Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emmi

małżeństwo i samotność cz.2

Polecane posty

:) Wróciłam wczoraj wieczorem a dzisiaj praca... praca.... praca ..... Z jednej wróciłam a już trzeba zabierać się za następną :( Ale tutaj puściutko...... :(

tylko zapraszam na kawkę i herbatkę i pozdrawiam wszystkich. Agrypina :):):) dzisiaj jestem pierwsza.

Witajcie🖐️ Hej Love,dziś mnie ubiegłaś choć dziś ja trochę wcześniej się pokazuje,zawsze rano mi brakuje czasu.....:(nie moge wyrobić:O Byłam znowu u dentysty,mam lekarstwo i nastepna wizyta,może mi sie uda uratować ząbka....oczywiście MM narzeka,że to i tamto,nie opowiem szczegółów,bo są żenujące:Oale co tam..... Jestem już po kawce na obudzenie\\__/i zapraszam na następną,miłego dnia🖐️

czesc dziewczyny:) wiem ze za chwile dostane ostra reprymende ale ja mimo urlopu nie mam czasu siadac do kompa...spie zeby sie wyspac a potem mam wariatkowo:)luki we wtorek jedzie na kolonie wiec teraz szal zakupow trwa...jazdy prawie codziennie bo chce wykorzystac urlop a znajomi nie daja mi zyc:) ciagle ktos dzwoni zapowiada wizyte albo zaprasza:)i ciagle cos sie dzieje:)...w domku staram sie utrzymywac jako taki spokoj, nie kloce sie nie zaczepiam...mijamy sie wiec z mm...dobrze ze lukiemu sie geba nie zamyka i mam z kim w domu sie powyglupiac:)Agrypina przypomnialas mi ze obiecalam sobie wymienic dwie plomby:) dzielna zuch dziewczyna:):):) wszystkich sciskam i postaram sie zagladac czesciej...pa

:) Margo 🌻 :D fajnie że się pokazałaś :) wcale nie dostaniesz reprymendy :), tak myślę :) Ja się cieszę że jesteś :) I pewnie dziewczyny też.... i chłopaki ;) U mnie dzisiaj ponuro i deszczowo to sobie zrobiłam wolne i siedzę w domu. Hmm.... właśnie wstałam niedawno z łóżka :P Położyłam się wczoraj późno a jeszcze mój wspaniały M mnie obudził o pierwszej w nocy bo nie umiał sobie sprawdzić poczty w kompie. Czeka na maila od dzieci które pojechały do Anglii do pracy i jakoś nie kwapią się do ojca napisać. A on usycha przed kompem. Chyba będę musiała do nich napisać po kryjomu żeby się zlitowali nad staruszkiem, jak myślicie ?? Napisać ?? Bo jestem na niego zła że mnie tak obudził. Potem nie mogłam długo zasnąć a rano miałam wstać bardzo wcześnie, gdyby nie ta pogoda. On zupełnie nie myśli o tym że ktoś może być zmęczony, śpiący. Już nie raz mi takie numery robił że mnie budził z byle powodu.

Witam 👄 Wiem ze zadko zagladam ale musicie mi wybaczyc bo czas urlopowy i ciagle siedze w pracy :-( Ale pamietam o was mam nadzieje ze wy tez.Za tydzien wreszcie urlop juz nie moge sie doczekac,wyjezdzamy za granice wyrwe sie troszke z ponurej rzeczywistosci.CALUSY DLA WSZYSTKICH 🖐️

witam, witam..:) W pracy mam kontrolę z inspekcji pracy :(. Osobiście mam lenia ;) i bardzo dużo pracy :(. W domciu spokój ,.. aż mnie denerwuje, ..niby jest ,..ale GO WOGÓLE NIE MA!!!!!!!! (dot.MM) Nadal nic nie wspomina o wyjeździe. Moze jednka skusiałabym sie na taki wspólny wyjazd, może to by coś pomogło, odrodziło się , jakiś większy kontakt, uczucie .........a moze bym tylko żałowała ,ze zmarnowałam czas i urlop ....no nie wiem, ale jednak chciałabym spróbować. A tak - on urlop w lipcu , ja w sierpniu ... i dalej nic ...ciągle to samo. Mam już dośc takiego stanu, życia w zawieszeniu, bez uczuć , emocji, słów. Jak automaty przychodzimy z pracy, każdy w swoja stronę, on komp. lub kanapa ....a ja ...same wiecie :( ... nie wyrabiam sie z obowiazkami domowymi , teraz rzadko mam czas gdziekolwiek wyjśc , więc chciałoby sie chociaż w weekend, jednak dla niego , to wielki problem zeby nas podwieść , a już nie wspominam żeby wybrał się z nami :( . Oj,..chyba za dużo smucę .... koniec Dzielne dziewuchy - nie boja się dentysty ;) ... ja wiele lat nie byłam .Jednak jak mnie kiedys rozbolał , to prosto z pracy znalzłam sie pod gabinetem i od tamtej pory jestem regularnie , już tylko na przeglądach :) . W podstawówce tak mnie kiedyś urzadziła jedna pani doktor,że ........... jej , no faktycznie , to kupę lat temu było ,a jak sie pamięta ;) Jeszcze raz wrócę do poprzedniego wątku .... to co sie dzieje i jak wyglada moje życie rodzinne , to w większej cześci przez bardzo ciężką pracę meża. Kiedyś obiecał ,ze zmieni, jednak jakoś nie widze aby szukał i wcale nie mówi już o zmianie . Jak namówić go do tego ??? Jak mu pomóc?? No bo jednak mi też jest go szkoda, jemu też czas ucieka i marnuje zdrowie ...... a moze to tylko taki pretekst, ze praca, ze zmęczenie,..... :(......... i gdyby nawet znalzł inną , to nadal między nami by się nic nie zmieniło???/ no dobra , to na tyle,... bo nie chcę udawadniać inspektorowi ,ze co jak co , ale internet działa sprawnie ;) Pozdrawiam wszystkich :)🌻👄🌻

[cześć[ Jak miło ,ze Margo sie odezwała 😘 ,prosimy częściej. Wczoraj u nas była taka ciężka pogoda ,że po zjedzeniu obiadu padłam jak pies Pluto.......potem oczywiscie nie mogłam zasnąć i dzisiaj chyba dwie kawki mnie dopiero postawią na nogi . Ale pogoda mnie wyjątkowo rozleniwia i w pracy sie muszę zmuszać ,żeby cos zrobić. Po prostu nie chce mi się ,chcę nad wodę ,morze ,jezioro ...........wszystko jedno . Chyba wychodzi ze mnie zmęczenie po wielkich porządkach po malowaniu i remoncie. A ja nie umiem odpoczywać :(:(:( ciągle sobie obiecuję ,ze po pracy usiądę w ogródku ,poleżę ,poczytam ,ale coś mnie goni do roboty ,bo w domu zawsze jest coś do zriobienia. Ale za to z MM jest OK .Aż strach pomyśleć jak długo tak będzie . Pozdrawiam wszystkich Buber - jak wielbicielki ? 🌻 Agrypina😘 Cicha 😘 Ciepła [kiss[ Anies 😘 Margo 😘 Kaba😘 odezwij się wszyscy ,którzy czytaja ,a aaa i Kaja 😘

Witam🖐️ Ja na chwilę,bo młody jeść woła a rano nie miałam jak zajrzeć,ale potem może mi się uda..... Margo:Dcieszę się ,że zajrzałaś

No wiecie ??!!!!!!!!!!!! Żeby nikogo nie było ???????? To zapraszam na kawke i herbatkę ,a pogadamy później ,bo teraz do pracki. Miłego dnia .

:) No właśnie, ale pustki. A ja znowu jutro jadę na weekend :) I będę odcięta od komputera :(

Witajcie:) Co prawda sie melduje,ale nie mam jak cokolwiek napisać,bo MM jest w domu,na razie ok,żyję i pamiętam o was,jak się uda napiszę więcej:):):)

czesc :):):) ja tez zyje:) ale swietnie rozumiem cieplą...zreszta wszystkie chyba was rozumiem...ja przrzywam te same rozterki wiec nie bede znow o tym pisala...we wtorek wioze lukiego na kolonie wiec 2tyg, beda samotne na maksa...kolezanki powyjezdzaly w wiekszosci...chyba zwariuje z nudow...moze ktoras z was ma urlop samotny i odwiedzilaby kolezanke???:) serdecznie zapraszam:) a dzis obiadek, sprzatanie...i jeszcze cos sie znajdzie...jak to przy sobocie...jutro i w poniedzialek szykowanie synka...chyba bede ryczec za nim...to jego pierwsza kolonia...wiem ze jestem durna ale...ciesze sie ze jedzie naprawde...odpocznie od zgredow:) nawiaze znajomosci i z tego sie ciesze tylko smutno mi i juz...nawet nie bedzie do kogo buzi otworzyc:(:(:( wy tez tak macie??? dobra uciekam do roboty:) papatki

Witajcie:) Nie mam jak pisać,bo MM jest non stop w domu:Oa przy jego zaglądaniu za plecami się nie da.....Wczoraj bylismy u cioci na imieninach,całkiem miło i przyjemnie no i MM był dość grzeczny..... Margo żałuję,iż nie mogę cię odwiedzić,nie mam urlopu,tak samo żałuję iż nie mogę dziecka wysłać na kolonię,bo dostaje lek pewien...a ja czasem bym chciała pobyc sama w domu.Jedynie co byłam sama to na feriach,gdy moi panowie wyjechali....ech jak było fajnie:D.My jeszcze osobno nie wyjeżdżamy na urlopy,a w tym roku nie jedziemy nad morze,bo jeździliśmy w twoje okolice,tak na pewno odwiedziłabym cię:) Dziś idziemy też na grila do kolegi MM,na działeczkę,w nawet nie jest taka zła pogoda,słoneczko za chmurką.Zobaczymy jak będzie.:) Pozdrawiam i życzę miłego dnia:D:D:D

No kurczę,ale tu pustki,czyżby niedziela rozmarzyła was do końca??Żadnego wpisu,ani meldowania;)oj nieładnie,nieładnie..... Wczoraj mimo deszczu i burzy z grzmotami było fajnie na grilu,posiedzieliśmy i pogadaliśmy i pośmialiśmy się:)ale ja byłam kierowcą,także nie tak do końca było mi wesoło.....;) Idę majstrować obiadek🖐️pozdowionka

A ja już zaglądałam ,ale takie boskie lenistwo mnie ogarnęło ,ze nie chcialo mi się nic napisać. Sobota gości - dwie zupy ,dwa drugie dania desery itp , potem zmywanie ,składanie i niedziela po południu wreszcie wolna , dla mnie ,siedziałam w ogródku ,czytałam , marzyłam,,............. itp i wyczytałam a w Pani coś takiego : ...................................................Dla większości mężczyzn milczenie nie wiąże się z żadnym zagrożeniem dla związku ! W przeciwieństwie do kobiet ,które potrzebują ciągłego i głębokiego kontaktu.Oni na hasło :Musimy porozmawiać ! kula sie w sobie.Ponoć to jedna z fundamentalnych różnic, jakie dziela kobiecy i męski świat .Jak policzyli skrzętni badacze panie mówia dwukrotnie więcej od panów. No i stąd te nasze rozterki i nerwy ,że ONI z nami nie rozmawiają ! Chyba ,bo nie umieją i nie maja potrzeby. Ja właśnie jestem w czasie tych chłodnych dni z MM. Mijamy się obojętnie.Ale wiem ,że to przejdzie. Margo = przyjedź do Warszawy ,pobalujemy :):):):):) Cicha, Ciepła ,Agrypina 😘 Inni - gdzie jestescie ? Ja na urlopie od końca lipca ,ale gdzie to nie wiem :(:(:(:( Buziaczki dla wszystkich.

dzień dobry :) Właśnie wróciłam od fryzjera :D. Pracując z samymi mężczyznami już zaspokoiłam swoją próżność ;) . Najbardziej cieszy mnie komentaż ,ze zmiana jest - kożystana :) ... jednak z drugiej strony zastanawiam sie, czy we własnych domach tez tak od razu zauważają zmiany u swoich dziewczyn/żon ?.... czy też tak dyskutują o tym ?.... wątpię :( .... Musze sie nacieszyć tutaj , bo w domu , to dostanę burę z pewnoscią... MM wiedział ,ze idę do fryzjera, ale nie wiedział co bedę robić - nie pytał, a ja sama mu nie mówiłam jakie mam plany . A tak wogóle , to mam bardzo dużo pracy :(:(:( ... a upał , skwar, wcale nie pomaga, głowa jakaś nie taka, pracuje na zwolnionych obrotach ;) Ostatnio znowu poruszylismy temat remontu i wyobraźcie sobie ,ze sie nie pokłóciliśny :) ... nie przerywał mi, wysłuchał, pokazywałam projekty, rysunki,........ no kurcze,... albo wogóle mnie nie słuchał i był niby nieobecny duchem ,albo naprawdę wytrzymał i był zainteresowany tym co mówię.... jednak i tak nie dokończyliśmy rozmowy ....... ale to juz dobre początki , moze coś z tego będzie ;) znikam,... bo i tak już pisze chyba od godziny i ciagle mi przeszkadzają ...... :(........ miłego wypoczynku życzę , a tym co pracują -wytrwałości w tych upałach :) papappapapapa

Gość do ciepłej
komentarz, korzystna

Pomarańczowy nicku kimkolwiek jesteś (jesli jesteś) to napewno nie jesteś odważny (a) tylko tyle wycztałeś z postu Ciepłej? Ten błąd ortograficzny ??

hihihihihihi ..... mam gdzies uwagi pomarańczowych nicków ....hehhehehe ..polonista/ka sie znalazła ..... no , nieźle sie uśmiałam ...:D

Gość do ciepłej
śmieszą Ciebie Twoje błędy?rozumiem,że każdemu zdarza się napisac cos z błędem, ale Twoje rażą w oczy, popracuj troche nad pisownią;-)

uciekło to co napisałam ... ale bedzie jeszcze raz ;) \"Pomarańczowa dziewczynko\" - naucz się czytać ze zrozumieniem , bo jak widze masz z tym problemy ;) . Pisałam, że mam gdzieś uwagi pomarańczowych nicków , a nie moje błedy . To chyba moja sprawa i jeśli Ci sie to nie podoba , nie czytaj moich postów :D. Żegnam .......... juz następnym razem nie zawrócę sobie głowy \"pomarańczowymi \" .... pa 🌻 No dziewczyny :), ale nieźle przez to topik podniosłam ;)..... hihihihihi

Gość do ciepłej dziewczynki
do szkoły sie nie chodziło, więc sie nie dziwię,że ma sie braki, hmm, to były wagary? ;-)

Gość cierpka
fajny temat, szkoda tylko, że piszecie raczej poza nim ...

poranna kawka ,herbatka. Ale dyskusja ,:):):) od razu nas więcej. Ciepla - 😘 mam nadzieję ,że się nie przejmujesz. Jak komentarz w domu po wizycie u fryzjera ?????? Margo - możesz rozmawiać z nami jak synuś wyjechał .Gdzie gonisz ? Agrypina -😘 do raportu !!! Harry Potter - milo ,że o nas pamiętasz. Cicha ,Anies, Kaja,Buber ,inni i inne 😘 😘 😘

Witajcie🖐️ Wczoraj tak mnie bolała głowa,że nie miałam natchnienia do pisania...chciałam trochę po południu poleżeć,ale przecież ja nie mogę,bo wtedy wszystko jest do zrobienia,a jemu wszystko wolno....:O,ale mnie to nie wzrusza.....zobaczymy jak będzie na urlopie,czy będzie spokój czy nerwy i czepianie się?? Dołączam się do kawki i melduje Love:D:D:D Miłego dnia!!

:) Po powrocie z leniuchowania wzięłam się ostro do roboty, nie miałam czasu tu zajrzeć. Wczoraj po robocie, pojechaliśmy zwiedzać knajpki piwne :) :) :) Ja jako że piwa nie lubię, robiłam za kierowcę :) Ciepła 🌻 :) no i jak tam reakcja w domu ??? Nie było Cię dzisiaj, czyżbyś musiała reanimować M, który padł z wrażenia :) ???