Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość Pł
Niestała dasz mi się pogłaskać po pusi? ;-) 😘

Nie lubię głaskania. Lubię klapsy. Dorośnij to pogadamy ;) 👄

Gość niestała     czytaczka
Polecałam Wam nowego Vegę ? Duchowego następcę Pasikowskiego ? Przerażająco prawdziwy niestety i dlatego trudno oderwać wzrok od ekranu pomimo dużej dozy nie tylko chyba "polskiego" obciachu. https://youtu.be/gV6q9lwGj8M Co poza tym ? Żmijewski dal radę bardzo, Maja Ostaszewska mnie zabiła ;) Zapamiętalam też rolę Magdy Cieleckiej. Aha i też byłam harcerką jakby co

Gość gość
O gustach sie nie dyskutuje, ale jeśli polecasz nowego Vegę, to brak słów :( Przecież najnowszy PitBull jest tak słaby, że tylko usiąść i zapłakać. Już Nowe porządki były takie sobie, a to, to coś tragicznego.

Gość Pł bez podszywki
Uuu to grubo się zapowiada :P Dobranoc ;)

Gość niestała     czytaczka
Dlaczego uważasz, że był slaby ? Nie był słaby, był taki jak otaczająca nas rzeczywistość. Był w "klimacie". Nie oderwałam wzroku od ekranu. Dostałam całą gamę emocji a po to chodzę do kina. Śmiałam się, byłam wk*****ona, chwilami przerażona bezpośredniością rozwiązań. Vega robi "żywe" kino i widzowie to kupują i to jest jedyna miarodajna ocena filmu. Czy są ludzie, którzy chcą go oglądać. Płock, no sorry ale Twoje podszywy dostają takie odpowiedzi na jakie zasługują. ;) Dobranoc :)

Gość DocPro
Ta pani jest w ciąży? szacunek Patrząc na to stwierdzam, że minąłem się z powołaniem. Też jestem mały i łysy, więc mógłbym zostać tancerzem :D

Gość gość
Janusze :O

Gość Nowy w mieście
A co ma innego do roboty? Przecież nie odpowie mi na pytanie, co to jest ADWENT. Wręcz przeciwnie stanie się bardziej agresywniejszy. ;) Cześć Martusiu. :) 🖐️ Rozumiem że już roznosisz opłatki ludziom dobrej woli. I to bez interesownie jak myślę.

A tak zupełnie z innej beczki. Kto obejmie cygle w kalifacie germańskim? skrajny komunista, czy skrajna zagwossstka komunistka udająca centrum, wyszkolona do dywersji niczym bolek? hahaha Hassan T. przebywa od 2014 roku w Niemczech jako uchodźca polityczny z Algierii. Zdjęcia ze śmiejącym się 26-letnim Hassanem T. obiegły chyba wszystkie media niemieckie. Hassan T. jest jednym z kilku sprawców pamiętnej nocy Sylwestrowej w Kolonii, którzy zostali zidentyfikowani i ukarani. Algierczyk otrzymał podczas procesu na początku lipca rok więzienia w zawieszeniu, na poczet kary zaliczono mu 4 miesiące aresztu śledczego za molestowanie seksualne dwóch kobiet. Musiał tylko odpracować 80 godzin prac społecznych. Salę sądową opuścił jako wolny człowiek i pozował niczym gwiazda filmowa do zdjęć, był wyraźnie rozbawiony i śmiał się. Jego adwokat odwołał się od wyroku. W poniedziałek odbył się nowy proces podczas którego Hassan T. z Algierii stwierdził, że jest Mustafą E. z Maroka i chce przedstawić nowe dowody. Hassan T. został na salę sądową doprowadzony z aresztu, w którym czeka na deportację i rzekomymi nowymi dowodami broni się przed nią, ponieważ chce wyjść na wolność i zniknąć. Prawdopodobnie nie dojdzie do nowego procesu i Algierczyk zostanie w najbliższych dniach deportowany. Podobnie sławny jest też Taoufik M. 33-letni uchodźca polityczny z Maroka znany jako król kieszonkowców w Dsseldorfie, przeciwko któremu prowadzono ponad 20 postępowań karnych, min. za pobicia i napady rabunkowe. Taoufik M. bez jakiejkolwiek żenady chełpił się w wywiadach telewizyjnych, że finansowo dobrze mu się powodzi i że po deportacji jestem za tydzień ponownie w Niemczech. W maju został skazany na 19 miesięcy więzienia, min. też za molestowanie seksualne w Sylwestra. Po odsiedzeniu 6 miesięcy kary deportowano go 8 grudnia do Maroka. Taoufik M. bronił się przed wejściem do samolotu i trzeba było go ubezwładnić. W Dsseldorfie policja musiała z powodu ogromnej przestępczości Arabów z Maghrebu powołać specjalną komisję śledczą Casablanca. :)

Do mnie zawsze przychodzą z wizerunkiem kobiety wyjątkowo pobożnej. Jak najbardziej godne są zaufania, że nie przepieprzą tych pieniędzy, które a pójdą na dobre cele. Oczywiście po odjęciu kosztów produkcji, to zrozumiałe dla choćby takiego sceptyka jak ja. Ale zmuszać te kobiety, które już wżyciu swoje przeszły do ganiania po "chałupa", to już lekka przesada. :O To już nie ma młodych katolików, którym można zaufać? ...

Gość DocPro
Niestała daj spokój z polityką,bo znowu sie skompromitujesz.

Gość Pł
Mógłbyś być bardziej powściągliwy DocPro. No chyba, że chcesz być naczelnym chamem jak Nowy.

Gość gość
18:03 pł przecież to podszyw

niestała czytaczka dziś Niemcy przyjmą wszystkich, byle nie byli to Słowianie. Za bardzo wtapiają się w klimat. Lubią u siebie ludzi, którzy się wyróżniają i w miarę potrzeby można będzie ich wyrzucić. Na razie nikt w Berlinie nie jeździ z kałachami. Turcy przyzwoicie się zintegrowali, ale nigdy nie będzie można powiedzieć o Nich, mówię o Turkach, że są Niemcami. Co się stanie w Niemczech, to nie będzie co w reszcie Europy. Im się żyje dobrze. Każdy chce kupować i kraść niemieckie samochody, mają bank, który trzęsie światową monetarną stabilizacją. Taki naród nie zmienia swojej polityki na prawicową, przynajmniej nie obecne Niemcy, którym głód do dụpy nie zagląda. Fabryki nie muszą produkować czołgów, bo zaraz dogadają się z Rosją a ta ma słabość jakoś do niemieckiego narodu. Nie wiem, czy to przez carycę Katarzynę, czy zwyczajnie lubią się z sobą układać. W kilku prostych słowach. Nie mają powodów do zmian. Silna gospodarka. Nie zapominajmy że są po zjednoczeniu a Wschodnie Niemcy już wspomina się tak jak, niektórzy czasy PRL-u :O To dla Nich też było wielkie wyzwanie. Ich kraj, ich mentalność. Nie jestem obywatelem tego kraju by aż tak bardzo się o to martwić, to tam zasiądzie za sterem. Najwyżej znów zrujnują pół świata. :O :O

Gość gość
MMartha dziś hahaha nawiazujac do pelnej brudu polityki X Desznik jako stary komuch miałbyś dużo do powiedzenia na ten temat, więc skończ tą maskarade z kretyńską nastolatką.

Gość gość
Martha aka Janusze opowiedz jak pierwsze kroki stawiałeś w UBecji i byłeś dumny z tego faktu. Opowiedz jak ludzi łamaliście psychicznie.