Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SummertimeSadness7

Mam ochotę się napić i zdynstansować

Polecane posty

Gość gość
Ona miała jeszcze syna który nie raz z nami wychodził na jakiś melanż i nie raz wracał na czworaka :D Bała się chyba że z jej córką stanie się to samo i dlatego była tak sceptycznie nastawiona do mnie. :P

Gość gość
SS..ja sama nie ogarniam;) Chłopaki o byłych smęcą.Jak dzisiaj przesadzę to też będę byłą;)

Gość gość
Hisol, a co można zrobić z groszami, które zarabiasz? Zapas wacików?

Gość gość
gość dziś - Nie wiem sam sobie odpowiedz na to pytanie. :)W końcu jesteś jednym z nich.

Gość gość
:D Teraz będziesz udawał, że nim nie jesteś? Rozumiem, a na kogo będziesz się kreował?

20:25 Jak dzisiaj przesadzisz to najwyżej przesadzimy razem i może coś z tego wyrośnie :D Ja mam zamiar się upić w samotności i solidaryzuję się z tobą! ;-)

Gość gość
SummertimeSadness7- Możliwe :) Ja alkoholikiem nie jestem ale aż tak święty też nie. :D W końcu i tak wygrała.xJak widzisz znowu kogoś boli dupa że ktoś żyje normalnie a nie gnije latami na forum :P To tutaj standard

Gość gość
Hisol póki co to ty tu gnijesz słoneczko.

SummertimeSadness, tak zgoda. Ta od jutra ma największe wzięcie, ale co bardziej zaskakuje - potrafi działać. Kobiety to zagadkowe istoty.

Gość gość
SummertimeSadness7 - Nie żałuje :P Dobra bo to strasznie zamula takie pisanie o tym co było kiedyś :DxSpokojnie ten gość to pewnie jeden z tych nieudanych prawików forumowych :D albo jeden z moich wielu wrogów na tym forum :)

Gość gość
To jest forum publiczne dziecinko. Jeśli chcesz mieć odrobinę prywatności to przenieś się na facebooka.

Gość gość
Jak już musisz wiedzieć Hisolku to jestem kobietą.

Gość gość
gość dziś - Zbyt wredna jak na kobietę :P

SummertimeSadness, działa, działa. Mam kilka kumpeli, które już myślą o dziecku, choć perspektyw w tej dziedzinie żadnych nie mają - i non stop są na diecie od jutra. Poniedziałek - czwartek. Nie wychodzi im, więc przez weekend głównie piją, bo nie potrafią ze sobą żyć, że nawet diety nie potrafią, w tym czasie chudną, niedzielę robią ostrożną, jako taką przymiarkę na serio do "od jutra"... i od nowa. Kurwicy idzie dostać, jak mitologizacja życia na wsi w Chłopach. Idę spać, bo dziś na pysk padam. Smacznego tego, czy owego.

Gość gość
SummertimeSadness7 - Ciekawe czy jesteś raczej nową osobą na forum czy raczej stałym bywalcem :PxZdrówko :)

Gość gość
Ah no tak bo kobiety cię kochają, a prawiki nienawidzą:P Hisol, a czym ty się różnisz od modela, albo 92? Bardziej mitomanisz i to wszystko.

Gość gość
SummertimeSadness7 - Może pod postacią gościa :) Kto wiexgość dziś - Czy ja proszę aby mnie którakolwiek kobieta na tym forum choćby lubiła? :D Mam to gdzieś