Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE WSZYSTKO O ŻYCIU część druga

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Nie byłam pewna,czy stronka nie jest zablokowana,dlatego nic nie napisałam:-( Dzięki za kawę Aduś Lunka i Globusiku:-) Śniegu u mnie po kolana. Zenek już czeka ,muszę do niego dołączyć. Rudziu całą noc gadałam do Ciebie❤️ już z wieczora zaczęłam jak pierogi lepiłam. Zaufałaś nam,bardzo dziękuję....Spotkamy się X Luna fantastyczne plany świąteczne:-D X Marysiu jak się czujesz???Wpadaj na eliksir;-) X Globusiku nasza Melka fantastyczna!!!! Uwielbia reklamówki i worki foliowe :-D Włazi w nie i siedzi,potem ugniata,przewraca się na nich i za nic nie oddaje:-D Urwis niesamowity. Oczywiście śpi w łóżku z młodymi...... A Twój Jacuś ma jakieś ulubione zajęcie??? X Ime !!!!! Kaszuby zasypane?? Wpadaj na kawę. Ada jesteś bardzo zorganizowana :-D Bardzo pozdrawiam. Co do Lasockiego.... Dla niego jeżdżę do WM :-D Dobrego dnia koleżanki. Idę do łopaty.

Gość globus
Dzięki Cyferko że otworzyłaś szlaban. Dokąd się da dźwigajmy go do góry. x Znowu macie śnieg???? to jak to sie stało miało padać u mnie:) To niesprawiedliwe:( x Dobrego dnia

Gość globus
Mnie porwało list:(

Hejka Cyferko Jeden w zupełności wystarczy :D Nie nazywaj mnie księżniczką...:( Ten przydomek źle mi się kojarzy ;) Dzisiaj dzień zapełniony po brzegi,bynajmniej nie kawą :D Wizyta u lekarza i wywiadówka Przy czym to drugie,mniej przyjemne Junior ma zagrożenia.Jak zwykle :( J jedzie ze mną.A co! Sama sobie Juniora nie zrobiłam :D Miłego dnia,babki

Dziewczyny padam na pysk. Dostalam dzisiaj w kosc w pracy. Za to jutro na 9 mam. Dostalam dzisiaj prezent pod choinke od mojej klientki, bardzo sie ucieszylam. Wczesnie ,bo jestem u niej raz na 2 tyg, a to znaczy ze bedziemy sie widzialy dopiero po nowyn roku. Wczoraj dostalam spoznionego Mikolaja, rowniez w pracy. Lubie jak ludze doceniaja moja prace. Cyferko podrzuc do nas troszke sniegu, 7 na plusie , wiec na snieg nie mam co liczyc. Umylam dzisiaj moje auto, cale w blocie bylo. Rolnicy jezdza traktorami ale ulicy juz nie sprzataja, choc za to kare moga dostac. Nie lubie jezdzic brudnym autem, szlag mnie trafia. Pozdrawiam was i spokojnej nocy zycze

Gość globus
Witajcie. Stawiam kawę . Dzisiaj jest .... dzień herbaty ..... przygotowuję również herbatę. Mamy picie do wyboru do koloru:) x Ada mam nadzieje ,że nie zaspałaś????? nie widać Cię na kawie. x Lunka U mnie pogoda taka sama. x Dziewczyny wszystkie razem:) Miałam ciężką noc. Nie mogłam zasnąć i czuję się zmęczona. Mam dzisiaj wizytę lekarską. Musze się zmobilizować. x Miłego dnia.

Gość globus
Byłam :)

Gość globus
Byłam ale znikłam