Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macho Widmo wygląda jak nastoletnia pipka :D

Polecane posty

Gość gość
Matu przyznaj sie to ty stawiasz krope po emotce. Ciekawe co abuse odpowie. Ban na nicka jak nic

Gość gość
gość dziś -bardzo silne leki antydepresyjne.

Gość gość
Matu przyznaj sie to ty stawiasz krope po emotce. Ciekawe co abuse odpowie. Ban na nicka jak nic

Gość gość
gość dziś gość dziś -bardzo silne leki antydepresyjne. x Znasz to z autopsji prawda ? :D

Gość gość
Kreska,chudy pedałku,odnieś się w końcu do k******a Want,SW i Imperium,skoro tak bardzo się brzydzisz zdradą i puszczalstwem.Czemu wciąż na ten temat milczysz?

...kreska, ty to całkiem jak TVPis, myślisz że ciemny lud to kupi :) ...nigdy nie musiałem uciekać się do pisania z pomarańczy bo zawsze pisałem ci spod nicka, prosto w oczy co o tobie myślę... nie czuję potrzeby ubliżania więc nie musze się chować za pomarańczą, wystarczy że ty czy z nickiem czy bez piszesz bzdury, ja nie muszę :)

Gość gość
gość dziś Matu przewietrz łeb i przestań obrażać kobiety bo dostaniesz banana.

Gość gość
Matu,tej zakutej pale na psychotropach nie ma co tłumaczyć,on ma swój urojony świat i choćby białe było białe to on się będzie upierać,że jest inaczej.Poza tym jak mu sie zadaje niewygodne pytania,to zmienia temat.

Gość gość
Winny sie tłumaczy matu i złodziej krzyczy najgłośniej. Zablokują cie to zajmiesz sie swoim życiem.

Gość gość
Krzysztof do k***y nędzy weź stąd s********j krwiopijco🖐️

Gość gość
Nie winny kretynie,tylko odpowiedz dlaczego nie brzydzi cie kurestfo Want,zdrady Imp i lizanie kokowego 0dbytu przez mężatkę z dziećmi SW?Czemu wciąż milczysz na ten temat?W koncu tak bardzo brzydzisz się puszczalstwem.

Gość gość
gość dziś Matu dlaczego dodajesz sobie werwy z pomarańczy pedałku ? Nie zalogujesz sie bo wydałoby sie, że jesteś matu i srasz z orendża. Proste. :D Nie z nami te numery bruner. :D

Gość gość
Nie odpowie. Jest jak organ Michnika, wybiórczy.

...faktycznie nie bardzo da się cos wytłumaczyć, ...jestem cały czas zalogowany matole i w przeciwieństwie do ciebie nie musze sobie dodawać z pomarańczy, nie musze się pod nikogo podszywać, bo nie ma takiej potrzeby :) ...póki co widzę że chyba tobie nicka zbanowali i chyba nie za darmo...

Gość gość
Matu,nie,nie ma zbanowanego,na Rzece loguje się na 8Widmo8 i wali swoje psychofilozoficzne elaboraty ;-) .

Gość gość
tutaj na natuzalem0325@o2.pl :D

Gość gość
gość dziś Nie odpowie. Jest jak organ Michnika, wybiórczy. Zgłoś› matuzalem0325 dziś ...faktycznie nie bardzo da się cos wytłumaczyć, ...jestem cały czas zalogowany matole i w przeciwieństwie do ciebie nie musze sobie dodawać z pomarańczy, nie musze się pod nikogo podszywać, bo nie ma takiej potrzeby ...póki co widzę że chyba tobie nicka zbanowali i chyba nie za darmo... ...niektórzy ludzie mogliby się zabić skacząc z poziomu swojego EGO na poziom swojego IQ... Zgłoś› gość dziś Up Zgłoś gość dziś Matu,nie,nie ma zbanowanego,na Rzece loguje się na 8Widmo8 i wali swoje psychofilozoficzne elaboraty . x a teraz zróbcie sobie po lasce:D hipokryta matu i psychotrop kropa:D dobrze że dzieci z tego nie będzie:D Matu dlaczego miło rozmawiasz z gościem kropą który linczuje kobiety ? A hipokryto mamy cie dwulicowcu.

Gość matuzalem0325
...poki co cały czas poświęcam tobie mój ty idolu :) i zwracam się ciągle do ciebie...

Gość gość
Penis wiekszy niz 8 cm?

Gość gość
Jak to to doktor DRE spiewal...smoke weed everyday. To dziala :-)

Gość gość
Kurwa idioto Albo zaczniesz odpowiadać na tematy albo idź w*****aj swoją suczke:O

...pojecia nie mam, tak jak i nie mam pojęcia co ta cała dyskusja ma wspólnego z pytaniem, ale jak znam życie zaraz na pewno się dowiem przy twoim kolejnym spektakularnym wejściu :))))

Gość gość
Haha!Widmo i wojsko:D.Haha:D.Naoglądał się chłopiec"Rambo 2"i myśli że był w wojsku :D.Oj Krzysztof,choroba dwubiegunowa widać postępuje:D🖐️.

Gość gość
Jestem niemal pewna że jestes Koke , to niemożliwe żeby dwaj różni ludzie pisali identycznie:D

...hahahaha kreska sierotko boża, tyle wiesz o wojsku co alumn z seminarium :) ...nie wiem ile masz lat, ponoć wyjechałeś z kraju dość dawno, służby zasadniczej już nie ma ładnych parę lat więc fale i wojsko możesz znać z takich filmów jak Krol albo samowolka :))))) Bezsenność zaś jest torturą stosowaną do w przesłuchaniu a nie wymuszaniu wykonywania rozkazu.... Człowiek osłabiony bezsennością do niewielu rzeczy jest zdolny... Pomyliłeś filmy lub książki... Ciągle czepiasz się mojego wieku więc powinieneś wiedzieć że moja służba przypadła na lata gdy zasadnicza trwała 2 lata a w marynarce nawet 3, a fala była w rozkwicie... Więc o wojsku nie musiałem czytać książek czy oglądać filmów....

Gość gość
Widmo aka Koke? Jak to jest że stawiasz kropkę za emotką? Projektujesz, podrywasz dziewczyny, sam je wyzywasz jako gość a potem bronisz jako Widmo. Ty jesteś hejter od kropki i ty jesteś Koke. Nienormalny gościu jesteś, pojepany .

Gość gość
Tak nie jesteś Koke jak nie jesteś hejterem od kropki. A te głupie p***y nie widzą.

Gość gość
Tak samo tłumaczył niby koke, ze nie jest Tobą. Nie lubię Cię Krzysiek. Jesteś odpychajacy. Ciesz się tą "chwala" Pisze do Ciebie z dużej litery bo jako człowiekowi należy jakikolwiek sie szacunek, ale jako jednostce, omijam Cię szerokim łukiem. you know what i mean..

Gość gość
Panie Marku, niech Pan nawet mu nie tłumaczy :P .To mitoman z poważnymi urojeniami i na tą chwilę nie zażył swojej wieczornej porcji leków uspokajających ;-) ,a brak snu,tak jak Pan napisał Pannie Marku,nie spowoduje u żołnierza bezwzględnej posłuszności,tylko skrajne wyczerpanie,ale czego możemy wymagać od chłopca,którego styczność z wojskiem to gry na PC w Soldier of Fortune i Counter Strike :D .