Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE WSZYSTKO O ŻYCIU część druga

Polecane posty

Gość globus
Babki na pomoc !!!!! trzeba podnieść szlaban.

Gość globus
Jeszcze wróciłam:)

Gość globus
Cyferko przybywaj na pomoc!!!!!!

Aduś wreszcie dobra nowina.... Ktoś pomyślał,pożałował Ciebie i przesunął wyjazd o godzinę :-D A żeś uparta,to nie wiedziałam:-D Jak wnusia? zdrowa??

Luna bardzo Ci współczuję. Zdrowiej nam szybko. Znam temat chorób uszu :-( na razie mam spokój... Co kupiłaś wnukowi?? Mikołaj jakieś konkretne zamówienie otrzymał??

Globusiku Jest coraz gorzej:-( 15 wpisów,żeby strona się otworzyła. Jak nam się zatnie całkowicie to możemy liczyć Globusiku na 3 część??

Gość globus
Hej Babki x Cyferko oczywiście,że będzie część trzecia ,a jak trzeba to i czwarta,piata itd. Miałam dzisiaj intensywny dzień. Marzę sie umyć i do wyrka. Jednak święta powodują ,że pracy jest dużo wiecej. Dobrej nocy wszystkim.

Dzien dobry. Stawiam poranna kawe. Dziekuje za slowa otuchy,po malutku jest lepiej. Jedno ucho prawie zdrowe.

Gość globus
Lunka ranny ptaszku witaj. Dzieki za kawę. Napisałam więcej ale list w drodze.

Gość globus
Lunka jak dobrze,że zdrowiejesz. Jednak leki robią swoje. Pamiętaj żeby okrywać głowę. x Miłego weekendu wszystkim.

Cześć dziewczyny:-) Dzięki Luna za kawkę. Traktor powiadasz:-D Moi chłopcy jak byli mali też traktorami uwielbiali bawić się:-) Cieszę się,że już lepiej słyszysz... Co tak wcześnie?? Do pracy nie idziesz... X Globusiku rannym świtem pędziłam po mieście, leje deszcz i ciepło. Wczoraj napracowałaś się...pozwól dzisiaj koledze pogościć się u Ciebie;-) Ja dzisiaj też mam plany...ogarnąć jak najwięcej. Tym razem zagonię studencika do pomocy. Dobrego dnia Wszystkim. Pa.

Gość globus
popracowałam solidnie.Stos syzyfow się zmniejszył. Wieie jak to jest jeden stos się zm iejsza drugi rośnie. x Dobrej nocy. x Czeka nas przeprawa ze szlabanem.

Gość globus
Musze Wam cuś:) napisać. x Byłam przekonana,że będę mogła napisać do redakcji i zapytać dlaczego są trudności z wysyłaniem postów. Niestety wszystkie kontakty zostały zlikwidowane. Wydaje mi się,że jest to celowa robota, tylko nie wiem czemu ma to służyć? Jeżeli redakcja ma jakieś kłopoty powinna zamknąć interes a nie lekceważyć ludzi. Zobaczymy co z tego wyniknie. x