Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macho Widmo wygląda jak nastoletnia pipka :D

Polecane posty

Gość gość
Krzysztof prowadzi sledztwo :o

Gość gość
Kreska geju lecisz c***o na Agenta? :D Już się wyspałeś? Dlaczego bronisz 3qurfy ero?

Gość gość
Wszystko ładnie pięknie ale nadal nic nie wiadomo kim jest Widmo. Tak powalonego projektu jak Widmo jeszcze nie było na kafe

Gość gość  co łazi po forum
Muszka zobaczTy, nic nie wiem jak wyglądasz :-D chociaż to wy, kobiety ( pomijam te ordynusy hejterki ) stanowicie kwintesencję tego miejsca:) Uchylisz rąbka?

Gość gość
ten długi wpis nie jest Widusia, spłodził go kafeteryjny posiadacz sznurówek w sandałach. :-P detale drodzy, detale...

Gość gość
Kreska to projekt Adama. Jak można tego nie widzieć.

Gość gość
Widmo jest alter ego Kokeja,a Matuzalema zgnoił bo Matu wchodził mu w relacje ze Słodką

Gość gość
Pedofil noweusz na temacie. Ahtunge !!

Gość muszkaś
Wszystko co powiem będzie nieobiektywne gościu :D

Gość gość
Ejże ludzie. Skąd jedna osoba miałaby czas TYLE pisać. Pomyślmy. Styl często do złudzenia przypominający styl niejakiego Adama. Czasem jednak wpisy są inne, jakby spod drugiej ręki. Kreska/ Widmo to po prostu projekt więcej niż jednej osoby. Napewno Adama i Krzyśka. Jednak niewykluczone że w skladzie jest ktoś trzeci. Może nawet kobieta. Cała tajemnicza.

Gość gość
Widmo to ten Krzysztof, ma około 25 lat, mieszka w podkrakowskiej wsi i udaje że żyje w Kanadzie. Jest chory psychicznie i regularnie zażywa silne psychotropy, od których mu już nie staje członek, dlatego jest taki sfrustrowany. Gdy jeszcze osiągał wzwód to miał równe osiem cm, stąd obsesja na punkcie cyfry 8 :-D

Gość muszkaś
Już sama nie wiem, dlaczego mianowano mnie naczelnym detektywem ero, wydaje mi się, że jest więcej o wiele bardziej utytułowanych osób :P No nic, kawka wypita, czas się zabrać do pracy ;)

Gość muszkaś
No może nie utytułowanych, a zasłużonych. Utytułować trzeba by je ;) 🖐️

Gość gość
gość dziś Agent to niezauważona pipka na wcześniejszych nickach. Dopiero wypromował sie kosztem Wilka i poźniej nikt o nikt o nim nie słyszał dopóki nie wszedł w konflikt z Widmo. Faktem jest, że wirtualnie i namiętnie liże anusa Matuzalemowi, a matu udaje że nic ich nie łączy. Agent próbował błysnąć, że schwyta gęś na rosół i zrobi porządek z chamstwem Ina i w ogóle że nie będzie tolerował chamstma UWAGA NA HEJTERSKO-SPAMERSKIM forum. A póżniej salwował sie ucieczką jak pospolity złodziej na stołówce okradając bar mleczny. Bardzo nudny projekt kreujący sie na jakiegoś samozwańczego watażke. A może agent to kobieta asekusalna. Faktem niezaprzeczalnym jest, że może to być ktoś z obozu matuzalema co widać na załączonym obrazku jak z poświęceniem wylizuje odbуt matuzalemowi. A więc jeżeli agent nie jest kobietom, to w znakomitej pewności gejozą, ewentualnie bi. Śledztwo w toku, bo wypada zbadać co to jest za ananas. X piotrek ? ty i śledztwo ? nie rozśmieszaj moich sznurowadeł przyziemny i prosty konserwatysto:D przecież ty drżysz na samą myśl o privie z kimkolwiek z kafe, bo to tam dochodzi do handlu wymiennego. umyj sie bo śmierdzisz kupą. :D

Gość gość
Wpisz sobie Widmo w CV zyciowe osiagniecie- stworzenie rozpoznawalnego nicka na kafe :D

Gość gość co łazi po forum
Mucha to zrób suchy opis , jak w dowodzie:D Mucha? Bo umiesz wiązać fakty a hejterstwem się nie przejmuj. Zawsze kąsa ciekawe osobowości. Powiedziałbym nawet " że ktoś kto nie jest przemiotem zainteresowania hejterów nie istnieje na forume:-D

Gość gość
gość dziś - właśnie... czas! chyba nikt by nie był w stanie pisać takich długich elaboratów jako dwie inne osoby, dlatego ja też nie kupuję tego że Widuś jest projektem Koksa.

Gość gość
Agent ?A kim jest ta miekka faja o homoseksualnych skłonnościach. Buhahaha. Wczoraj postanowił sie postawić wobec Eve ? Będzie bity i ruсhany z tego powodu

Gość gość
Powiązanie faktów z banem Iwony na forum też jest ciekawe

Gość muszkaś
Dzięki gościu. Co prawda już nieraz się opisywałam, ale skoro prosisz to: średni wzrost,średnio ciemne włosy, średnio ciemne oczy, średnio ładna :P No chyba, że ktoś kto mnie widział zaprzeczy ;) Jestem wręcz zaskoczona, że nikt mnie nie zwyzywał dzisiaj, a normalnie się odezwał. Pa :)

Gość gość
Nie tyle nie jest projektem Koke ile nie jest tylko Kreski. A to duża różnica. Kreska i Koke są z tej samej" stajni" , pisali scenariusze z tą samą kobietą. Trzeba zacząć myśleć.

Gość gość
Kolega kryptogej znowu fantazjuje.

To jedno już wiem. Mucha ma na imię Iwona. Szykam w pamięci...Iwona...Iwona...hm...Nie znam człowieka:-D

Idziesz już? Aha. Więc wszystkiego masz średnio. Iwona co jest średnia:-P ::-D Do popisania następnym razem:-D Chyba sobie zrobię nicka:-D

Gość Pł
gość co łazi po forum = pedofil Piotr. jesteś zbyt czytelny Bałuciaku :-P

Gość gość
Nie. To nie ten styl. To nie Piotr:)

Gość Pł
Piotr, Piotr. Zdradzają go detale.

Gość gość
Kokos przyjaźnił się ze SW, Imperium i Want. Pod każdym innym ze swoich nicków :-D

Gość Pł
Właśnie go masuje. Widmuś opciągniesz?:-D

Nie jestem Nowym , hehehe ale też nie jestem nowy. Pelikany :-D Pomarańcze, bijcie pianę, im więcej piany tym lepiej;)