Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość sisi s
Do osobyktora dziwi sie że tak reaguję:Jezeli to bydło niszczy mnie od tylu lat w realnym życiu to nikt normalny by tego nie wytrzymał.Nie dziw sie że tak reaguję,mam dość.Jestem normalną ,porządną żoną i matką a jaką te świry robią mi opinię?Niszczą mi życie na każdym kroku ,już nie mowiać że to samo robiła rodzina meza.Środowisko furiatow i psychopatow,wyzwiska inrtrygi -nawet ocean spokoju żyjąc tak 20 lat z czasem pęknie.Na dodatek te świry "tu"oraz to co opisałam wyżej ,ciagnie sie ponad 6lat.Pytam sie kto normalny by to wytrzymał takie rzeczy?,nie dziw sie że tsk reaguję .Mam dość.Zniszczyliscie mi życie i opinie ..mie wiem jakim prawem?.Mam nadzieję że to sie wam wróci. Nie pozwole wypisywac że sie "puszczałam",bo nigdy z nikim nie byłam!To so wyzywanie od szmat czy k***w itp?jakim prawem ?jak długo mam jeszcze to znosić?

Gość gość sisi s
Jeszcze 6 lat temu byłam oceanem spokoju ktory mi sie udało odzyskac po psychopatycznej rodzince meżaw zaledwie 3 l.bo przez nich tylko wyłam w poduszkę ale udało sie odciać a od 6 lat znowu inne świry zaczeły i co ?Widac zalezy im zebym była kłębkiem nerwow,w koncu wystarczy z porzadnej kobiety zrobić,ćpunke ,szmate,k***e ,złodziejke,psychicznie chorą ,puszczalską ,zła matkę,a nawet gdzieś tu słyszałam że szatana.Pyt się kto normalny by to wytrzymał?to samo intrygowanie w kazdej pracy.Czy ja już nie mam prawa nigdzie normalnie pracować na dzieci?.To jest chore.Ja i tak sie jeszcze aż za dobrze trzymam jak na to wszystko bo ktoś inny to by ich chyba wyzabijał za coś takiego.Niech te swiry Tk oraz drugi Tk jeszcza poł Polski nabuntują przeciwko mnie.Gdzie oni jeszcze nie byli ,czego oni jeszcze nie wymyslili,w jaki sposob jeszcze nie obrazili.Chore!A mimo to jestem nad wyraz spokojna.Oczywiscie ze dosyc robienia ze mnie głupiej naiwnej potulnej cichej idiotki ktora juz nie da sobą pomiatać ani sie wykorzystywać i to tych świrow rozwala ze nic nie idzie po ich mysli i nie pojdzie!,bo to moje życie .Mam swoj hinor i swoją godność inie pozwolę się niszczyć!Wvzoraj gdzies przeczytałam że takie osoby sie najbardziej niszczy ktore dą wzorem cnót,no widać coś w tym jest.Chrzescijanie tak samo byli atakowani i niszczeni na przestrzeni wiekow i mam tu na mysli tych wierzących a nie tylko tych ktorzy ida do koscioła odklepać wyucziną formułke.Wiare w Boga świadczy die czynami i dobrym czystym sercem.Nie macie co na mnie powiedzieć to wymyslacie najgorsze rzeczy,niszczycie moją rodzine i za plecami intrygujecie jak tylko sie dowiecie gdzie pracuję,no przecież to chore!Atakują mnie obce osoby nabuntowane przez was a ja robie wielkie oczy i nie wiem co to sie kuzwa odwala?.Nawet sztabem wojska mnie nie znuszczycie mimo że jestem sama jedna.Nademną jest jeszcze ktoś silniejszy kto czuwa .Tym kimś jest Bóg.Nigdy nie uda wam sie mnie zniszczyć.End.

Gość gość
Chora na głowę i zdiagnozowana czy projekt? Jeśli to drugie to gorzej. To znaczy że ten/ ta co go robi, ma problemy z psychiką , tylko nie dopuszcza do siebie rej myśli.

Gość gość
To nie projek,kobieta nie ma komu się wyzalic więc tu piszę.

Gość gość
To nie żarty Marta :)

niech znajdzie dobra profesjonalna pomoc! tutaj jej nikt nie pomoze!:(((wrecz przeciwnie!!!

Gość gość
Ignorujecie ten zrypany projekt sisi to sobie pójdzie. Nie czytać nie komentować to nie będzie miała co tu robić :D

Gość gość
Jest na fali.Jeszcze troche i minie jej atak dwubiegunowy. Czytaczka aż przestała zaglądać, ale co ja widze... Marta ? -jak Twój husky ? Ma chociaż śnieg w niemiaszkowie ? Krzysiek.

Gość gość
Marta. :) Pamiętam z tematów Wilka o Twoim psie i w tle właśnie Germania. Dwa husky ? -już jeden potrafi kondycyjnie zajechać właściciela podczas spaceru. Czyli miała młode i zostawiłaś sobie sztuke, a z pozostałych przytuliłaś ejro sprzedając je, albo przygarnełaś/kupiłaś drugiego zwierzaka. (Głośno myśle i moge sie mylić) Obawiam sie, że jestem bogatszy w śnieg od Ciebie. Miłego dnia Marta. ;) Krzysiek.

Gość gość
P.s. Marta -for You :) https://youtu.be/UmFLDnedBcQ Pamiętam, że wiekowe utwory lubisz, wiec troche spamu odemnie na luzie, i strona instrumentalna w tym nawet spoko. Krzy....

Gość gość
13.10.Co ty p********z?Niestety z dobrego zrodła wiem ze to nie projekt niestety.Pisze jak jest,a jak jest to teraz widać.

Gość gość
10.41.To nie brzmi jak żal ,tylko jak protest wobec meliniarskiej szajki .Ma rację.

Gość gość
10.39 Jej to mowisz?.Robicie bydło z czyjegoś życia i jeszcze piszecie ze ona ma sie ogarnąć??jpdl.Ptasie mózgi normalnie.Odjebało wam kompletnie .Jakby mi ktos takie korestwo rozpowiadał ze moj ojciec w dziecinstwie pił albo mnie dotykał albo ze mnie żona zgwałciła jak podobno w ją mąż,to kuurwa jak bym takie rzeczy od ludzi usłyszał to bym was zajebał ,serio mowie.Jakby jej ojciec to przeczytał to ma zawał murowany.Wy jestescie jacych psychopaci .Spojrzcie kurwa na siebie.Kobieta pisze ze nie jest w ciaży a wy dalej swoje .Jpdl.Bezmózgi.Że wam jeszcze nikt nie wpierdolił to dziw.

Gość nieaniołek
stoimy?.. chyba nie. może zakręcimy? dla pań i panów, muzyczny wykład hanny b. ;) https://www.youtube.com/watch?v=ymDi2enKR8A dzień dobry kochane dzieci :) po tekstach widać, że mroźno. piach zamarzł w piaskownicy, więc sprawdzacie czy ślina w locie potrafi zrobić to samo? szkoda wysiłku. nie ta strefa klimatyczna ;) dziecko 👄