Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla mnie staraczki to jakies idiotki

Polecane posty

Gość gość
Ale o co chodzi?! Na tym forum sa naprawde obrzydliwe i podle tematy- jakich zboczonych facetow o kupach, gwalceniu dzieci, o okrucieństwie wobec zwierzat, rasistowskie, mizogeniczne -itd - duzo mozna wyliczac. To jest problem . A baby robiace problem zycia z 2 kg w jedną czy w druga, faceci mierzacy penisy , ludzie szykanujacy wysokich, niskich, chudych, grubych- to dopiero zbiór idiotów, w dodatku agresywnych. Coscie sie uparli w wychowywaniu akurat staraczek? jak im to w czyms pomaga, niech sobie piszą. Nie moj temat, nie wchodzę. Jak ktos z góry - zycze im 2 kresek, a poza tym nic mi do tego.

Gość gość
gość dziś jasne,ze jest to sprawa intymna i dlatego wlasnie, jak mysle, dziewczyny pisza o tym na anonimowym forum. Moze w realu nie maja z kim pogadać, moze je to krepuje. A wiekszosc ludzi potrzebuje "wygadania się", wtedy jest im łatwiej, Wydaje mi sie, za dla niektórych to rodzaj terapii- wiec co szkodzi?

Gość gość
popieram j.w nic nam do staraczek chcą pisać niech pisza do autorki dla mnie staraczki to jakies idiotki - co ci to przeszkadza znajdz temat lepszy może się spełnisz pisząc albo zacznij żyć swoim życiem widocznie się nudzisz zobacz jaki swiat jest piękny tyle jest do zrobienia nie marnuj kobieto swojego czasu na takie bzdury ale jak się nudzisz załóż lepszy wątek ten to niewypał i żenada a starającym się o ciąże życze dwóch kresek

Gość gość
gość dziś Czy Twoim zdaniem wymienianie opinii na tematy, które danej osoby jest czymś złym? Czy możemy dyskutować tylko i wyłącznie na tematy, które nas bezpośrednio dotyczą?

Gość gość
popieram chcą pisać niech pisza co to komu przeszkadza - autorka dla mnie staraczki to jakies idiotki - wypowiedzi wulgarne widać ze chyba jej facet nie dogadza w nocy - pisze i nazywa osoby pógłowkami wulgarne wypowiedzi -mój facet mówi jak kobieta niezaspokojona to zła jak osa- autorko zastanów się nad tym - pozdrawiam iżyczę staraczkom upragnionej ciązy

Gość gość
Nie autorko! idiotkami są kobiety, które nie chcąc dziecka, uprawiają seks nie zabezpieczając się. Potem zachodzą w ciążę i usuwają. To są idiotki! A nie kobieta która chce dziecka.

Gość gość
dobrze któraś ujęła wcześniej że autorka watku o staraczkach - jest nie zaspokojona buhhaaa - ja dodam jeszcze- jedna baba drugiej babie wsadziła do oka grabie.... - jak to baby są zawistne a ta co wymyśliła ten wątek to jest dopiero .... ? autorko już się uspokoiłaś w końcu słuchaj rad koleżanek właż na faceta i jazda na maksa i działaj a nie inne baby atakujesz niech zachodzą rodza im więcej staraczek tym więcej facetów bez gumek działa nie wiesz ? nie podburzaj koleżanek

Gość gość
im więcej staraczek tym więcej facetów bez gumek działa nie wiesz ? xxx Ale że o co chodzi???

Gość gość
nie rozumiesz to pomyśl dwa razy widzisz jaka cienka jesteś w te sprawy autorko wątku - nie wiesz co to gumka ?

Gość gość
wszystkie te baby na forum jakieś porąbane zakłada watek jedna z druga-zielona laska i nie wie co to gumka co ty ? nierozgarnieta a udaje mądrzejszą- no jasne to ja założyłam wątek inne są idiotkami ...

Gość gość
boki zrywać jak to się czyta ale mi humor poprawiło - jedna wyżej napisała sraczki a autorka wątku jeszcze lepsza przeszła samą siebie w końcu wyszło ze nie zaspokojona ,druga teorie wymyśla o genach , autorka siedzi i wymyśla czym tu błysnąc żeby być lepsza niż idiotki - sama sobie odpisuje potem myśli wkleja i dalej jazda ...

Gość gość
gość dziś chyba duzo czasu zajely ci te analizy...

Gość gość
druga teorie wymyśla o genach xxx To chyba nie jej teoria, tylko naukowców.

Gość gość
Ale się posrałyście. Autorka w ogóle się nie odzywa, temat stary a te ciapią, plują, judzą :D Można by rzec - uderz w stół a nożyce się odezwą.

Gość gość
autorka myśli o kolejnych bzdurach o idiotkach odezwie się nie przejmuj się tak

Gość gość
ona zajeta pewnie na facecie jeżdzi poczekaj trochę nie gorączkuj się

Gość gość
posłuchała w końcu rad to dobrze niech jeżdzi chociaż jej facet będzie zadowolony - a nie teorie nowe wymyslac będzie -wrzuc na luz

Gość gość
fakt autorka dla mnie staraczki to jakies idiotki się posrała dobrze zauważyłas

Gość gość
chcą pisać na forach to ich sprawa ja nie mam nic do staraczek jak to im pomaga i sa takie fora - nie wchodzcie jak was to nie interesuję

Gość gość
gość dziś Autorkę to jednak interesuje, dlatego wchodzi, a potem na ogólnie dostępnym forum pisze co o tym myśli. Jeśli Tobie to się jakoś nie podoba czy Ciebie to nie interesuje, to nie czytaj i komentuj.

Gość gość
Witam drogie panie :) Widze ze sobie milo pogawedzilyscie , niestety bezemnie:( ja w przeciwienstwie do wiekszosci z was nie siedze caly dzien na tym forum lub nie jezdze po facecie tylko jak na dorosla osobe przystalo chodze do pracy a po pracy mam swoje obowiazki - uwaga uwaga juz widze wpisy ze jestem frustratka i maz mi nie pomaga bla bla bla :) ale pudlo drogie panie, maz duzo pracuje , ma dlugie dyzury Ok do czego zmierzam Na wstepie powiem ze w sunie nie jestem zaskoczona ostatnim rozwojem tego tematu ( szkoda ze ktos odgrzebal) poniewarz to forum nie skupia zbyt lotnych ( inteligentnych) dziewczyn i dlatego moze tylko ze dwie trzy osoby zalapaly o co chodzi, reszta miazga totalna :( Ja nie twierdze ze kobieta starajaca sie o dziecko jest idiotka , ja mowie o tych co przekroczyly pewna linie , staraczka to nie kobieta starajaca sie o dziecko tylko stan umyslu po przekroczeniu pewnej granicy . I po tej czarnej stronie mocy te kobiety zamieniaja sie w idiotki niszczace zycie sobie , partnerowi rodzinie otoczeniu a szkoda bo zycie jedno mamy i porazki mozna przekladac na superlatywy tak jak podalam w przykladzie - ok nie ma dzieci ale za to mam wiecej pieniedzy , wiecej wolnego czasu , moge zrobic milion innych fajnych rzeczy w zyciu a nie jechac na psychotropach przepuszczajac zycie miedzy jednym testem a drugim ( wiecie ze sa takie przypadki kiedy wlasnie kobiety zaczely tak myslec i nagle zaszly w ciaze?) No dobrze mile panie , ktora madra zalapie ktora..... bedzie dalej tutac sie wic ze zlosci , ja was opuszczam moze jutro rano cos przeczytam ale dyskutowac juz nie ma sensu.

Gość gość
i wymyśliła autorka i tłumaczenie po co się tłumaczyć kogo to interesuje nadal siedzi wkleja wymyśla ostani wpis to tłumaczenie tylko winny się tłumaczy co robiła gdzie była jasne że siedzi jednak czyta wpisy a co jej nie pasuje to się irytuje wyzywa ludzi od głópkow przealizujecie jej tok myślowy a spróbujcie napisac nie po jej myśli zaryzykujecie? zaraz zareaguje i wypiera się ze taka zapracowana i ze to nie ona ,potem podszyje się za kogoś innego- załosne autorko ale super że ktoś napisał ze niezaspokojona już widać efekty zmiękła i tłumaczy się ze swoich durnych teroii - brawo tak trzymaj

Gość gość
Fora dla nich są potrzebne .To poważny problem . Ale też ...niektore zachowania wskazują ( pewnych staraczek ) na problemy psychiczne . O to chyba autorce chodziło . Nerwice wręcz obsesje ,toksyczne relacje z rodziną .Tak to można odebrać czytajac posty niektórych staraczek .

Gość gość
gość dziś Zgadzam się. Autorka nie potrzebnie użyła słowa "idiotki" a poza tym ma rację.

Gość gość
popieram staraczki w przeciwieństwie do autorki

Gość gość
zakładająca ten wątek ma problem z akceptacja przeczytanych treści na forach- po co wchodzisz jak cię to irytuje ,po co tracisz sobie czas

Gość gość
osoba nazywająca strającą się o dziecko idiotką ,przeczytajcie jak innych nazywa pógłowki inne kobiety- niezrównowazona emocjonalnie - rozumiem można negować jakies zachowania ludzi ale takie epitety od pracującej szczęśliwej zaspokojonej kobiety na innych- brak kultury osobistej u autorki

Gość gość
popieram j.w brak kultury osobistej u autorki - z czasem jednak wybuchła jak się ocknęła zaczyna się tłumaczyć

Gość Nie autorka
gość dziś Ja mam podobne odczucia co autorka, a czytam różne rzeczy z ciekawości. Tak samo czytam narodowo-katolickie portale internetowe, mimo że mam totalnie odmienne poglądy. Lubię wiedzieć wśród jakich ludzi żyję, jakie ludzie mają poglądy, co kieruje ich działaniami. To chyba nie jest nic złego ani niestosownego? Żeby nie było, podstępem na zamknięte fora nie wchodzę, czytuję tylko ogólnie dostępne treści.

Gość gość
gość dziś A Ty co żeś się uczepiła tego "zaspokojenia"? Masz jakieś braki w tym temacie.