Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 24

Polecane posty

otulona_snem dziś Shatyn,ale zamach to zamach i nie musi to byc wybuch,na litosc boska,wystarczy wysokosciomierz uszkodzic pechowiec.gif Ty ciagle uparcie zamach traktujesz w ramach jakiegos wybuchu,w samochodzie np nie musi bomba wybuchnac,wystarczy hamulce uszkodzic lub przeplywomierz i moc silnik traci,albo poszperac przy skrzyni biegow i lezysz i kwiczysz ,bo nie masz kontroli nad autem x x I w samolocie to wszystko zapisuje sie w czarnych skrzynkach. A nic takiego sie nie zapisało. Ale daj spokój Smoleńskowi i nie wciągaj mnie w dyskusję o tym wypadku. Podaj to o co cie wielokrotnie prosiłem...:D

DKNY dziś To bądź łaskaw bazować właściwie a nie skręcac własne teorie. x x Mam prawo interpretowac słowa innych w sposób który uznam za słuszny.:D

otulona_snem dziś to samo,mozna zrobic w statku powietrznym,nie musi bomba wybuchnac by piloci nie mieli prawidlowej kontroli nad samolotem x x Już napisałem. To takie rzeczy zapisują się w czarnych skrzynkach. Ale daj spokój Smoleńskowi.

Ale tacy hak ty będą przekonywać że to nie prawda i że jednak mu przeszkadza. x x A ty zmyślasz bo nigdy czegoś takiego nie napisałem...:D

Przypominam otulona... x Bruno Shatyn dziś ja twierdze,ze nie da sie przeprowadzic dowodu x x Da się. Bo wybuch czegokolwiek podniósłby ciśnienie w kadłubie a nic takiego się nie zdarzyło. I to jest dowód. Ale daj spokój Smoleńskowi. Podaj taki fakt z jakiejkolwiek innej dziedziny i nie wciągaj mnie w dyskusję o Smoleńsku.

No dobra... Na 18.30 jestem umówiony z ulubieńcem otulonej czyli z notariuszem na podpisanie umów sprzedaży i kupna nowego mieszkania. A więc ten fakt, różny dla ciebie i dla mnie, przeczytam jak wrócę. A raczej o tym fakcie...:D:D I po co brniesz w głupotę otulona. Nie potrafisz się z niej wycofać? x

{Da się. Bo wybuch czegokolwiek podniósłby ciśnienie w kadłubie a nic takiego się nie zdarzyło. I to jest dowód.} <<>> Blokujemy czujnik przy określonym ciśnieniu i nic ponad to ciśnienie czujnik, czy jak to to zwał, nie pokaże. W Polsce omija się katalizatory( wstawia się emulator odpowiedniego czujnika, omija się elektroniczne zawory EGR, wycina się filtry cząstek stałych, mimo skomplikowanych komputrwów, czujnik ciśnienia w kabinie to przy tym nic.

No i co z tym wybuchem? To nie musiał być żaden wybuch. :P

Gość gość
Czujników ciśnienia jest wiele w samolocie i zablokowany czujnik pokazywałby cały czas to samo ciśnienie a one w czasie lotu się zmienia. Pisz o czymś czym chociaż trochę się znasz bo tak, wychodzisz na to co zwykle. Shatyn.

Gość gość
oryginaly zostaly u ruskich,dostalismy kopie ktore sie roznily x x Nie dostaliśmy tylko sami zrobiliśmy sobie kopie na parę różnych sposobów dlatego się róznią miedzy sobą. Shatyn PS-Długo pracują bo kupiec kończy pracę o 18 a więc notariusz na nas czeka.

Gość gość
Przypominam otulona... x Bruno Shatyn dziś ja twierdze,ze nie da sie przeprowadzic dowodu x x Da się. Bo wybuch czegokolwiek podniósłby ciśnienie w kadłubie a nic takiego się nie zdarzyło. I to jest dowód. Ale daj spokój Smoleńskowi. x Podaj taki fakt z jakiejkolwiek innej dziedziny i nie wciągaj mnie w dyskusję o Smoleńsku.

otulona_snem dziś i co przypominasz Shatyn?,co przypomniales przez chociazby ostatnie 10 lat na kolejnych polityczych tematach? czy cos dla ciebie sie zmienilo w zyciu?.... raczej na gorsze.. jak mniemam.. po twoich postach,tak mysle jak je obserwuje- czego jeszcze ode mnie chcesz czlowieku? trwasz w starym ukladzie uzaleznien i braku mozliwosci,sam sie na to ze wzgledu na swoj charakter skazales-otulona_snem dziś i co przypominasz Shatyn?,co przypomniales przez chociazby ostatnie 10 lat na kolejnych polityczych tematach? czy cos dla ciebie sie zmienilo w zyciu?.... raczej na gorsze.. jak mniemam.. po twoich postach,tak mysle jak je obserwuje- czego jeszcze ode mnie chcesz czlowieku? trwasz w starym ukladzie uzaleznien i braku mozliwosci,sam sie na to ze wzgledu na swoj charakter skazales-ja ci nie pomoge,oczekujesz ode mnie jakichs faktow,jednoczesnie twierdzisz,ze cie atakuje,sam siebie atakujesz i sam siebie oklamywales cale zycie,podejdz do swojego zycia z faktem w lustrze,a wtedy ze mna pisz oo i to nie jest kur zapial zaden atak..gdy tego nie zmienisz,przepadniesz ,a klamstwo,ktore innym userom zarzucasz ciebie trawi..glownie kazdego dnia jak sie golisz w lustrze rano lub wieczorem oo zawsze jak widzimy haslo"Notariusz" sie smiejemy-mysle,ze zrobiles chociaz raz chlopie dobra robote. smiech.gif x x x No fakt. Te twoje brednie na temat notariusza były śmieszne. Że niby on tylko od mieszkań...:D:D Co do reszty. Następny atak na mnie z kłamliwymi zarzutami. Rozumiem, że po raz kolejny zrobiłas z siebie idiotkę ale po co zaraz tak kłamać? Przecież powinnas przywyknąc bo czesto wychodzisz na idiotke. To dla ciebie norma...:D

oczekujesz ode mnie jakichs faktow x x Nie jakiś a konkretnych. Tzn takich które dla ciebie są faktami a np dla mnie nie. Czyli to o czym pisałaś wcześniej...

A tu dla przypomnienia... x otulona_snem dziś to juz jak sie czepiasz slow,to jeszcze raz powtorze dla ciebie faktem jest co innego x otulona_snem dziś nie bede sie wypowiadac za Ifcie,ale co do mnie i Myra moge cie zapewnic,ze dla nas twoje "fakty" na temat Smolenska,sa zupelnie rozne od naszych

- Wyraziłem prezydentowi Dudzie nasze zaniepokojenie związane z pewnymi działaniami i impasem w zakresie Trybunału Konstytucyjnego - powiedział w piątek w Warszawie prezydent USA Barack Obama po spotkaniu z prezydentem Andrzejem Dudą. x x Jarosław K. ma nowego wroga...:D

Sekretarz generalny Rady Europy Thorbjorn Jagland poinformował, że zwróci się do Komisji Weneckiej o pilne zbadanie nowej ustawy o Trybunale Konstytucyjnym, która w czwartek przyjęta została przez Sejm. x "Jestem poważnie zaniepokojony po przyjęciu przez polski Sejm ustawy dotyczącej Trybunału Konstytucyjnego, ponieważ stwarza ona poważne zagrożenie dla państwa prawa" - napisał w oświadczeniu Muiżnieks.

Gość Myrevin
{Następny atak na mnie z kłamliwymi zarzutami. Rozumiem, że po raz kolejny zrobiłas z siebie idiotkę ale po co zaraz tak kłamać? Przecież powinnas przywyknąc bo czesto wychodzisz na idiotke. To dla ciebie norma...} <<>> No i po czyś takim, czy ktoś komuś musi zabraniać z tobą pisać? :D

Może, ale nie musi. W sumie możesz zabronić otulonej pisac takie kłamstwa na mój temat i wychodzenia na idiotkę. Ale to twoja wola.

39 proc. ankietowanych przez CBOS w czerwcu zadeklarowało zadowolenie ze sposobu funkcjonowania demokracji w naszym kraju, a aż 53 proc. jest z niej niezadowolona. Odsetek zadowolonych spada, a niezadowolonych przybywa - wynika z ogłoszonego dziś badania. W porównaniu z kwietniem o 6 proc. ankietowanych mniej jest zadowolonych z funkcjonowania demokracji w naszym kraju, natomiast 4 proc. więcej wprost wyraża niezadowolenie.

To długie dążenie Polaków w zakresie niepodległości i wolności, narodzenie się polskiej demokracji po zimnej wojnie były inspiracją dla ludzi w całej Europie i na całym świecie. Także w Stanach Zjednoczonych. Postęp Polski pokazuje, że demokracja i pluralizm nie są ograniczone kulturowo czy do jakiegoś konkretnego kraju. To wartości uniwersalne, a centralną zasadą polityki USA jest wspieranie tych wartości, także wobec naszych sojuszników. x I jeśli ktoś jeszcze nie zorientował się, do czego nawiązywał prezydent USA, on sam bardzo szybko rozwiał te wątpliwości, dając Andrzejowi Dudzie pstryczek w nos na oczach całego świata. x ...wyszło jak nigdy – I w tym duchu wyraziłem prezydentowi Dudzie nasze zaniepokojenie pewnymi działaniami i impasem w zakresie polskiego Trybunału Konstytucyjnego. Podkreślam, że szanujemy suwerenność i fakt, iż parlament pracuje nad ustawą, która ma to uregulować, ale jako przyjaciel wzywam wszystkie strony, aby wspierać instytucje demokratyczne w Polsce. Demokracja to nie tylko słowa w Konstytucji, ale praworządność, niezależna władza sądownicza i wolna prasa. To są wartości, na którym Stanom Zjednoczonym bardzo zależy. To wartości, które leżą u sedna naszego sojuszu, a także u sedna traktatu NATO. Praworządność i demokracja – powtórzył, czym nie zachwycił prezydenta Dudy. x x :D:D:D

otulona_snem dziś gdybys nas poznal,albo widzial razem,i z nami pogadal mialbys troche inne"fakty".. x x I po co brniesz w tę durnotę? Fakty są jedne. A dowodem jest m.in. to, że nie potrafisz podac przykładu na to co opowiadasz a raczej bredzisz...:D

A to poniżej to atak personalny na mnie zawierajacy kłamstwa i pomówienia. Wszystko dlatego, że nie potrafisz odpowiedzieć na moją prośbę... x x otulona_snem dziś i co przypominasz Shatyn?,co przypomniales przez chociazby ostatnie 10 lat na kolejnych polityczych tematach? czy cos dla ciebie sie zmienilo w zyciu?.... raczej na gorsze.. jak mniemam.. po twoich postach,tak mysle jak je obserwuje- czego jeszcze ode mnie chcesz czlowieku? trwasz w starym ukladzie uzaleznien i braku mozliwosci,sam sie na to ze wzgledu na swoj charakter skazales-ja ci nie pomoge,oczekujesz ode mnie jakichs faktow,jednoczesnie twierdzisz,ze cie atakuje,sam siebie atakujesz i sam siebie oklamywales cale zycie,podejdz do swojego zycia z faktem w lustrze,a wtedy ze mna pisz oo i to nie jest kur zapial zaden atak..gdy tego nie zmienisz,przepadniesz ,a klamstwo,ktore innym userom zarzucasz ciebie trawi..glownie kazdego dnia jak sie golisz w lustrze rano lub wieczorem oo zawsze jak widzimy haslo"Notariusz" sie smiejemy-mysle,ze zrobiles chociaz raz chlopie dobra robote.

Gość _iftar_
Cholera znów zaczynam palić.

Nie gubie się i nie będzie mi lepiej od tego co napisałaś. Mialaś podac fakt który jest inny dla was i dla mnie. I do tej pory jakoś ci nie wychodzi...:D

Gość gość
""Jestem poważnie zaniepokojony po przyjęciu przez polski Sejm ustawy dotyczącej Trybunału Konstytucyjnego, ponieważ stwarza ona poważne zagrożenie dla państwa prawa" - napisał w oświadczeniu Muiżnieks. " x a tymczasem normalni ludzie zdają sie nie bardzo przejmować "straszliwym zagrożeniem" jakie spadło na polskę. a to oni są suwerenem w polsce a nie pan muiżnieks. x "Gdyby wybory do Sejmu odbyły się na początku lipca, na PiS zagłosowałoby 39 proc. zdeklarowanych uczestników głosowania "

otulona_snem dziś musisz zmienic myslenie..kazdy cie" atakuje"...sam sie niszczysz x x Sam sie nie atakuje. I po co to wymyślasz? Przeczytaj swój post skierowany personalnie do mnie o moich rzekomych kłamstwach, o rzekomym układzie moich uzależnień, o rzekomym okłamywaniu się itp, itd... To atak i to w dodatku mało wyrafinowany i po prostu chamski...:O

a tymczasem normalni ludzie zdają sie nie bardzo przejmować "straszliwym zagrożeniem" jakie spadło na polskę. a to oni są suwerenem w polsce a nie pan muiżnieks. x x Bo po prostu sobie z tego nie zdają sprawy. Ale zdadzą sobie jak coś dotknie ich osobiście. A na to się doczekają.

_iftar_ dziś Cholera znów zaczynam palić. x x Bez sensu... Wyrzuć fajki bo sama wiesz, że z tego nie ma nic dobrego....:O

Gość gość
shatyn, a ty ciągle twierdzisz że nie jesteś komunistycznym gnojem i kłamcą? udowodnij cytatami.

twym najwiekszym problemem jest to,ze nie wiesz jak wygladamy-Ja i Myro prawda? czy falsz? x x Wiem jak wygląda Myrevin bo kiedyś dał swoje zdjęcie. I nie stanowi to żadnego problemu dla mnie. Bo niby dlaczego miałby być?