Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE WSZYSTKO O ŻYCIU część druga

Polecane posty

No, udało się szlaban odczarować. :D Tak... buty mam nowe... tym razem nie kozaki, a takie sportowe, za kostkę, sznurowane... firma Lasocki... od wczoraj obniżka cen była... ze 180 na 130... buciory mają takie wyżłobienia na podeszwach, dawniej to się na to "traktory" mówiło... oby faktycznie nie ślizgały się... Teraz, popijając kawcię, idę spokojnie sobie poczytać, co Babeczki pisałyście...:) Aaa... jeszcze mam prośbę... czy mogłybyście podesłać mi link z częścią trzecią naszego stacyjkowa... jakoś nie mogę sama znaleźć... a trzeba mieć w zapasie, jakby co...

Gość globus
Witajcie Koleżanki. Stawiam kawę i zapraszam na spotkanie. x U mnie zaczęło się przedświąteczne szaleństwo. Wczoraj musiałam wypchnąć z domu /czytaj załatwić/ drobne sprawy. Poganiałam i udało się. Po południu padłam. Dzisiaj idę do fryzjera:) x Ada Buty Lasockiego są dobre i będziesz z nich zadowolona. Lubię jeśli są sznurowane wtedy usztywniają mi kostki i są bezpieczniejsze. W zasadzie ze znanych producentów butów ostał sie jeszcze Lasocki. Pozostali niby też ale buty maja wiele do życzenia, oczywiście to jest moje zdanie. Życzę Ci zadowolenia z zakupu. x Cyferko Dzięki i cieszę się,że będziemy mogły korzystać z telefonów.To bardzo ułatwia kontakty.Powiem Ci , że ja też poszalałam w domu i porządkami się uporałam. x Imuś wiem,że jesteś zapracowana dlatego nie zawracam Ci głowy telefonem.Jednak juz nie wytrzymuję i dzisiaj wydrukuję:) smsa, x Kochany Rudzielcu dziękuję za @.Bądź dalej silna. Napiszę do Ciebie. ❤️ x Lunka pukam do drzwi.Czy słyszysz??? jeżeli tak to znaczy ,że uszy wyzdrowiały:) Jak planujesz święta, czy przyjeżdżasz do Polski??? x Marylko Jak się czujesz????pozdrawiam.

Witajcie nocne marki i poranne ptaszki. Globusiku zasiadam do kawy . Dzięki. A ja wczoraj błąkałam się w trójeczce;-) Patrzę,a tu jeszcze można,szlabanik Ada podniosła;-) Wczoraj to w ogóle byłam zakręcona ,nakręcona itp :-D Zrobiłam wczoraj farsz do pierogów.dzisiaj będę kleiła. A może tak poprzeszkadzać Globusiku dla Ime;-) Będzie miała chwilę oddechu....Niech śpi... Dobrego dnia kumpele.... Podnoszę roletę.

Z wieczora... Zimno, wręcz mroźnie... Wróciłam o 19 z pracy, nadgodziny już się zaczęły. Ale cóż poradzić, trzeba to przetrzymać. Mój D. przyjeżdża na Wigilię, by pomóc mi jakoś przetrwać ten czas. A ja na razie do Świąt muszę trochę się przygotować z porządkami. Już umyłam większą część szafek w kuchni. Dziś może wezmę się za pozostałą część. Puszczam sobie kolędy, by uprzyjemni czas. Ciepło Was pozdrawiam. :) ❤️

Hej kobietki. Czytam sobie o waszych przygotowaniach do swiat. A ja w tym roku, nie robie nic. Wyjeżdżamy do Polski,do rodziny Z. Ciesze sie, bo cala robota mnie ominie, a i lubie byc tez w tamtych stronach. Po swietach jedziemy do naszych przyjaciol na sylwestra. Zjeździmy pol Polski. Juz sie doczekac nie moge. Jestem juz prawie zdrowa, slysze. Jaka to ulga moc slyszec. Zostal mi tylko katar. Marysiu zdrowka ci zycze. Moze te przyspieszone bicie serca jest spowodowane brakiem magnezu. Warto brac razem z wit B 6. Pisalyscie o polskiej firmie Lasocki. Nie uwierzycie , otworzyli u nas sklep z obuwiem Lasockiego. Czesto tam chodze. Ruch tez jest spory. Ceny nawet przystepne. A u mnie w pracy, jak na razie znosnie. Od poniedzialku bedzie urwanie glowy. Pozdrawiam was wszystkie i zycze spokojnej nocy.

Gość adazina
Witajcie !! KURNA WICEK, ZASPAŁAM........ Chyba pierwszy raz, odkąd do wnusi jeżdżę, mi się to przytrafiło. Zamiast o 4:00 obudziłam się o 5:15... dobrze, że ubrania szykuję sobie zawsze wieczorem... na śniadanie polknelam w locie banana... kawę piłam w trakcie mycia zębów :P i malowania się :P... z psem byłam na łące nie 25 a tylko niecałe 10 minut... i tym sposobem jakoś zdążyłam na pociag o 6:02...:D właśnie w nim siedzę i ledwo dycham... bo, wiecie, ja mam astmę, no i taki szaleńczy pospiech jest mi raczej nie wskazany... RUDZIU KOCHANA MOJA, DZIĘKUJĘ ZA SZCZERE SŁOWA, NAPISZĘ CI DŁUUUGIEGO MAILA. WIERZĘ ŻE JESTEŚ SILNA BABA I DASZ RADĘ...!!!♡♡♡

Gość globus
Witaj Lunka , witaj Ada dziękuję za kawę.Potrzebuję jej:) x Ada oj nie lubię zaspać, bardzo nie lubię:) Ganiam jak oszalała i nic tym sposobem nie przyspieszam , wręcz odwrotnie. Fajny patent na picie kawy i mycie zębów:D. Pozdrawiam. x Lnka tak czułam,że święta będziesz miała polskie. Choroba minęła więc będzie fajnie. Z tego co piszesz Lasocki robi dobrą robotę. Lubię buty od niego. x Rudziu pozdrawiam i życzę dużo sił.Ogromnie dużo pracujesz. x Cyferko kawa gotowa i czeka na Ciebie. x Lunka ja również zagrzebałam się w robocie. Kurdę jestem zła:( x Marylko Zdrowia Ci życzę.