Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwie kreski po 5 latach staran !!!!

Polecane posty

Gość gość

Uczucie nie do opisania ! Warto walczyc i sie nie poddawac !

Gość gość
Gratuluję kochana i życzę łatwej ciąży! Nie wyobrażam sobie Twojego szczęścia, ja skakałam jak głupia po dwóch miesiącach.

Gość gość
Gratuluję! Ja starałam się o ciążę 8lat i przez hormonalną terapię jestem mamą bliźniaczek :) i też jestem zadowolona :) :)

Gość gość
W koncu nie bedziesz dogryzac tu na forum matkom!

Gość gośćlaluna
Czesc,ja jestem pewna ze mi wszystkie byscie dogryzaly pisalam na forum wiem jak to jest,ja nie mam prawa pragnac dziecka i byc w ciazy i je urodzic

Gość gość
Nawet na takim temacie jakas locha o dogryzaniu musi pisac. Powodzenia i gratki autorko !

Gość gość
Autorko gratuluję, miałam tak 2 lata temu, teraz 1.5 roczniak śpi sobie smacznie w łóżeczku, powodzenia :)

Gość gość
Gratki i zdrówka :) Mam do ciebie prośbę, wesprzyj, proszę ciepłą myślą moją kuzynkę, która też od 5 lat się stara bezskutecznie :( Wszystkiego dobrego!

Gość gość
Miałam tak ponad rok temu. Starania 6 lat. I jak już straciłam nadzieję to bęc i jest. Dwa testy mam do dziś. Synek piękny i zdrowy śpi obok nas. Dbaj o siebie i maluszka.

Gość gość
Kochana wielkie gratulacje, zdrowej ciąży i wszystkiego co najlepsze dla Was.Pewnie,że warto walczyć, myślec pozytywnie, masą dobrej energii przesyłam:):):)

Gość gość
Gratuuuluję. Ja dwie kreski po 4 latach starań zobaczyłam 4 lata temu, do dziś pamiętam to uczucie, na samo wspomnienie mam dreszcze z emocji. Spokojnej ciąży.

Gość gość
Super. My staramy się znacznie krócej bo dopiero pół roku, a już odczuwam wielką frustrację, że się nie udaje :(

Gość gość
Gratuluje i dużo zdrówka dla Ciebie i Maluszka. My staraliśmy sie tez 5 lat,jak pojawiły sie dwie kreski to płakaliśmy ze szczęścia oboje z mężem... urodziłam zdrowego synka. Pol roku po porodzie zaszłam w kolejna ciąże,dzisiaj jestem mama dwoch przystojniaków :) . Dbaj kochana o siebie,ściskam Cie wirtualnie