Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beata z rolnik szuka żony bohaterką reportażu Superwizjera Czarna Wdowa

Polecane posty

Gość gość
O jeszcze obrażasz ja od morderczyn no pięknie .poszukam kontaktu do p. Beaty . Powiesz jej wprost to co napisałaś . Ciekawe czy gębą w gębę byłabyś taka mądra. Oskarzac to umiesz . A twoja praca to pewnie jest stanie i spiskowanie z sąsiadkami w drodze do warzywniaka . Każdy ma prawo do własnego zdania ale słowo MORDERCA to już naprawdę przekracza wszelkie granice

Gość gość
Tak to ona i trzeba być mega bezczelnym o godności nie wspominając,aby pchać sie publicznie do telewizji.Po takiej aferze,nie wazne czy winna czy nie,powinna na doo pie cicho siedziec. Na miejscu rodzin tych ludzi,którzy stracili bliskich,nie darowałabym tego.Meźa ta pani szuka meza? Naprawde??? Chciala sie wylansowac wiec osiagneła popularnosc,ktorej nawet sie nie spodziewala.

Gość gość
Dlaczego nie pokazujecie wszystkich komentarzy?!

Gość gośćmichalsss
Założę się ,że te wszystkie babska oskarżające to święte katoliczki i pisiory które też są pewne zamachu w Smoleńsku :D puszka po tyskaczu wybuchła u Macierewicza i parówki to jest ich dowód na zamach hehe świętoszki co drugiego człowieka chętnie ukamieniują nawet bez 100% pewności o winie...

Gość gość
Ja pisalam o gangsterach i nie jestem Beata. Czy tobie sie we lbie posralo ? Kazdy kto nie oskarza o morderstwo jest Beata hahaha jebne ze smiechu. Kurwa do psychiatry sie wybierz bo dostalam obsesji jakiejs.

Gość gość
Spytałam się Szymona czy jest z Beata i to g****o prawda

Gość gość
To czego sie bulwersujesz jak smiech na sali? Jakby to nie byla prawda nie rzucalabys sie tu jak psychiczna Beatko. Mleko sie rozlalo. Zrozum to wreszcie. Nie zatrzymasz tego. Napisalam do faktu superexpressu wyborczej i do newsweeka.

Gość gość
To Wy nie wiecie o tym , ze telewizja klamie ?

Gość gość
Winna czy nie,trzeba byc mega bezczelnym aby z taka mroczna i nie do konca wyjasniona przeszloscia,pchac sie do tv.Dodatkowo do programu w którym poszukuje sie meza.

Gość gość
A artykule faktu przywołali kuzynkę pierwszego męża Beaty. Zobaczcie co napisała. Zajrzyjcie do artykułu.

Gość gość
Ciekawe co to teraz będzie jak na necie juz huczy od tego tematu. Czy TVP wyda jakieś oświadczenie, czy dalej będzie kasował komentarze.

Gość gość
''Marek niestety nic nie wiedział wcześniej o tej sprawie. - Jeśli o to chodzi, to nie wiem więcej niż piszą internauci - powiedział Faktowi24 rolnik.''

Gość gość
Na Fakcie jest odslonieta jej twarz jak brala slub w 1995 r.

Gość gość
Tak odslonili jej twarz,teraz nikt nie bedzie mial watpliwosci...

Gość gość
A na fejsie RSŻ cisza jak makiem zasiał. Zero nowych wpisów.

Gość gość
Tak jestem Beata, kazdy kto pisze inaczej niz Ty sobie zyczysz to Beata Duda. Stuknij Ty sie w ten pusty łeb. Bulwersuje sie, bo irytuja mnie takie stare pierdusnice, jak ty, ktore gebe sobie nawet niczemu nie winnym dzieckiem wycieraja. Trzeba miec we lbie nie po kolei. Masz dowody to biegiem na policje zeznawac, spelnij swoj obowiazek obywatelski, a nie tylko pierdy popychasz na kafeterii :D

Gość gośćheheglupietorby
Kodeks karny wskazuje, iż osoba pomawiająca inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Jest to przestępstwo pomówienia w typie podstawowym. Jeżeli dopuszczamy się takiego czynu za pomocą środków masowego przekazu (do których należy Internet), narażamy się na surowszą odpowiedzialność. Kodeks karny przewiduje w tej sytuacji obok kary grzywny czy ograniczenia wolności, także karę pozbawienia wolności do 1 roku.

Gość gość
Na FB Marka ktos wstawil fotke Beaty z drugim mezem. Kto chce niech oglada :-)

Gość gość
Tylko p.Beata vel Michalsss ma czas tu szczekać bo nie musi pracować bo żyje w luksusie za splamioną krwią kase . ja sie nie boje pokazac IP tak samo jak nie boje sie policji bo NIGDY nie mialam konfliktu z prawem. A Pani TAK.czemu swojego IP pani vel Michalsss nie pokaze?

Gość gość
A z jakiej racji ja mam wstawiac swoje IP na foeum ppublicznym ? Zreszta ja nikogo nie szkaluje. I nie jestem żadna Beata, dotarlo do twojej ciezko pracujacej mozgownicy ? Czy ta obsesja ci juz rozum odebrala ?

Gość gość
Udało sie !!!!! Jak juz fakt i superexpress pisza i jak sie ukaza artykuly w prasie to dotra do szerszej grupy odbiorcow. Juz moge tu nie pisac. Stalo sie to co mialo stac karma wrocila. Posrednio dzieki mnie bo wszedzie maile slalam.

Gość gość
Ciekawa jestem czy bedziesz taka dumna z siebie jak sie okaze ze pani beata nie dokonala morderstw.

Gość gość
Oskarżenia o morderstwo czy jakiś w nim udział np. przez planowanie, są oczywiście pewnym skrótem myślowym. Po prostu trudno spotkać w przyrodzie przypadek dwóch nienaturalnych śmierci wokół kogokolwiek a przepraszam ale 5 takich przypadków delikatnie ujmując daje do myślenia ...

Gość gość
Jak jestescie ciekawe to ta czarna wdowa rzucila Marka , bo nawet ona z nim nie wytrzymala

Gość gość
czlowieku... masz dowody... siostra i kuzynka potwierdzily, ze to ona zamordowala... co za ameby umyslowe tu siedza i wierza w niewinnosc tej morderczyni. szok