Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ańik

od dzis nie patrze nawet na facetow

Polecane posty

Gość gość
Mialam 6 partnerow seksualnych a mam 23 lata i kazdemu chodilo tylko o seks x gdyby tobie na tym seksie aż tak nie zależało, to nie wchodziłabyś im do łóżek... zawsze bawią mnie takie określenia, że facetom tylko na seksie zależy, a jakimś dziwnym trafem to wy pierwsze pchacie się nam do łóżek. Następnym razem zamiast od razu rozkładać nogi, daj się poznać.

Gość gość
Bo baby to hipokrytki, same uwielbiają seks, czerpią z tego nie małą przyjemność i chętnie sypiają z facetami, ale to przecież facetom tylko na tym seksie zależy, bo one robią to z przymusu :P

Gość gość
tez sie przejechalam pare razy na facetach to nic dobrego ta meska plec

Gość gość
A ja się przejechałem na kobietach, które najpierw wmawiały że im zależy i że kochają, a potem im mijało kiedy na horyzoncie pojawiał się inny i co z tego? Takie jest życie, ale mimo rozczarowań nie żałuję, bo lepiej przez jakiś czas być szczęśliwym niż w ogóle.

Gość gość
tez bylam szczesliwa ale przez bardzo krotka chwilke bo ex przewaznie serwowal mi bol i lzy..

Gość gość
Dalego trzeba wiedzieć kiedy odejść, a nie łudzić się że coś się zmieni.

Gość gość
ex mi nie pozwalal odejsc... najgorzej jak sie natrafi na toksycznego dziada z patologicznej rodziny

Gość gość
To trzeba się upewnić z kim ma się do czynienia zanim wejdzie się w związek.

Gość gość
gość dziś ex mi nie pozwalal odejsc...najgorzej jak sie natrafi na toksycznego dziada z patologicznej rodziny " Tak, arabowie z rodzin o terrorystycznej tradycji sa najgorsi.

Gość gość
gość dziś ex mi nie pozwalal odejsc...najgorzej jak sie natrafi na toksycznego dziada z patologicznej rodziny " Tak, arabowie z rodzin o terrorystycznej tradycji sa najgorsi. x hahaha no nie nie arab! typowy polaczek ze slaska !!! :P

Gość gość
Znowu kobiety chwala sie, ze nie leca na bad boyow:p. Tak wiem to moja wina

Gość gość
taki to zwykly cwel i nic wiecej :D

Gość Joyce 2012
... nie da się ;) chyba że można zresetować mózg...

Gość gość
zmien plec, bedziesz patrzec na kobiety :P

Gość gościu2
Dla czego macie pretensje do facetów a nie do siebie o złe wybory? To widocznie wam imponują cechy charakteru które świadczą o tym że trwałego związku z tego nie będzie. Ale oczywiście wy jesteście przekonane że ukochany misio dla mnie się zmieni. Ale nie nie zmieni się ani dla ciebie ani dla żadnej innej, bo traktuje was jak mięso do p...ania. A potem płacz. Nawet jak od gościa pachnie kłopotami na kilometr to wy maślane oczka, kisiel w majtkach i bierz mnie będą twoja jeszcze dziś. No to potem macie te swoje emocje najpierw euforia w chmurach a potem twarde lądowanie i boląca dupa. Ale same to sobie fundujecie nikt inny.