Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macho Widmo wygląda jak nastoletnia pipka :D

Polecane posty

Gość gość
Krzysio widzial wojsko jak świnka niebo:D Albo lepiej. Jak Krzysiu Klamnade;)

Gość gość
Akurat Koke to nie jest Krzysztof,Koke to bawidamek i onan,a Krzysztof to schizofrenik i ma problemy z potencją,dlatego jest taki zlośliwy:P .

Gość gość
Koke wbijał 8 bo jest blisko entera. Koke to Widmo bo pod innymi jeszcze nickami lizał tzipy SW, Want i Imperium 😴Amstafa podobnie wypierał.

Gość gość
Pierwszy raz wpadłeś z ósemkami. Potem kilka pomniejszych. Teraz z kropką za emotką. Masz ze sobą problem , bo jest pewien problem z projektowaniem...czasem człowiek zaczyna wierzyć że jest tym kogo kreuje. Nie moja to sprawa. Jeśli jesteś w związku, stracisz ją . Jeśli nie jesteś i tak nigdy nie będziesz nikogo miał. Skala sk****ysyństwa które robisz jest nie do zaakceptowania przez nikogo.

Gość gość
Seks na łamach forum uprawiały Want,Sw i Imperium

Gość gość
Krzysztof,wiesz co jest najsłabszym punktem każdego człowieka,nie tylko żołnierza?Rodzina debilku,w szczególności posiadanie dzieci,a nie brak snu.

Gość gość
Petrov to Widmo Krecha Koke 🖐️

Gość gość
I nie zastanawiaj sie dlaczego piszemy z goscia. Choć odpowiedz wydaje sie prosta?:D Abys pokazal jaki jestes naprawdę tracac cierpkiwosc.. Wszystko idzie na Bogu ducha winnego Matu. Sorki stary🖐️ Ale chcemy cie powkurffiac. Tak jak Ty nas.

Gość gość
O! Są kolejne zarzuty. Trzeba docenić nową jakość hejtu, dziś Widmo postanowił się zalogować :D

Gość gość
Czy to prawda że cierpisz z powodu anomalii 8 centymetrów, a TCC skasowała maila bo niewiele było widać?

Gość gość
Dobry wieczor Pacjencie . O Pan rozrabia? a Panu znowu wszystko się pomieszalo?....... Pokój bez klamek jest nad rzeczką:) Naaaaad rzeeeeeeeeeeeczkaaaaaaą. Czyli prosto i na lewo. Odprowadzić Pana? Pani Little już czeka w kaftanie, krzywdy nie zrobi:)

Gość gość
Pacjent Kreska: Tak to prawda jako Adam mam dużego, jako Krzysiu malego:( Niech mnie ktoś pezytuuuuuuuliiiiiii😭 Spokojnie Panie AdamieKrzysztofie damy Panu witaminki i wszystko wroci do normy:) no! Idziemy bo noc długa a dawka do przełknięcia spora. Pacjent Kreska: malować muszę i tworzyć Pani doktor!! Ja rozumiem Panie AdamieKresko. Ale nawet sam Matejko odpoczywal. No! Pizamka w sloniki i nyny:)

Gość gość
Krzysiek powoli rozgrzewa sie. Jeszcze dzis dostarczy kompromitujace cytaty na kolejny rok wklejek :D

Gość gość
A co z teczka Krzysztofa?

Gość gość
Proszę nie płakać Pacjencie. Tacy twardziele nie płaczą przeciez:) Za rozruby na korytarzu w ramach kary bajki nie będzie:(...... Siostro!! Chodź bo mi się pacjent rozszlochal, a takie gabaryty ciężko samej unieść:D

Gość gość
Sam Kresko pisales wczoraj bez loginu. I wiele innych razy. Nie badz hipokryta i nie strzelaj sobie w stope.

Gość gość
Trafia cię, ze mawet nie wiesz do kogo piejesz smarku z gilem pod nosem:D Zgaduj zgadula😘 Tupnij nozką, rozplacz się jaki jesteś biedny i wytrzyj gile pod nosem ty Omego beto i jeszcze costam:D

Gość gość
No patrz, a samansara napisała mu z loginu i zjechał ja na czym świat stoi:D Co za tepa dzida z bad boya Krzysia:D:D:D

Gość gość
Pokaż tygrysie swoja twarz:)

Gość Kobiety Ero
Pokaz te 8 centymetrow ogierze z Kanady :classic_cool:

Gość gość
Niech pokaże jak bije Niemca po kasku😴 Może nas podnieci:P

Hipokryzja to drugie imie Krzysztofa z Yukon:P.Jakoś do tej pory nie umie odpowiedzieć na proste pytanie,dlaczego brzydząc się zdradą i kurestfem,wybiela 3 najgorsze szlaufy na ero :D.

Gość gość
Bo liczyl na seks, a nic tak nie smakuje jak seks z mezatka:classic_cool:

...juz któryś raz z rzędu powtarzam lata mi to kim jesteś, gdzie i jak żyjesz, ...co mi za różnica czy żyjesz w kanadzie czy w Krakowie, gdzie byś nie był piszesz bzdury, udajesz kogoś kim nie jesteś, o ludziach piszesz bzdury nie mając zielonego pojęcia kim są i jak żyją. ...o tym że nie byłeś w wojsku wiem bo szczaw jesteś i nie zdążyłaś się na zasadnicza załapać, Poza tym pojęcia nie masz o fali bo to co opowiadają chłopaki po wojsku to co najmniej 300% normy, o tamtych czasach też guzik wiesz bo pieprzenie ze wykształcony to musi polityczny to bzdura totalna, poza tym jaki polityczny w zasadniczej?!!! ...trudno zrozumieć że ludzie odbywali służbę, szli do roboty, robili studia.... Wiesz, niektórym się chciało uczyć, żeby lepiej żyć, żeby czegoś się dowiedzieć. Wtedy nie było internetu, żyło się z ludźmi i między ludźmi i tym co się sobą reprezentowało zdobywał się autorytet... Nikt nie miał możliwości wchodzenia na net i budowania sobie nowej osobowości aby się dowartościować... Ale życzę powodzenia, w końcu robienie wody z mózgu naiwnym bywalców jadę na pewno jest łatwiejsze niż brylowanie w realu :))) ...co do zwracania uwagi komuś żeby nie wyzywał kobiet na kafe - mam na innych taki sam wpływ jak Ty więc nie ma to sensu, a jeżeli ktoś to robi to sam sobie wystawia świadectwo. ....Ostatecznie zaś, biorąc pod uwagę twoje dotychczasowe działania i zagrywki na forum, wcale nie jestem pewien czy to nie Ty z gościa ublizasz dziewczynom aby potem mieć pole do popisu... To całkiem do ciebie podobne. I nie wiem jak ktoś ale mnie wcale nie zależy aby wyszczuć cię z forum, piszesz sobie na rzece to sobie pisz, nikt ci nie bruzdzi... Nie rozrabia gdzie indziej i spoko :) ... ...no i ostatnia sprawa od początku pisałeś tu z pomarańczy, ostatnie kilka postów zalogowany i czepiasz się innych że się nie logują... Czy to nie głupie? :)

Gość Przejście podziemne internetu
Krzysztof wchodzi w otchłań ynternetow uważajcie 😴

Panie Marku,przecież Pan tłumaczy oczywistości,niestety Krzysztof jako chora osoba tego nie pojmie.On jest po prostu zaburzony,cierpi na schizofrenie,myśli że jest żołnierzem,weteranem wojennym z Wietnamu i Iraku:D. a bywają dni że Krzysztof twierdzi że umie latać:D.

Gość gość
Uwaga, teraz Krzych będzie nadawał z ostatniego poziomu tajemnego internetu. Patrzcie uwaznie na paski swoich przegladarek :D