Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście że ludzi bardziej wzrusza krzywda zwierząt niż innych ludzi

Polecane posty

Gość gość
00:40 Niestety o kilka milionow rocznie za mało tych aborcji.

Gość gość
Tez tak uwazalam, ale niestety jak realnie sobie to wyobrazilam to mam mniejszy entuzjazm poniewaz nie jestem juz nastolatka w sile wieku. Jakkolwiek by jednak na mnie sie to odbilo to z wielka przyjemnoscia bede ogladac te pazerne ludziska jak nagle wszystkiego zacznie im brakowac. Napewno znajac glupote ludzi nawet jak juz bedzie to w pelnej fazie rozwoju zmian nadal beda na sile probowac utrzymac styl zycia i zastanawiac sie jak do tego doszlo. Oj fajnie bedzie sie wariatom przygladac.

Gość gość
Ja tez nie poniewaz nie poswiecilam mojego zycia na akumulowaniu materialnych rzeczy. Jakkolwiek z głodem to juz mam problem hehe

Gość Doktórka
Aborcja to jest prawo kobiety, bo to od jej ciała płód jest zależny, ciąża jest egzaminem dla ciała kobiety, mocno je obciąża i wypadnięcie macicy/pochwy, zwiększone ryzyko zatorowości, groźne skutki zarażeń niektórymi wirusami to tylko niektóre powikłania, nie biorąc pod uwagę już zniekształcenia ciała niektórych kobiet (a ciało jest ważne w dzisiejszych czasach, i z jednej strony "rodź szmato" a potem gardzenie ludźmi z wielkimi brzuchami obwisłymi i rozstępami bo."mogłaby się za siebie wziąć" tylko że to bywa nie z jej winy, tylko ciąża tak niszczy), czy sam fakt że poród jest niezwykle.bolesny, a anestezjologów brakuje na oddziałach plus anestetyki nie dają całkowitej ulgi- wszystko to daje 100% pewność, że kobieta MA PRAWO DECYDOWAĆ CZY CHCE RODZIĆ Nikt nie powie."urodz i oddaj, taki jest twój obowiązek" bo to nie jest bez znaczenia dla zdrowia kobiety, jeśli jest ryzyko, a jest i jest ból, narażenie zdrowia, to kobieta ma prawo decydować.

Gość gość
Bardziej zależy mi na moim psie niż na innych ludziach,uwazam ich za zwykłe śmieci.Co do pszczół to tak,zabijam je jak mi wlecą do pokoju is iedzą na szybie,uniemożliwiajac mi otwarcie okna.I mozecie mi naskoczyć,wielkie obrończynie pszczół z orzeszkiem zamiast mózgu.Ehhh wy baby to naparwde jesteś przyj****e fest..

Gość gość
Ja nie uwazam ludzi za smieci, ale za okrutnych debili sczegolnie takich, ktorzy zabijaja bezmyslnie zagrozone zwierzeta lub owady jak pszczoly. Ludzie maja nawalone pod kopułami, bez pszczoł nasza zywnosc jest zagrozona, ale tego debilom nie przetłumaczysz.

Gość gość
Dokładnie, debilom nie przetłumaczysz. Szczególnie takim które uważają że ochrona pszczół to fanatyzm i głupota. U niektórych widać działa ewolucja wsteczna, szczególnie mózgu

Gość gość
To prawda potwierdzona badaniami tak przy okazji. Iloraz inteligencji spada w doł u ludzi w rozwinietych krajach od około 1975 roku takze debilizm sie szerzy.