Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 17 lat i słaby stan uzębienia.

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 17 lat i mam problem z zębami. Ostatni poszedłem do dentysty bo miałem 7 całkiem czarną. I ją wyrwałem. Pani dentystka powiedziała mi że mam do wytrwania z 3-4 zęby i do bląbowania z 3 no to poszedłem bląbować i zabląbowałem już 1 zęba jeszcze z 2.Mi zęby psują się od strony dziąsła. I tu mam pytanie czy jak zabląbuje wszystkie zęby, ale nie wyrwe tych co pani dentysta kazała (bo się boję) to tamte pląbowane i tak się zepsują przez tę niewyrwane. Tę zęby co dentystka mówiła żebym wyrwał to 1 jest skruszony tak do 1/3 a pozostałe 3 są całkiem do dziąsła uleciane, ale nie są wcale czarne. I mam jeszcze jedno pytanie jak zabląbuje te zęby i nie wyrwe tamtych to ile lat będę miał jeszcze zęby?

Gość gość
A jak bym zaczęło je leczyć to mogę np. 1 ząb raz na w miesiąc? Czy to za żadko

Gość gość
O boze po prostu idz do dobrego dentysty, wylecz wszystkie, kanalowo czy nie, zaplombij i juz. I to jak najszybciej

Gość gość
Ej a jak zapląbuje te zęby a tych nie wyrwe to ile będę lat miał tę żeby z przodu?

Gość gośćEdytka
Boże, idż do dobrego dentysty i to już i rób co ci każe! Znajdź takiego, co cię dobrze poprowadzi, jezeli jesteś z Warszawy zapisz się do Przemysława Szczyrka. ja do niego chodzę i na 100% nie zrobi ci krzywdy, nie bój się i dbaj o siebie!