Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy macie we łbach robiąc sobie 2 dzieci na 40m2 u teściowej?

Polecane posty

Gość gość
Volvo od około 2-3 miesięcy to dla mnie ostatnie goowno, nie będę się rozpisywać dlaczego ale kiedyś "szalałam" za Volvo a teraz prywatnie uważam, że nie warto ładować (niemałych) pieniędzy w tą markę. A wracając do tematu, moja kuzynka olała szkołę i wyniosła się z domu gdy tylko skończyła 18 lat, bo o ile miała zwykłe dzieciństwo w 2-pokojowym mieszkaniu gdzie rodzice mieli swój pokój i ona z 8 l. starszą siostrą swój, tak już całe nastoletnie życie przesiedziała w pokoju z rodzicami bo za ścianą ta siostra postanowiła "zbudować rodzinę" i machnęła trójkę dzieci.

Gość gość
lekarz -prawik na kafe :D chryste co jest nie tak z tym forum? z kobiet to albo biznesmenki zarabiajce z mezem lacznie po min. 20 tys miesiecznie, albo patologia nie majaca nawet co zjesc, za to faceci, kazdy bez wyjatku prawik tu sie dziela na przegrancow, bezrobotnych, albo TYLKO i WYLACZNIE lekarzy :D

Gość gość
Ja już zapomniałem jak się podrywa, mimo że pacjentki czasem coś próbują, ja jakoś nie mogę się przekonać, że to ta właściwa osoba, poza tym etyka nie pozwala. ponad godzinę napewno nie, bo okolice Radomia rozkopane.

Gość gość
Kotarianki gzic sie lubia, i na forum tym sie chlubia Za kotarka po cichutku, zrob mi dziecie jurny fiu/t/ku U tesciowej bedzie spalo, nam nie bedzie przeszkadzalo By dopelnic tej milosci, zróbmy kilka latorośli Juz kotarka nam furkocze, by milosci miec owo e

Gość gość lekarz
Jeśli ktoś chce pogadać piszcie na fikcyjny adres gawrylo666@wp.pl. Nie mogę podać prywatnego z kliniki, czego chyba nie muszę tłumaczyć :)

Gość gość
gość dziś u made my night :D

Gość Warszawianka____
Oj lekarzu, a jednak jesteś studentem, a o Volvo to sobie marzysz :D tutaj pisałeś w 2014, że masz 20 lat: http://www.b1.pl/spotted/komentarze/?post=656576444385501 tutaj w tym roku szukałeś utrzymanki mówiąc, że masz 27 lat: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/lekarz-szuka-studentki-do-sponsorowania-p_6576909 nie powiem, gdzie szukałeś dziewczyn w przedziale 16-19 lat, ale jak będziesz dalej zmyślał, wywlokę źródło ;)

Gość gość
Ja proszę o więcej wierszyków, ubawilam się niesamowicie :D x A co do tego prawika - jeden z większych tępaków :D Kilka lat jestem na kafe, na uczuciowym też takich desperatów widziałam, ale maile to chociaż mają różne :P

Gość gość
Dawaj Warszawianka :)

Gość gość
Zaraz mając 27 lat można być neurochirurgiem :D:D:D ?

Gość gość
On zmienia wiek jak mu wygodnie :P Ale kurd**el, bo szukał do 165cm tylko.

Gość Warszawianka___
A proszę bardzo, tutaj w sierpniu 2016 r. nasz niedoszły przyszły (?) pan doktor szukał dziewczynek 16-19 lat: http://vlep.pl/hyw74c.jpg :D 🖐️

Gość gość lekarz
Beka nie jestem żadnym lekarzem tylko gawedziarzem

Gość Warszawianka____
Na drugi raz się doedukuj z marek zegarków :D Jak już kłamiesz, rób to dobrze :D

Gość gość lekarz
Haha co za detektywi :)

Gość gość
Pewnie zobaczył Tissota u wujka Tomka wlaściciela budki z kebabem i stąd chciał zabłysnąć na forum :D Tissot i Volvo -bo stoją pod szpitalami -wyznaczniki sukcesu :D

Gość gość lekarz
Nawet nie wiecie ile dziewczyn na to wszystko odpisało haha

Gość gość
No i co gówniarę na barłóg położyłeś ? Tu raczej nikogo nie wyrwiesz :)

Gość Warszawianka___
No pewnie cała pokaźna rzesza umysłowych lub faktycznych kotarianek, które XC90 widziały w reklamie TV, aż podskoczyła z ekscytacji :D Tak się składa, że tym autem jeździł mój były mąż, dlatego Tissot mi nie zagrał. Ech, szkoda, że jesteś tylko udawaczem, przydałby się nowy mąż :D

Gość gość
Lekarzyno moj kochany, nikt nie pojdzie z toba w tany Sponsorowac chcesz dziewczynki, bo skalpelem krecisz mlynki ? Takich kitow nam nie wciskaj, lepiej zaraz nam stad pryskaj Detektywow tu niemalo, wnet wynajda prawde cala Zes nie lekarz tylko dupa, rzniesz na forum tylko głupa

Gość gość
Kotarianki nowy trend kafe;)

Gość gość
kotareczki zasuwamy i do spanka juz zmykamy

Gość gość
Kotarianki już pewnie płodzą kolejne dzieci;P

Gość gość
płodzą z "lekarzami" z forume :-D:-D:-D

Gość gośćKotariankapelnamilosci
A oto i moj apartament pelen ciepla rodzinnego i milosci. Nawet na czas pielęgnacji osobistej sie nie rozstajemy, co wzmacnia wiezy rodzinne. Tylko spojrzcie jakie wspaniale rozwiazanie, tylko dla dobrych i kochających rodziin : https://zapodaj.net/698976925ddc6.jpg.html