Sylwia1995 0 Napisano Sierpień 26, 2016 Witam serdecznie! Dzień po owulacji kochałam się z moim partnerem. Był to stosunek przerywany. Miesiączkę powinnam dostać wczoraj. Od trzech dni mam strasznie bolesne skurcze. Zawsze miesiączkowałam regularnie i skurcze pojawiały się w drugi dzień krwawienia. Cały czas wydaje mi się, że już dostałam i latam do toalety, a tu nic. Miałyście tak? Wiecie coś na ten temat? Ja niestety nie, bo nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło, a do lekarza mam wizytę umówioną dopiero w czwartek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2016 też kiedyś bardzo bolał mnie brzuch, a okres spóźnił się prawie o tydzień czasu ale potem szczęśliwie sie pojawil ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1995 0 Napisano Sierpień 26, 2016 Dziękuję za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1995 0 Napisano Sierpień 26, 2016 Ktoś jeszcze się wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssspanikowana Napisano Sierpień 26, 2016 Nie ma co się przejmować. Moim zdaniem ciąży nie ma. Raz na obozie survivalowym spotkałam taką dziewczynę, co miała podobny problem. Strasznie się bała, że jest w ciąży po stosunku przerywanym, chciala mnie ze sobą zabrać spowrotem do domu :D okres przyszedł, tylko ze stresu jej się przesunął Bała się, że ją zostawimy w dziczy hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYCHA895 0 Napisano Sierpień 26, 2016 Ja moze nie miałam az tak regularnych okresów natomiast zazwyczaj jak się zbliżał to bolały mnie piersi i co jakis czas miałam skurcz podbrzusza...po np nawet tygodniu dostawalam okres dopiero... ale pewnego razu wogole takich objawów nie miałam, po prostu dostalam nagle takich boleści jakby od kręgosłupa...od nerki ku przodowi podbrzusza...nawet juz myslałam ze to wyrostek. Okazało sie ze ten niesamowity ból to okresowy...wieczorem dostałam okres.... tez tak nietypowo. Ale w ciazy nie byłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach