo kto robi jajecznice ze szczypiorkiem :D za dużo problemów kotko.. podaruj je św. teresce, od załatwiania spraw niemożliwych do ogarnięcia. przestań się zamartwiać i wypuść powietrze :) a do gościa - michaił z miasta, całe życie żyje zgodnie ze swoim rytmem biologicznym, za którym przeciętny człowiek nie nadąży, choćby nawet popuścił gumkę w majtkach ;) miłej niedzieli wszystkim :) https://www.youtube.com/watch?v=nK6CLsS3Z-A

Gość niestala           czytaczka
jestem analną wariatką :-)

Gość gość
Petrov Koke na temacie

Wiesz co Panie Nowy? :) nie mogę się doczekać, kiedy Ty napiszesz, że z kimś - może nie chodzisz - ale jesteś :) doczekam się?:-P Jedno jest pewne:) Wilno to miasto, które leczy duszę :) przyjechałam tutaj w najlepszym momencie, Ona znała moje plany, nawet w tym mi nie przeszkodziła :-O cóż, trzeba się i tak uśmiechać przez łzy :( a jeśli ktoś czuje się zdolowany mimo lata i mimo słońca, dajcie znać, odloze smutek na bok i opowiem kawał o Rysiu ;)

Gość gość
Prędzej się wnuków doczekasz hipko Klaudio,hejtero z nadwagą twój mąż Mateusz wie co tu wypisujesz? Dawaj kurfo te maila od Widma:-O

Chyba raczej się nie doczekasz Pani Słowianko, :) 🖐️ Co swoje, to już przeżyłem. :) Szkoda że po tym wszystkim nie został żaden ślad. Po Kasi, nauczyłem się żyć sam i nie chcę tego zmieniać. :) x Wilno? Ciekawe ilu Polaków zamieniło by Wrocław na Wilno?

Dzień dobry ;) wszedłem w nocy bo świeciło się światło. Nie miałem złych zamiarów a tylko chciałem pożyczyć soli hehe! Pozdrawiam

Dzień dobry ;) wszedłem w nocy bo świeciło się światło. Nie miałem złych zamiarów a tylko chciałem pożyczyć soli hehe! Pozdrawiam

Gość gość
Gdzie 28 strona? Była ,co usunęłas hejterko z Kalisza !!!!!!!????

Gość gość
gość dziś Gdzie 28 strona? Była ,co usunęłas hejterko z Kalisza !!!!!!!???? x kretynie, tematy się wieszają, jak mają powyżej 10 stron! jest już zresztą nowa karuzela. wypieprzać pisać tam!

Gość gość
Usuwane były wpisy jak wyzywano Nowego na capslocku. Chuöja wiesz bo chöujem jesteś :-D

Gość Pł
Nawet nie mam siły Nowy odpowiedzieć na Twój komentarz.

Gość gość
Płock zapij i prześpij się z tym płaczko :-D

Gość Pł
Nowy to stary pedofil jest

Gość gość
płock to baba udająca faceta blee

Gość Pł
dziś gadaj sobie zdrów, tyle możesz :)