Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE WSZYSTKO O ŻYCIU część druga

Polecane posty

Gość globus
Wpiłam tyle kawy a szlaban ani drgnie

Gość a ja miłość
Witajcie :) Nie wiem co prawda kto zrobil kawę ale piję z chęcią :)

Witajcie !! Kawa podana, herbata też, to ja zrobiłam gorący napar z dzikiej róży: (_)> (_)> (_)> x Globusku, hyhyhy... :D nie, nie zaspałam... dziś zięć ma dzień wolny i do wnusi nie pojechałam... Mam w planach wypranie ogromnej (ok. 20 m) firanki z dużego pokoju. Późnej jadę do miasta na zakupy. A wieczorem do mojej sąsiadki-kosmetyczki na japoński manicure. x Rudziu, oj, ja też uwielbiam kolędy... zawsze mi w czasie przedświątecznym towarzyszą... mam taką szczególnie ulubioną płytę CD Krzysztofa Krawczyka... jego potężny głos bardzo do kolęd pasuje... puszczam tę płytę na okrągło i myślę, że moi sąsiedzi to już chyba na tego Krawczyka "alergiczną wysypką" reagują... x Lenka, jak cudnie, że Święta i Sylwestra w kraju spędzicie! I wspaniała nowina, że czujesz się już lepiej. Lasocki. Tak to dobra firma. Mam od nich kilka par butów i jestem zawsze z nich zadowolona. Te, co to je kilka dni temu kupiłam, to też Lasocki. Granatowe trapery, ocieplane, sięgające za kostkę, sznurowane, na grubej "rzeźbionej" podeszwie i absolutnie niepoślizgowe.:D x Cyferko, w Was znowu śnieży... no, to jest nadzieja na białe ŚWIĘTA...:) x Ime, jak tam po wywiadówce...? mam nadzieję, że najgorzej to jednak nie było...?! a u lekarza jak, masz jakieś nowe wiadomości...?? x Marysiu, co u Ciebie...? x A Krawczyk tak u mnie śpiewa: http://www.youtube.com/watch?v=Jo_bMcLGVXQ

Ada cześć:-) Dzięki za Krawczyka. Masz rację,kolędy w jego wykonaniu super;-) Aduś znalazłaś nas w trójeczce?? W spisie tematów gdzieś tak na pierwszej stronie. Udanych zakupów.

Cyferko, nie... nie mogłam naleźć... na pierwszej str mówisz... no, to idę luknąć... dzięki za podpowiedź...👄

Gość globus
Cześć Dziewczyny jestem w dwójce ,gotuję wodę.Za chwilkę będzie kawa. Już jest.Zapraszam. x Ada mamy więc ten sam CD Krawczyka .Bardzo lubię kolędy w jego w jego wykonaniu. Masz przerwę przedświąteczną i nie będziesz jeździć do Wnusi??? x Wczoraj oczywiście odwiedził gabinet lekarski. Przez to opóźniło się spotkanie z Seniorem rodu. Jest w domku. Z tego też powodu młodszy Junior wpadł do domu na przywitanie taty. Oj jak fajnie zobaczyć i uściskać się z pierworodnym!!!!!!! Dzisiaj mam wolny dzień.Nawet nosa nie wychylę za drzwi. Jeszcze jedno ubrałam choinkę:) x Wszystkim dobrego dnia życzę

Globusiku cześć:-) My jesteśmy w trójce :-) Ale jak już tu zajrzałam to przycupnę. Cieszę się razem z Tobą:-) Pierworodnego będziesz miała na święta. Ależ mu się tak udało..... Wpadaj do trójki,tam się działo. A może klucz zgubiłaś??? Mów,pomogę szukać;-)

Cześć dziewczyny. Jak przygotowania do świąt i nastroje dobre? Zrobiłam pierogi z kapustą, zamroziłam i nic więcej. Chodzę po lekarzach. Stwierdzili kołatanie serca, nadmiar wapnia we krwi. prawdopodobne niedobór tarczycy. Zakaz kawy , fajek ... co zostało z przyjemności? Pośmiać się z siebie:) Sypie się... Pozdrawiam i obiecuję więcej nie gadać o chorobach. Buziak.

Marysieńko ❤️ Może nie wiesz ale częściej piszemy na części trzeciej ;) Wpadłaś w niedoczynność ? Ja jestem 5 lat po usunięciu całej tarczycy,niedoczynność Znam to kołatanie serca.Mnie każdy bierze już chyba za hipochondryczkę bo zawsze coś ;) Biorę witaminę D3 na stałe,może i Tobie by pomogła? I co dalej będziesz robić w tym kierunku? Tsh,Ft3 i Ft4? Przydałoby Ci się Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie Napisz coś więcej,proszę ;)

Gość Maria59
Dzień dobry . Wigilia piękny dzień. Dla mnie bardzo ważny bo rodzinny. Zawsze się wzruszam. Ime , 3 stycznia mam usg tarczycy. Na razie mam tabletki na obniżenie rytmu serca, po których jestem słaba . Pani dr mówi; tak musi być. Trudno - w domu brudno... x Co tam , najważniejsze zdrowie. X Dziewczyny życzę zdrowych, radosnych Świąt , spędzonych z rodziną. ❤️

Gość globus
Witaj Marylko dziekujemy za zyczenia. Marylko my piszemy w części trzeciej. Proszę znajdź nas i przenieś się do trójki.

Gość a ja miłość
Z

Gość a ja miłość
Z

Gość a ja miłość
B

Gość a ja miłość
M

Gość Imuś
B