Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE WSZYSTKO O ŻYCIU część druga

Polecane posty

Gość globus
Zadzwonił telefon i pan przedstawił się jako kurier.

Gość globus
Cyferko witaj. Kończę swoją historię. x Odpowiedziałam ,że pomyłka bo ja niczego nie zamawiałam i nie czekam na kuriera. Pan mi odpowiada,że ....ja mam dla pani paczkę i dzisiaj będę miedzy 17-18-tą. czy pani chce czy nie:( Siedzę więc w domu i czekam. Pytał mnie o adres bloku. Przecież pod tym numerem mieszka wiele rodzin. Z drugiej strony skąd miał mój telefon??????? x OOOO matko sprawa się kwalifikuje dla detektywa:) x O finale Was powiadomię.

Gość globus
Cyferko u Ciebie też był kurier?????? czy Ty coś wiesz???????

Globusiku O matko,ale ambaras.. Razem otwierałyśmy i nie widziałyśmy się. Wyszło prawdziwe ble,ble. Koleżanki przepraszam :-D Na kuriera to Ty czekaj cierpliwie i nie bój żaby:-) U mnie już był;-) Jak powiedział,że przyjdzie,to przyjdzie;-)

Gość globus
❤️❤️❤️ Kurier się nie pomylił miał przyjechać do mnie. x Pisałam o niezapomnianym Mikołaju i czerwonych trzewiczkach.Dzisiaj był u mnie Mikołaj którego również NIE ZAPOMNĘ!!!!!!!!! x Miłości nasza wiem ile włożyłaś pracy w to cudeńko. Dzisiaj mogę tylko skromnie powiedzieć DZIĘKUJĘ , BARDZO DZIĘKUJĘ. Jestem na tyle wzruszona ,że mam chaos w głowie. Teraz już wiem ...nie byłaś widzialna ostatnimi czasy na kawie .... a Ty siedziałaś w pracowni. Imus Twoje serce jest ogromne!!!!!! nie wiem jak mam wyrazić swoją wdzięczność i radość❤️. Dzisiaj tyle mogłam napisać. Z myślami o Tobie Ime i o Tobie Cyferko muszę się przespać. x Do zobaczenia jutro. x Cyferko no już możesz coś powiedzieć , proszę rzeknij słowo czy u Ciebie też był ten sam kurier?????

Cyferka się teraz może wypowiedzieć...;) :D To dla Was kochane,w podzięce za wsparcie,za to,że jesteście ❤️ Cieszę się,że moja niespodzianka się udała :D Cyferko Dziękuję za dochowanie tajemnicy! :D

Witajcie !! Ależ ślisko wczoraj było. Miejscami musiałam iść po trawnikach. Dzisiaj widzę na termometrze +2,6*C więc mam nadzieję, że już lodowiska nie będzie. A teraz kawa dla wszystkich chętnych: (_)> (_)> (_)>

Dzień dobry Adziu Ty się wykończysz, dziewczyno... Dziękuję za kawkę Kobietki Kawę zrobiła Ada, to mi zostało... No właśnie? Cyferka zawsze podnosi rolety a ja je ściągam :) Ciemno jeszcze...

Gość globus
Witaj Ada jesteś niesamowita. Przed wyjściem masz czas dla nas i stawiasz kawę. Bardzo mi smakuje. Bardzo dziękuję. U mnie również chlapa. Wczoraj wieczorem padał deszcz. Z prognozy wynikało,że będzie dzień ciemny i mokry. Dobrego dnia Ci życzę. x Imus wyobraź sobie ,że niespodzianka bardzo Ci się udała. Do końca myślałam,że to jakaś pomyłka. Dalej dowodzisz,że masz artystyczną duszę i zdolności w tym kierunku. O dokładności i cierpliwości nie wspominam. Wielkie dzięki. x Cyferko Uczestniczyłaś w niespodziance. Proszę się wytłumaczyć:) jak to było!!! x Lunka Mam nadzieję ,że czujesz się lepiej. Masz ochotę na blondi??? czeka na Ciebie. x Marylko Jakie postępy w nauce???? x Dobrego dnia hej.

Cześć dziewczyny:-) Uszłam z życiem Globusiku to się zaraz wytłumaczę:-) Szłam do sklepu i w połowie drogi nie wiedziałam co robić,wracać?? ale jak :-( w skrócie: lodowisko.... X Kurier zapukał do mnie tak samo jak do Ciebie Globusiku,a że miał do mnie bliżej,to parę minut wcześniej przyszedł :-D Radości nie było końca.... Imuś,czy ja już Ci podziękowałam??? ❤️ ❤️ I teraz mam też Globusiku wyrzuty:-( że focha miałam strzelić,za jej nieobecność na kawie.... a ona w warsztacie :-D tworzyła... X Ada ja to też za głowę się łapię??? A nie możesz w wybrane dni tygodnia zanocować u dziewczyn?? Życzę Ci zdrowia. X Luneczka kak Ty żywiosz??? Pozdrawiam Was. Na razie.Zenek z łopatą i piaskiem pilnie wypatrywany!!!

Witajcie, No coz wielkiej poprawy nie ma, jezeli do poniedzialku nie bede slyszec odwiedze znowu otolaryngologa. Nie wiem,niech robi co chce ,ja chce slyszec jak normalny czlowiek. Z juz nie ma do mnie cierpliwosci,ciagle powtarzam ze musi ze mna glosniej rozmawiac. Zapomina a ja ciagle mowie, co mowiles bo nie slysze. Smieszne to a dla mnie meczarnia. Imus jestes niesamowita, juz widze zdziwienie Cyferki i Globusika. A z Mikolajem to byl strzal w samo sedno. Ja juz dla wnuka zamowilam prezent i posle paczką. Rudzia gdzie ty sie podziewasz? Ada ciebie podziwiam, masz tyle sily. Masz dla kogo. Pozdrawiam was.

Witajcie Dziewczynki :) ❤️ W pierwszych, szybkich słowach mojego listu ;) pozdrawiam Was bardzo serdecznie, zapewniając jednocześnie, że nie zapomniałam o Was. Myślami byłam wciąż w wagoniku :) Mój D. w końcu wyjechał do siebie, Babcia mi się rozchorowała, miałam problemy z mamą i trochę przejść z Młodym. Chwilowa, ciężka deprecha, z którą moja przyjaciółka nie pozwoliła mi się zaprzyjaźnić ;). W pracy po prostu kosmos, dziś dopiero wróciłam z pracy i w końcu jestem sama i mam chwilę, żeby napisać. Chcę poczytać co u Was się dzieje, co porabiacie, jak przygotowania do Świąt, a poza tym wszystko mnie interesuje co się wagoniku dzieje i w Waszych rodzinach. Tęskniłam za Wami, ale na pewni Was nie opuściłam. Globusiku, Twojego meila przeczytałam, wzruszyłam się, ale dał mi taka otuchę też, że można, że da się... Choć ja sporadycznie upadam, to jednak zawsze poprawiam "koronę" i dalej idę do przodu. Ciężki to dla mnie czas, ale setki pomysłów, które mi się rodzą w głowie, jak zrobić, by było dobrze, pozwolą może na spokojne Święta. Pozwólcie mi dziś poczytać zaległości, jak zdołam jeszcze coś dopisać, to napiszę. Jutro jednak idę do mojej podopiecznej małej Z., do 19 jestem u Niej, a potem jadę do hotelu do pracy, ale nie na nockę, więc weekend będę miała czas dla siebie i dla Was :) Ale uwierzcie, jak mi ciepło na serduchu, jak piszę do Was z nadzieją, że nie zapomniałyście o mnie :) ❤️

Witajcie !! Kochana Rudziu, jak to cudnie, że się znalazłaś... że nie odpuściłaś sobie naszej znajomości... tęskniłam...❤️ x Kobitki Drogie, pewnie, że mogłabym nocować u córki. Miejsca nie brakuje i ciągle słyszę: mama zostań. Ale ja z tych upartych jestem :P i grzecznie odmawiam. Wolę swoje łóżko. :D To wstawanie jeszcze mnie nie męczy. Jeszcze tak mogę. Dojazdy też złe nie są - dworzec blisko mnie i blisko córki. Pociąg supernowoczesny i gna jak burza, a do tego wygodny i czyściutki. Jadę sobie i przez te 28 minut książkę czytam, traktuję to jako relaks. Od poniedziałku zmienia się rozkład jazdy. Wycofali ten mój o 5:05. Najwcześniejszy jest o 6:02. Także spać będę o godzinę dłużej. Ekspres przestał szumieć, to znak, że kawencja gotowa, zapraszam! (_)> (_)> (_)>

Jeszcze słówko do Lunki. Oj, dobrze wiem co czujesz. Ja przez zapalenie uszu miałam 100% głuchotę. Intensywne leczenie u laryngologa pomogło, ale głucha byłam któryś tydzień. Wspominam to jako prawdziwą makabrę. Od tamtej pory zapalenie uszu, na całe szczęście, nie powróciło. Ale dbam o uszy. Czapka i unikanie przeciągów to podstawa! Znikam w łazience. Dobrego piątusia nam wszystkim.

Już sobie mknę tą moją szybką kolejką i czytam knigę. Niedługo okaże się KTO ZABIŁ.:D Buziaki dla Was: ♡♡♡ Pa...!!!

Gość globus
Ada Przygotowałam Ci kawę w termosie. Czytaj książkę i łykaj czarny napój. Znam to uczucie, kocham swoje łóżko i najlepiej się czuję kiedy do niego wracam. Dobrego dnia. x Cyferko dzięki za @ .Podniosłam rolety i podglądam przez rolnetkę gdzie jesteś????? x Imuś Od Cyferki pędzę do Ciebie z kawą. Żeby Ciebie podglądać muszę wdrapać się na taras. Dam radę, zapukam w okno. x Ruduś dobrze,że jesteś. Wiele się w okół Ciebie dzieje. Trzymaj się na pewno dasz radę. Tak właśnie bywa,że życiowe problemy się piętrzą. Poczytaj spokojnie co działo się u nas. Przysiądź na chwilkę i wypij kawę. Dobrego spokojnego dnia . x Lunka Doskonale wiem jak się czujesz. Powikłaniem po anginie u mnie było zapalenie bębenków słuchowych. Prawie nic nie słyszałam. Leczenie spowodowało ,że słuch powrócił ale mam spore ograniczenia na prawe ucho. Lunka Koniecznie potrzebna następna wizyta.Bądź cierpliwa i dobrej myśli. Będzie dobrze. Pozdrawiam. x Przede mną zakupy. Muszę uważać na kolegę i gdyby co przepędzić go. Przed świętami nie czas na spacery z kolegami. x Cyferko pytasz o przygotowania do świąt.Na ten czas przygotowałam kartkę co powinnam kupić:D

Gość globus
Trudno mi wyjść z Wagonika:)

Gość globus
Szlaban mnie zatrzymał.

Gość globus
Babki skończyłam czytać książkę pod tytułem "Dla Ciebie wszystko" autor ...Nicholas Sparks.

Gość globus
Pierwszy raz nie wiem jak mam ją ocenić.

Gość globus
Wiem,że w życiu wiele może się zdarzyć ale niektóre wątki mogłam przewidzieć.

Gość globus
Jednak niektóre historie wydaja się nie możliwe.