Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania

Pięćdziesięciolatki odchudzamy się nadal część 5

Polecane posty

Anoola oj zaraz spi , durak zaczelam probowac nastepny rodzaj bombek dekupazowych i czas zleciał nie wiadomo kiedy . No własnie jakby były ładne ciuchy dla hipciow to by sie połaziło po sklepach a tak jeno nerwy i złosc :( hihi wole moj ryneczek , w czoraj kupiłam za 5 zł superowa zasłonkę co ją za serwetę bede używac , zresztą ja tylko takie serwety juz mam , na ryneczku wykryłam pana co zawsze ma jakies fajne szmatki bo to dobre gatunkowo chyba niemieckie zasłony a kasiorka mała wiec i na działce i w domu uzywam . EE kuchennych rzeczy juz nie potrzebuje i tak za duzo tych czerepów mam :( hehe to bedziesz ziemniaczki z kurczakiem na okragło :D Mały dostał zakaz brania zelu samodzielnie . Optus no zmieniła mi leki i ograniczyła troche nasenne , mam nadzieje ze bedzie lepiej bo to spanie juz mnie wnerwiało :( No słonecz\ka fajne były az zal z e nie mozna było cos podziałac na ogrodzie ,jutro mogłabym pojechac bo mały do Bydzi jedzie po nagrode z te rzezbe :D i do wieczora go nie bedzie ale jak sie ma gimnastyke to juz chyba nie bede sie forsowac raczej chyba na okna wlaze bo juz zaczeło mnie jednak denerwowac jak słoneczko swieciło a tam syfek . Nutko a ja nie słyszałam bo miałam wyłaczony telefon na wizycie u lekarza a potem byłam z wizyta u siostry i juz nie oddzwoniłam . Sagus a moze Ci tez ta burza magnetyczna dokucza .

Ale, zaraz śpi... czyta i o bożym świecie zapomina... A czy Ty maile w tygodniu przeglądasz, czy tylko w weekend ? Nutko, to młodzi chcą z biznesem wskoczyć w miejsce likwidowanych placówek medycznych ? Tak zrozumiałam, stąd zakup tych maszyn ? No, niech im się uda ! U mnie pogoda dalej ładna, chociaż już dziś słoneczka nie było, ale rowerkiem się dało pojeździć. Odwiedziłam w końcu fryzjera i mam co nieco mniej na łbie. Ale zadowolona nie jestem, nie chciało mi się na drugi koniec miasta do mojej fryzjerki jechać i wstąpiłam do pierwszego z brzegu zakładu. Jakoś tak "pod garnek" mnie ostrzygła, dwa razy siadałam do poprawki, ale dalej jest coś nie tak... Saguś, pogadałaś - i humor wrócił - mam nadzieję że tak ! Kawa jest, Anulka już dawno ją wypiła. Nie zwracaj uwagi na teflona, bo Ci dzień spierniczy. Będzie dobrze !

Nie mam humoru. Chłop mnie wnerwia, bo marudny i leniwy. Jutro rodzice przyjeżdżają, z samego rana, nie wiem ile będą, bo aż się boję zapytać. W piątek z jednej roboty do drugiej, doba w sumie. Kręgosłup mi rozsadza, w nocy dźwigałyśmy z dziewczynami, niby nie musiałam, ale same nie dałyby rady, a chłopa żadnego na dyżurze nie było. Do d**y wszystko.

Przepchane;) Ufff...Bidna Mania🌼 - na mnie by padło ale zajęta byłam , więc klikać nie mogłam . No kurde NIE WIEM co to jest ale nie umiem pisać :o Może to i tak jak piszesz Maniu....Naprawdę nie wiem:( o No co ja czytam ?? Goda🌼 to kiedy Ty Dziołszka popiszesz z nami ? A nie mogłaś zahasłować netu ? Kurde no ja bym se rady nie dała bez tego wynalazku ...A piekiełko na chacie ? Współczuję . o No skupić się nie mogę . Miałam plany coby w piątek musowo pojechać do Świn. Już bilety kupowałam na necie...i telefon.Niestety. Kuzyn przesunął termin na 2.12. To znowu mojemu Ślubasowi nie pasuje...Nie da rady i koniec. Jeny jak ja się miotam...Chciałabym tę wizytę mieć już z głowy....a tak to się wszystko komplikuje :( o Nie, Opty🌼 humor u mnie do bani:( Jak wyżej opisałam...W sumie nie powinnam się niczym przejmować a jednak się szarpię i denerwuję . I okna w lesie, u mnie, u Mamy...no ja nie wiem:( jak ja to ogarnę...Te patałachy malują te elewację - ale...sprzętem z poprzedniej epoki...(stale ich porównuję do tych co byli u mnie) i nie wiem ILE im zejdzie jeszcze :o o Anoolka🌼 Spierniczaj jak się tylko da ! Żebyś się tylko denerwować nie musiała. ! Próbuj różności tam pakować do tego wynalazku :-D , coś zakupiła aż utrafisz:) Moja D już jeździ na własnych czterech kółkach do nowej pracy - zadowolona jak na razie - zobaczymy .Nowa fabryka(tylko Angole) , nowi ludzie - nowe szefy. Zaczęła 16.11. , więc to dopiero tydzień , udało się nawet "wyskrobać" jeden dzień na uczelnię ;) Więc się bardzo cieszę;);) o O i Nutka🌼 jest :) A już miałam krzyczeć gdzieś przepadła ! 80 szpitali zamykają ? Trzymam kciuki &&&& za wizytę! I wierzę, że będzie dobrze❤️. o No spływam , może coś pośpię bo 2 noce zarwałam :o to znaczy COŚ tam kimałam, ale to nie spanie. Takie sranie w banie :-P o

Yoana🌼 No Ty bez humoru ? A myślisz, że mój nie marudzi . ? Lenistwa mu nie zarzucam - zawsze przeciwnie. Przegina z robotą . Humor mieć powinnaś - szukaj dobrych stron :-P .Jedno lato w Polsce i w tym samym roku drugie lato u Anoolki🌼 ? No Kobito !!! Pomyśl o tym , a reszta się ZAWSZE jakoś ułoży ! Bo musi :).

Nutka 🌻 co jest z tymi szpitalami? Nagle narod zdrowy sie zrobil i nie sa potrzebne? 😡 Na pocieszenie tu tez to wszystko do wielkiej doopy dlatego ja sie ciesze ze jakos zdrowie mi dopisuje. Na kontroli bedzie dobrze. Potrzymamy kciuki 😘 Mania 🌻 he he, artystka matka, artysta syn! Nic sie nie chwalilas ze maly rzezbi :O Takas kulezanka czy siostra blizniaczka? W leb dac? Ale matka moglaby sie pochwalic co teraz wymyslila :P Nie, ja nie mam nerwow jak patrze na fajne ciuchy w ktore nie wleze. Zawsze sobie mowie – dobrze ci tak stara doopo! Mlodosc nie wroci a szkoda bo jak czasami w dzienniku pokazuja co bedzie na przyklad w 2050 to chcialabym dozyc zeby zobaczyc ale chyba przeginam pale bo co? Chce byc 98-letnia upierdliwa star***a? Oj, wygwiazdkuja to slowo, o wiekowa kobite chodzi :O He he, bede rybke z ziemniaczkami na okraglo. Dzis musze znowu do banku to przy okazji kupie sobie rybke bo lubie tutejszy sklep. No wiesz, jak ugotuje gar zupy to tez mam na okraglo to samo wiec co za roznica? Wiewiora, leniwe zwierze, moze jesc to samo byle latwo i przyjemnie ;) Opty 🌻 Tobie tez nie pochwalila sie ze ma pod dachem rzezbiarza? Paskuda, no nie? Sorry, w pracy nie mam czasu na maile a w domu na tablecie mi sie nie chce, sorry, jak wroce do chaty to sie poprawie :O Poza tym jak sie obudzisz to mozesz mnie na skype zaczepic, przeca masz mnie…. Ja tez musze klaki zrobic bo juz zaczyna moje sreberko wylazic. Ale ja nigdnie nie pojde, sama… sie niezadowole :P He he… z teflonem jedno starcie juz bylo. Grzeczny chlopczyk :D No bo krotkofalowke mial nastawiona na kanal gdzie slychac wszystkie rozmowy. No to mowie ze przeciez warehouse jest na trojce wiec… a on na to ze musi sluchac czy czasami naczelny go nie wola. Zrobilam hmmmm – czy myslisz ze naczelny na tyle glupi zeby nie wiedzial na jakim kanale jestes? No i Teflon mi powiedzial zebnym sobie koreczki w uszy wstawila! 😡 sie i mowie - i nie bede slyszala jak jakis wazny klient zadzwoni, moze najlepiej pojde do domu? Od razu zciszyl i chyba zmienil kanal bo moge sie skupic nad czytanka! I tak ma byc! Poza tym ostatnio jakos mnie miej wkurzaja! Lub ja mniej reaguje. Tylko od czasu do czasu im przypomne ze juz niecale szesnascie miesiecy :P :D:D Yoana 🌻 to ja Cie tez bede wnerwiac bom leniwa :O I tez mnie cos znowu szelki bola :O SKS! Sagus 🌻 na kazdego kiedys przypadnie przepychanie :P Ja mialam ta przyjemnosc tyz. Jak nic dopadly Cie zle humory zlej pogody. Ja tez do czasu az nie znalazlam sobie innego powodu to wkurzalam sie na szaruge. Teraz moge sie powkurzac na nieumyte :P okna i na temperature podchodzaca do 40 stopni :P Zawsze powod sie znajdzie chyba ze zaczniemy sobie wmawiac ze wszystko jest piekne :D No widzisz, mloda juz zdrowa! “Zdrowa” to przenosnia! Teraz wszyscy pracownicy musza sie wymacac, moze nie doslownie ale chyba wiesz co mam na mysli :P I bedzie dobrze. A nowa maszynka do pitraszenia bardzo mi sie podoba. Malo do mycia a smaczne i nie przypalone :D:D Dzis bedzie grubszy rybsztal bo wczoraj to byly cos jak dorszowe filety. Inne mieso wyprobuje kiedys indziej. Dzis nie przepuszcze okazji kupienia rybki :D Ja tez ostatnio mam w nocy sranie w banie 😭 Znowu czesto sie budze i przed zasnieciem robie straszny balagan w lozku!!! Krece sie jak sufitowy wentyletor :O 🖐️

(_)> 🌻 (_)> 🌻 (_)> 🌻 Jeszcze jestem w pracy i zal mi teflona ;) Juz powinnam isc do domu ale poniewaz jutro mnie tu nie bedzie to wiem ze w poniedzialek zawalona bede mailami plus wyplaty wiec chce "posprzatac" jak najwiecej :P A dlaczego mi zal teflona? Bo widac po nim ze chory! No ale Tam mial planowany ten dzien... z zona do city do specjalisty. Czyli nie zadna bumelka...

Maniu ,to synek po Tobie odziedziczył zdolności ,super . Opty ,myślę ze nasi młodzi będa działać w medycynie .Córka twierdzi ,że nie jest łatwa nauka ,jeszcze studiuje,dom i dwoje dzieci ,nie wiem jak sobie daje radę .Tyle razy mówiłam żeby zwolniła . Sagus wyczytałam w necie -maja zamknąć 120 szpitali w całym kraju ,u nas 80 ,zawsze mieliśmy leczenie duzo lepsze niz w innych regionach . Anoolo ,Narod nie wyzdrowiał mam wrazenie ,że bardzo pogorszyło się..... Nie wiem czy wiesz , mieliśmy historyczne wydarzenie! Jezus był koronowany na króla i Pana Polski.Nawet nasz rząd był obecny na koronacji .W skrzynce miałam zaproszenie do kościoła na 22 listopada ,,Jezus będzie leczył dotykiem'' . Jak nie będzie szpitali ,to tak będzie ... Nie wiedziałam czy sie śmiać ,czy płakac ,to się dzieje naprawdę .Ciesz sie ze wyjechałaś ,gdybym była młodsza ,lub zdrowie nie szwankowało ,to bym w Anglii dawno u córki siedziała a tak ,szkoda słów ... Yoana miło spędzonego czasu z rodzicami ....szczerze Ci wspólczuje tej harówki 👄 Ja szykuje sie do lekarza -dzięki życzenia . Zdam Jutro relacje . Wszystkim Kruszynkom ,udanego dnia 🌼 🌻

Zrobiłam sobie wolny dzień...kręgosłup w kazdymmiejscu ,,siadł" uporczywie boli na 14-tą mam lekarkę...braałam juz leki ale po Warszawie wszystko znowu wróciło...chyba wybioręsie na prywatne masaże. Nutko trzymam kciuki...napewno wszystko jest w porządku!! To dziwne,że tyle szpitali pozamykaja a wszedzie takie kolejki chorych!! Anoolka też tak się i u mnie porobiło,ze spac po nocach nie mogę..budze się i zasnąc nie moge az oczy wygladaja na chore..z niewyspania napewno! Jaką rybkę kupiłas??Smakowała?? Maniu to wiadomo po kim Tymek ma talent...i zajęcie dodatkowe. U mnie przyszła pani,która kupuje skarpety frote i pokazała jak zrobiła bałwanki i jakiegos siwego dziada..no ,,cuda na kiju"..piękne. Yoanko...wnerwia mąż ale przejdzie i będzie dobrze...ja mam ciszę,że czasami aż boli...Ciebie Anoolka nie boli bo masz swoje puchatki. Opty też się wkurzam jak fryzierka obetnie nie po mojemu ale mówię sobie...odrosną...trzeba przeczekać.. Wczoraj i u mnie było brzydko na dworze ale dziś pięknie,słonecznie..jakby wiosna przyszła. Goda dobrze zrobiłas że zabrałaś net z domu...dzieci bardzo szybko sie uzaleznaja..ale w zamian trzeba dac im inną perspektywę odpoczynku,zabawy.. Saguś:-)//Megi:-)

Tylko mi tu o kawie pamietac!!! Ogladalam tv prawie do polnocy mowiac sobie - pospie! Sranie w banie! Od po 4 zaczelo sie budzenie. W koncu o 6 wylazlam z lozka. A chcialoby sie jeszcze pospac tak jak ta wredna paskuda spi...

Dzieki Bonciu 😘 Pieski nakarmione, ja sudoku robie! O i tak zawsze powinno byc - mam na mysli wolny piatek :P

Bońcia, u mnie dzisiaj też piękne słoneczko, chociaż rano bardzo mgliście było. Współczuję Ci bólu kręgosłupa, wiem jak skubany potrafi dokuczyć. Masaże dobre, pomogą, tylko trochę ich trzeba wziąć. Pewnie za dużo dźwigasz pakunków na wyjeździe - i stąd te bóle. Oszczędzaj się ! No widzisz Anulka, jaka zołza z tej Twojej bliźniaczki ! Pary z gęby nie puściła ! A i teraz milczy i nie chce zdradzić, co to za rzeźba ? I jak rybka ? Udała się tym razem ? Jak to jest termoobieg, to pewnie zawsze trochę wysuszy... Mięsko ma tłuszcz, to tak zaraz podeszwa się nie zrobi. Rybki - to chyba najlepsze cieplutkie z patelni. Ale pewnie - że próbować trzeba. Książki z przepisami nie ma ? Może jakieś podpowiedzi ? Yoanko - miłego spędzania czasu z rodzicami. Myślę, że niepotrzebnie się stresujesz. A chłop... wiadomo, z innej planety, można tylko ramionami wzruszyć i... wybaczyć. Saguś, no widzisz, jak sobie dziecię poradziło ! Nie ma się co zamartwiać młodymi, to ich życie. Maniu - nie mogłam Ci wczoraj pomóc w przepychaniu, bo grzecznie swojego posta produkowałam w nieświadomości, że przepychanki odchodzą. Też byłam dzisiaj na gimnastyce, a po południu na przyspieszonych andrzejkach w zaprzyjaźnionym klubie. W zeszłym roku wysyłałam Wam fotki z takich przebieranek i wróżb różnych, w tym roku było mniej takich atrakcji - za to więcej na stołach i dużo pustego parkietu. Ale to chyba dobrze, że nie jest tak samo co roku - bo by się znudziło. Megi... wyłaź już z tej kuchni ! Ładne słoneczko było - myślę, że skorzystałaś i poszłaś na dłuuugi spacer ? Dostawię jeszcze kawy, bo taka zaspana wstała, że pewnie kratek dobrze nie widzi, o cyfrach nie mówiąc ! (_)O, (_)O, (_)O, Miłego świętowania !

Anoola jak tak Ciebie owsiki wywaliły z wyra to zamiast sudoku to właz na okna :P ja dzis u siebie pomyłam , firanki poprane znaczy swieta juz za pasem :D Hehe juz teraz mniej spie bo tabletek na spanie nie biore :P Anoola no własnie syn artysta to po mnie :D a tym razem rzezbił Matke Terese , choc jak widziałam w robocie to trudno mi było wymyslec co takiego robi .EE ja zabrałam sie za bombki dekupazowe ale jakos nie mam weny chyba skoncze to co zaczełam i wymysle cos innego . Opty przecie mały wszechstronny artysta :D we mnie sie wdał :D do teraz jeszcze nie w rocił z tego w reczania nagrod az juz sie martwie bo chyba powinni juz wrocic . no zadzwoniłam do opiekuna i juz jest kiele domu . wow przecie do wyjazdu Ci odrosna to se podetniesz jeszcze r az ale juz dobrze , przecie musisz byc ładna na wyjezdzie :D Yoanka a gdzie Ty widziałas nie marudnego i pracowitego chopa , jesli gdzies są to sa jakies jednostki juz na wymarciu . No to masz wizytacje w chacie :D Sagus no ja tak zle sypiałam ateraz jeny jak mi sie fajnie spi i to długo :D dzis taka jedna upierdliwa staruszka tak sie uparła zeby mnie dobudzic i tak piskała na skype az sie ocknełam :D Nutko jakos nie słyszalam o zamykaniu szpitali te u nas funkcjonują . Hihi z nas artysci tacy amatorzy i nie bardzo nam wychodzą dzieła :D Bonciu no teraz takie rozne fajne rzeczy ludzie robia az dziw tyle tego powymyslali :D jak łaze po necie to z podziwu wyjsc nie moge takie roznosci pokazują .

🌼 o Szybko. Teraz muszę szybko a lenia w życi miałam cały dzień 😭. Maniu🌼 Mróweczko ;) Już okienka masz czyste a ja jestem w zarośniętych malinach :o No to gratulacje dla Tymka !!👄 A cicho siedziałaś :-D A pochwalić się trza było i pokazać ! A co ! Jeno się wnerwisz na Niego :-P o Ja się spakowałam i w drogę rano , nie za bardzo mi to pasuje ale jest tak gród smogiem zaciągnięty , że się udusić można. :( No i ja mieszkając tu od urodzenia tego nie kumam....bo od zawsze palono w piecach i co NAGLE od dwóch lat pojawia się smog ? No chyba, że nie palą drzewem , czy węglem jeno oponami albo ....czym się da:( :o o Anoola🌼 Wysudokuj się , podrap się tu i tam , poleż ....ta jasne - już Cie widzę jak SWW (szmata , wiadro, woda) obmyślasz :-P jak te 13 okien przelecieć ...o Jesooo 13 ...Za dużo jak na jeden dzień ! o Opty🌼 No u mnie już słonka malutko było ...ale nawet ciepło. Do banku gnać ze Ślubasem musiałam ....podpisać OŚWIADCZENIE dotyczące FACTA ...nie wiem czy to TYLKO firm dotyczy czy wszystkich ale po 1.12. kto tego nie podpisał może nie mieć dostępu do konta. o Spadam , Bońcia 🌼 Nutko🌼 o Fajowego weekendu

Nuta 🌻 przeiez o tym zdrowieniu narodu to ja z ironia napisalam. Dobrze pamietam jak po wypadku wiele godzin na korytarzu czekalam zaby sie mna ktos zajal... u nas to taka glupota ze jak karetka cie przywiezie to obsluga karetki jest z toba tak dlugo az szpital cie przejmie. Czyli powinno byc ze karetka przywiezie, szpital zaraz odbiera a karetka wraca na trase zeby innym ratowac zycie. A ja swoim wypadkiem uniemozliwilam (moze) uratowanie innej osoby bo chyba kolo 8 godzin trwalo zanim mnie szpital przejal bo NARKOMANA ratowali... kawalek ode mnie, gdzie z nie swojej winy na korytarzu w bolu lezalam! Cpun sam sobie to zrobil 😡 oj, nakrecilam sie, ale mam racje! Koronacja byla? Pojebalo narod? Ale zaraz, zaraz TEN Jezus juz nie zyje wiec jak dotykiem bedzie leczyl? To kto teraz w roli Jezusa? Wolno taki cyrk robic? Boncia 🌻 no coz, cecha starosci jest bolacy kregoslup, witaj w gronie :O To wlasnie on mnie zwala z lozka. Polezaloby sie ale mniej boli w pozycji siedzacej. Kupilam lososia, bream i krewetki. Losos i krewetki (krewetki super) zjadlam wczoraj. Dzis na lunch mam ... zaraz sprawdze czy to sie jakos po polsku nazywa..Leszcz :D Na lunch bede miala filety z leszcza :D Opty 🌻 przepisy sobie moge z netu wziasc jak sie zarejestruje. A ja ich pieprze! Beda mi pozniej reklamami doope zawracac. Poza tym swetra na drutach z opisu nie zrobie, ciasta nie upieke to myslisz ze gotowanie ma szanse? Taka cienka ksiazeczka byla ale to co w niej to za skaplikowane :O:O i za duzo czasu zajmuja :P Za kilka tygodniu bedziesz mogla sprawdzic :P Nie chce mi sie skanerki wlaczac ale prosze bardzo, wegeterianska propozycja :P 2 https://naforum.zapodaj.net/808dd32daff4.jpg.html 2 A moze Yoana poeksperymentuje z reszta ksiazeczki :P Cyferki i krateczki widzialam ale fakt, najpierw zoom musialam zlapac :P Ale ja nic nie swietuje :P Po prostu na pracowej ulicy cos z kablami robia. A jak nie ma pradu to komputerki nie dzialaja i trzeba pasjansa normalnymi kartami ukladac.... :D Mania 🌻 no jak widzisz, robie wszystko zeby na okna nie wlazic ale wleze. Chociaz pol chaty niech ogarne... Zaraz poleze, jak czytanke skoncze :P Ale najpierw obcykam proces rozwoju agacostam bo juz ladnie sie otwieraja :P A Ty sie pospieszylas i pewnie na swieta jeszcze raz bedziesz myla :D Ja tez na swieta jeszcze raz bede myla ale na te w przyszlym roku :D:D:D Kto Cie na skype budzil??? Kto smial??? O DZIEWIATEJ rano? No kto smial??? Sagus 🌻 caly dzien sie obcyndalalas a teraz szybko? Raz len, raz niechec do klikania. To nie moja sowka, oj nie moja sowka.... Poprawka, TYLKO 12 okien! 🖐️

Jak to jest??? Apetyt rosnie w miare jedzenia .... A zadowolenie z siebie pewnie z coraz wiecej zrobionej roboty. Najpierw musialam sie streszczac bo sloneczko chcialo sie przejrzec w moich oknach... teraz niech sie przeglada, bo w srodku moge umyc nawet przy ksiezycu :P 2 https://naforum.zapodaj.net/849feccc3eb8.jpg.html 2 jeszcze trzy okna zewnetrznie oblecialam i koncze sprzatanie patia. Sprzecicho do cwiczen pomyte, bedzie mogla Yoanka nie przerywac intensywnych cwiczen :P a Optusia bedzie miala czysciutki stolik na poranna kawe. Jeszcze te osrane krzesla musze pomyc. Zaluje ze nie zrobilam fotki przed i po bo jestem pewna ze roznica widoczna. Oczywiscie jeszcze tydzien bym tam mogla sprzatac bo juz doszlo do tego ze rynny zaczelam myc :O Wiadomo, na drabine nie wleze ale ile miotla starczyla...Zastanawiam sie czy nie kupic sobie takie cos do czyszczenia pod cisnieniem. Szybko se wytlumaczylam ze przeciez ja raz na rok takie cudawianki odwalam :P No ale z Doroty Piotrusiem sobie pogawedze na ten temat... Przy okazji rzecz jasna, jak pamiec dopisze. Pogoda jest super, zreszta juz jestem pod daszkiem. Ale jest maly wiaterek i wcale nie przeszkadza jak od czasu do czasu ochlapie sie woda po okulary :O Teraz mialam przerwe na lunch. Pan Leszcz niczego sobie. Troche go wysuszylam ale przeciez sie ucze. Na nastepny raz bedzie krocej sie robil. Dobra ryba wlasnie do tego gara. I najwarzniejsze to ze wstawilam i poszlam myc nie martwiac sie o minutki... Dobra, ide dalej bo cos mnie chyba w doopie gryzie ;) Ale pamietam ze rok temu tez mi sie podobalo sprzatanie patia :P

mialam wizytacje ze zwiazko sprzataczy... pod slonce, nie udalo sie lepszego portretu zrobbic. 2 https://naforum.zapodaj.net/d42f733afacc.jpg.html 2 No tak, mialam dzien wolny! Porabalo mnie? Dzien wolny to ja mam w pracy! Tu to byla czysta harowka! Konska sie skonczyla a turystek nie widac. Oj, bede sie musial inaczej znieczulic ;) bo prawa reka juz mi mocno daje o sobie znac. SKS ! A nawet nie jestem na polmetku... Obiecalam sobie ze w przyszlym tygodniu nie bede w robocie pyszczyc! Bede jak cukiereczek! Tylko musze chyba jakas fotke se do pracy wyslac, dla przypomnienia jak wyglada "wolny" dzien w domu! (_)> 🌻 (_)> 🌻 (_)> 🌻 Chyba tez sobie wypije! Zasluzylam i usiade na czystym krzesle przy czystym stoliku. Moze jeszcze jaka wizytacja wpadnie :P

No Anoolko ,to dzis sie narobiłaś ,odpoczynek jak najbardziej wskazany.Po wczorajszej wizycie u specjalisty ,,,,ja oklapłam ale J.miał zapał do pracy , umył i wypolerował trzy lustrzane skrzydła w szafie,duże.... jedno szer.1m i 2,5 wysokie , jest co szlifować .W kuchni drzwi ciągle otwarte ,to lustra w przedpokoju trzeba myć często. Lekarz powiedział mi -wymienili by mi baypas ,gdybym schudła,pomyślałam - no to fajnie.... nie ma co.... Zapytałam - co będzie jeżeli nie schudnę? -Jak będzie groźnie i ból nie do wytrzymania ,to dopiero spróbują operować ,jeżeli sie nie powiedzie ,to amputują nogę.On jak na razie nie chce ,żebym była kaleka .Wypisał mi drogie leki ,tabletki i jakieś do picia w saszetkach. Miałam kolezankę bez nogi ,wyszła za maz urodzila i wychowała blizniaczki .Tak sie pocieszam .Szkoda ze mieszkacie daleko ,dziś bym tez chętnie coś wypiła ,,,lampkę czerwonego wina moge . .J nie może, sama nie będe ,trudno .....Za kilka dni przestanę o tym myśleć ''przetrawię '' :) Bońcia,współczuje bólu kręgosłupa ,ja mam pas ortopedyczny i powiem Ci, ze mi bardzo pomaga .Ortopeda mi przepisała na kasę chorych z małą dopłata . Sagus 🌼Opty 🌼Maniu 🌼 Wszystkim Kruszynkom udanego weekendu 🌼 ❤️

Jak zwykle musze sie upominac a podobno sie nalezy jak psu micha ...😭 Nie powiem, boli, ale mnie zawsze boli. Juz czyms nasmarowalam. Reka dzieki Bogu nie boli to moze dzis dalej polece po oknach? Tylko ze te okan co zostaly to sa popoludniowe okna. Jest 6 rano a na nich juz slonce grasuje! Czyli rano se moge tamte w srodku "przeleciec" :O:O

Anulka, nie przeginaj z tą robotą ! Potem się dziwisz, że Cię kościki bolą... Na kawę zasłużyłaś, posiedź sobie nad kubaskiem (_)O, (_)O, (_)O, i odpocznij.

Optusiu no jak była udana imprezka to fajno a jak duzo parkietu to znaczy z e tance i hulanki odchodziły :D A rzezby sama nie widziałam podobno miała byc Matka Teresa :D znaczy widziałąm w poczatkowym stadium gdzie wygladala jak kupka gliny :Dhehe za zołze nalezy Ci sie manto :P Anoola no a mi chyba moje okno bokiem wylazi bo cos dzis mocno licha sie robie , zeby tylko nie rozłozyło :(No na leb Ci pada jak myslisz ze na swieta bym jeszcze myła :P a sie pospieszyłam bo mrozy i sniegi zapowiadaja a wtedy juz nie bardzo idzie myc . Nie rozumiem tego zakazu mycia w słoncu oczywiscie w zywe południe nie myje ale ja mam typowo południowe okno i jakos myje jak słonce swieci .Hehe no i widzis jak dobrze w pracy , jakbys tak siedziała w domu to bys sie zarobiła :D No te Twoje agapantusy to mnie normalnie powalają , ze tez u mnie nie chca rosnąc :( Sagus no a jak sie nie wnerwiac jak mi dzis znowu leci tekstem ze neta w kompie nie ma no to zagladam co tam sie dzieje a tam sodoma i gomora no i musiałam przywracanie systemu robic bo na poczatku nie dało sie nawet znalezc lokalizacji neta w kompie a on leci na wi-fi , co on tam nawyrabiał to nawet nie wiem jak to mozna zrobic :( Nutka no w łasnie tak gadaja zeby schudnac tylko niech powiedza jak to zrobic bo ja juz nie mam siy i nerwow na te diety bo zwyczajowo jojo dopada :( i co schudne kilo to dwa dobiore :(

Saguś, w radio mówili, że deszcz smog nad Grodem przegonił. Może niepotrzebnie wyjeżdżaliście ? Pooddychaj na zapas, żeby Ci na cały tydzień starczyło. Nutko... nie umiem Cię pocieszyć. Twarda jesteś Kruszynka, mnie taka wiadomość zmiotła by na długo, a Ty znajdujesz jakieś światełka w mroku... Trzymaj się. Oooo, zmieściłam się z Manią ! A... to o to problem z Małym. No, nie zazdroszczę Ci takich porządków w kompie. Dałaś radę sama ? A okna na pewno przed świętami jeszcze przelecisz, bo nie będzie Ci się podobało. Ja nie myję ani teraz ani potem. No chyba że mi się taki nastrój trafi jak dzisiaj wieczorem, to go będę musiała jakąś robotą zabić. Nie strasz mrozami, a już śniegiem tym bardziej. Pogodnej soboty wszystkim Kruszynkom !

Nuta 🌻 ja w poprzednim domu w kazdym pokoju i w korytarzu mialam szafy z lustrami. W tym domu zamowilam sobie frost, czyli 2 https://naforum.zapodaj.net/331145255236.jpg.html 2 i jestem z tego strasznie zadowolona. AZ taka pikna nie jestem zeby sie w lustrach przegladac! No tak, schudnac a powiedzial jak to zrobic??? Jakby to bylo latwe to grubasow na swiecie na pewno by nie bylo. Opty 🌻 doroczne mycie okien to jak czyn spoleczny :D Trzeba odwalic, nie ma ze boli :P I wiesz, jestem zadowolona z tego co zrobilam wczoraj i dzis tez postaram sie zadowolic ;) W planie umyc w srodku te 8 wczoraj zrobione i jak dam rade to zewnetrznie pozostale 4 okna. Mania 🌻 he he licha bos STARA! Pewnie jak Ci sie uda to wiecej nie myj ale mysle ze Ci sie nie uda bo jak sasiadki zaczna myc to Ty nie bedziesz chciala wyjsc na brudaske. Pamietasz? W Polsce sie wychowalam, znam mentalnosc :P Co miesisc mylam okna 😡 a sasiadka naprzeciwko co DWA TYGODNIE! Ale mnie wkurzala! W sloncu sie nie myje bo sie maze! Dwa razy tak sie narobisz zanim smugi wyczyscisz. Taka stara a nie wie??? 2 Dzis mialam dalszy ciag kontroli. Pytalam - kto obsrywa ale zadnej odpowiedzi.... 2 https://naforum.zapodaj.net/c7e3d5c822aa.jpg.html 2 https://naforum.zapodaj.net/fb356702b77d.jpg.html 2 https://naforum.zapodaj.net/f3861903b9bb.jpg.html 2 https://naforum.zapodaj.net/e8769c80cfdd.jpg.html 2