Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwonamala

Jak mam uwierzyć żonatemu,że żona jest z nim tylko dla kasy?

Polecane posty

Gość gość
bo autorka to projekt kafe za grosze. a wy lykacie jak pelikany :D

Gość gość
gość dziś haha no jak maz nagaduje na wlasna zone do rodzicow obcej dziewczyny to czy to jest normalne i lojalne nagrac patalacha i puscic tamtej. niech wie jakiego wrzoda wyhodowała x To nie żona wrzoda wyhodowała tylko jego matka. Jego głupiej matce zanieś to nagranie i puść. Niech posłucha jakiego ma synka przygłupa. :D Niech stare prukwo idzie i ucałuje w dope synową, że jeszcze siedzi z takim baranem, bo powinna się już kobieta dawno rozwieść.

Gość gość
facetowi jak jest zle nie robi 3 dzieci tylko ucieka :D ciekawe ile takich wstawek nawija innym za uszy :D:D:D:D:D

Gość gość
gość dziś bo autorka to projekt kafe za grosze. a wy lykacie jak pelikany xx raczej nie, bo te same brednie co tu pisała rok temu na netabach, aż ja zbanowali :D

Gość gość
Nagrywaj. Ten co ci odradza celowo to robi bo sam jest lajdakiem

Gość gość
a te posty typu nagraj go i puść jego żonie to pisze autorka sobie sama. Jak nic jakaś kopnięta w zad kochanica chce się zemścić i bada grunt :D

Gość gość
Tak tak nagrywaj i zanieś jego matce :D

Gość gość
No co już nie chcesz nagrywać? A jak żona ci zabierze to nagranie i zaniesie teściowej to co zrobisz? :D

Gość gość
gość dziś Poczytajcie co w zeszłym roku pisała autorka tego wątku: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/maz-chcial-nag ie-fotki-dla-zyskupieniedzy-p_6394354 x z tematu, który wkleił ktoś z tamtego roku wynika, że autorka ma męża :D

Gość gość
Ja tam nie wiem, może to zmyslone, a może nie.Ale faktem jest, że takie rzeczy mają miejsce. Zonaci tak potrafią omotac kobiety, że te uwierzą we wszystko. Na szczęście nie każda jest taka naiwna. Dwie dobre koleżanki miały takie akcje, gdzie po jakims czasie wyszło, że faceci mieli żony. Bardzo cierpialy, ale urwałyo te znajomości, chociaż rozwód tuż tuż. Żona go nie rozumie i takie tam. To było ładnych parę, at temu. Trzecia kolezanka już się nie zdecydowała na zakończenie romansu, sytuacja trwa już 12 lat, babka za rok skończy 40, a jej kochanek ani myśli się rozwodzić. To już zależy od kobiety na ile sobie pozwoli.

Gość gość
Link nie działa. Jak to ma męża? A może to całkiem różne dwie historie?

Gość gość
autorka to zdesperowana kochanka żonatego. siedzi tu od lat i smaruje brednie. zawsze atakuje żony kłamie jak najęta i zmyśla niestworzone rzeczy a na chwilę obecna jest już tak sfrustrowana czekaniem na rozwód kochasia że postanowiła wziąć sprawy w swoje ręce i iść do żony tylko nie ma z czym więc wpadła na pomysł że będzie nagrywać faceta.

Gość gość
facetowi jak jest zle nie robi 3 dzieci tylko ucieka x znam takiego, co zrobił 3 i dopiero uciekł, rozpowiadając, jak to mu od dawna źle było

Gość gość
Faktycznie to ona. Ludziom teraz nie można ufać, co to się na tym świecie dzieje. A tu pisała, że nie ma męża.

Gość gość
Znam przypadek i to jest na 100% prawda. Kierownik pewnej firmy omotał pracownicę z tego zakładu produkcyjnego. Facet żonaty, dwóch synów, żon 7 lat od niego starsza. Ale niewazne, przecież wiek nie ma nic do znaczenia. Obiecywał, że sie rozwiedzie, mydlił oczy. Jeżdzili na wczasy, wyprowadził się z domu, bywał gościem u tej kobiety. Ciągle patrzył na zegarek, bo synowie czekają. Minął rok, dwa lata. Żona tego kierownika zachorowała na raka, jeżdził do niej, pocieszał. Niestety zmarła bo bagatelizowała wcześniejsze objawy choroby. Podobno na pogrzebie płakał jak dziecko, na wieńcu napisał( Ukochanej żonie) mimo, że 12 lat żył z inną kobietą :O Ot tak przy kawie mi się przypomniało.

Gość gość
nie sciemniaj, wiem ze tu ludzie pisza posty na zamowienie za kase - jak przekroczy iles tam stron watek to dostaja jakas tam kase. xx no matce moze i tez puscic. tylko co matka z tym zrobi? na zawał zejdzie? przeciez matki nie wypieraja sie nawet i synow sqrwysynow z wiezienia. kiepski pomysl. ojciec co, wpierdoli mu? nie sadze, zarowno ojcowie jak i matki zawsze chronia swoje dzieci nawet jak narozrabiaja. xx znam przypadek 30latka ktory zdradzil zone w ciazy z inna, tamta tez zaszla w ciaze, a on teraz z 3 pania sie ruch,a. jego tata tylko sie smieje z tego - policjant synek - jakby co :D

Gość gość
znam przypadek 30latka ktory zdradzil zone w ciazy z inna, tamta tez zaszla w ciaze, a on teraz z 3 pania sie ******* jego tata tylko sie smieje z tego - policjant synek - jakby co x żona też będzie się śmiała z naiwnej kochanki i jak da nagranie mężowi to on już wykorzysta je odpowiednio. Jeszcze się mąż z żoną wzbogacą za to że kochanka nagrywała obcego faceta bez jego zgody i jeszcze to nagranie rozpowszechnia :D

Gość gość
żona też będzie się śmiała z naiwnej kochanki i jak da nagranie mężowi to on już wykorzysta je odpowiednio. Jeszcze się mąż z żoną wzbogacą za to że kochanka nagrywała obcego faceta bez jego zgody i jeszcze to nagranie rozpowszechnia smiech.gif xx xx dziwne to co piszesz dziwaku - bo normalna kobieta czulaby sie urazona, ze facet takie rzeczy opowiada za jej plecami o niej samej :) kochajaca go kobieta. ale jesli jest to malzenstwo opierajace sie juz na kasie i dzieciach a nie na milosci to tak faktycznie moze sie stac. tym bardziej jesli jest to malzenstwo prawnikow - k****y sadowe nie maja uczuc, one tylko piniadz czuja w 2 czlowieku, nie tak? :D

Gość gość
dziś sama jesteś kurwą co lata za żonatym i dziwakiem, któremu się wydaje, że jak poleci z nagraniem do żony, to osiągnie swój cel i zdobędzie żonatego chłopa. Nie ubliżaj dziwko ludziom, bo tak cię wyzwą że znów pół roku będziesz jęczała na kafe :D

Gość gość
O Boże!!!! Znów pojawiła się wariatka szukająca nie jakiej kochanki tu siedzącej, jak ona tam miała? Kiełbasa czy jakoś tak? :) I teraz zapraszamy na cyrk, będą puszczane wiązanki jakich normalni ludzie nie mają okazji usłyszeć, bedziecie goście jednym głosem, jedną kochanką. :)

Gość gość
14:21 a kim ty ci.pcio jestes, ze snujesz domniemania co do mojej osoby? moze jestem kobieta lezącą w szpitalu i wchodzącą z nudów na to forum? jak sadzisz burku?

Gość gość
dziś jesteś kurwą i burakiem, a cipe śmierdzącą masz między nogami, bo cipcie to mają małe dziewczynki. Sama zaczęłaś dziwko z dworca. Nie napisano po twojej myśli, to od kurew ludzi zaczęłaś wyzywać. Tak się zachowują ludzie obłąkani i uważam, że powinni odciąć i neta w psychiatryku :D

Gość gość
Buhahhaha rozpowszechnia? Co rozpowszechnia kretynko? Predzej sie spala ze wstydu niz pokaza innym jacy to są beznadziejni obydwoje. Na wioskach szybko się roznosi. Kochanka jest niewinna-ZAWSZE.

Gość gość
gość dziś 14:21 a kim ty ci.pcio jestes, ze snujesz domniemania co do mojej osoby? moze jestem kobieta lezącą w szpitalu i wchodzącą z nudów na to forum? jak sadzisz burku? xxx Śmieciu nikogo nie obchodzi twoja choroba psychiczna :D

Gość gość
Swieza sytuacja mojej siostry. Facet z innej miejscowości wypatrzył ja w sklepie w ktorym pracuje. Byl tam kilkakrotnie az poprosił o nr tel. Sister dala ten nr, jest od 5 lat sama, ma corke lat 5 i chciałaby po prostu poznać kogos do życia, naturalnie. Ucieszyła sie bo jak mowi baardzo przystojny, uprawia sporty itp. Od poczatku w sumie ( kontakt sms glownie) intuicja jej nie zawiodla.. czuła, ze on jest takim bawidamkiem ale no nadzieje dziewczyna miala, gosc w jej typie itd. Bardzo nieufnie podchodziła do tej znajomosci. I miala rację. Za Moja namową umówiła sie z nim i.. na wstępie zapytała czy jest sam. Na początku sie wykrecal az w koncu przyznał się ze ma zone i syna , ze OD DAWNA IM SIĘ NIE UKŁADA ale on bardzo by chcialja blizej poznać :/ Nosz k***a! Siostra pozegnala pana i wróciła do domu :)

Gość gość
a kim ty ci.pcio jestes, ze snujesz domniemania co do mojej osoby? moze jestem kobieta lezącą w szpitalu i wchodzącą z nudów na to forum? jak sadzisz burku? xxx Śmieciu nikogo nie obchodzi twoja choroba psychiczna smiech.gif xx burek czy burcia?

Gość gość
gość dziś a kim ty ci.pcio jestes, ze snujesz domniemania co do mojej osoby? moze jestem kobieta lezącą w szpitalu i wchodzącą z nudów na to forum? jak sadzisz burku? xxx Śmieciu nikogo nie obchodzi twoja choroba psychiczna smiech.gif xx burek czy burcia? xxx Nieważne, za to ty na 100% sucz :D

Gość gość
ciągnij suko ciągnij :D:D:D