Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fornalski jerzy

wolę gdy kobieta umie zrobić dobrą zupę niż jest inteligentna czy wyuzdana

Polecane posty

Gość gość
aby człowiek nadawał się do związku musi mieć przynajmniej dwie z podanych cech: 1 - lubić ludzi 2 - mieć zwierzę domowe 3 - uprawiać ogródek lub choćby kwiaty doniczkowe 4- chętnie gotować

Gość gość
Gość 1:47 Xxx Jest takie mądre przysłowie, które przeważnie sie sprawdza

Gość gość
nie lubie gotowac, nie gotuje a w dobrym zwiazku jstem od 12 lat czasy sie zmieniaja panowie, teraz czesto jest tak ze gotuja faceci

Gość gość
Jak on bedzie gotował jak ani nie chce ani nie lubi ani nawet jesc nie nauczony..choc ode mnie zje wszystko ale stale mowi ze po co w ogole jesc?.Powtarza to co tesciowa"Mi wystarczy skibka chleba i kubek mlyka i jestem pojedzina na cały dzień"Ta kobieta jak zna 3 dania to jst max w dodatku tego nawet danien nie mozna nazwać.Jakaś polewka na ktirą mowi"bulczyna"oraz frytki z jajem sadzanyn ..i jeszcze jakąś pseudo pomidorowke ktora nawet koło pomidorowki nie stała i to cała jej kuchnia.Nigdy w życiu nawet jednego ciasta nie upiekła bo nie umie i nie chce sie nauczyć.Koszmar.Dacie wiare ze jak sie pobralismy to on dopiero pierwszy raz w zyciu zakosztował bigosu ,nalesnikow ,ciast ,leczo,i wielu wielu innych dan ktorych nie znał.?s

Gość gość
Jakie przysłowie?,tamten temat o rosole był moj.s

Gość gość
dobra zupa z wkładką cipną to jest to co tygrysy lubią najbardziej !