Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnyblond

Rozpadł się związek. Pomocy, co robić?

Polecane posty

Gość smutnyblond

Cześć. Pisze z myślą że dostanę jakąś radę. Ponad tydzień temu rozpadł się mój związek. Chłopak ze mną zerwał po prawie 1,5h roku. Mówił na początku że wahał się ale podjął taką decyzję i wydaje mu się że tak będzie lepiej. Wiem że sporo zawaliłam bo dużo kłótni było i innych niepotrzebnych spin. Prosiłam go żeby zmienił decyzję, że się postaram i będzie dobrze, próbowałam przemówić na każdy sposób lecz on jest ciągle na nie, i teraz jeszcze powiedział że już nie czuje do mnie nic. A ja nie mogę się poddać, nie chcę i nie potrafię. Pomocy, jest coś co jeszcze mogę zrobić żeby do mnie wrócił? Czy uczucie po jakimś czasie można drugi raz wypracować?

Odpuść sobie i daj mu odejść. Uszanuj jego decyzję, wyciągnij wnioski i daj sobie czas na płacz, ale pod żadnym pozorem nie próbuj "wypracowywać" uczucia. Chłopak Cię nie chce, 1,5 roku to nie jest jakiś bardzo długi związek, a Ty musisz mieć do siebie szacunek. Jak się będziesz płaszczyć przed facetem i błagać, to nigdy nic z tego nie będzie.