Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jajuz nie mam na ciebie sliy po

Polecane posty

Gość gość
00.37 Chciał do łozka własną ciotke zaciągnąć?nie bądz śmieszna!

Gość gość
Widziałam jak toma sie czaił na góreckiej ,co fakt to fakt.

Gość Radosia
On mi dał tel do psychiatry dla ciebie ale go zgubiłam.

Gość gość
Sisi znowu.ma face swojej choroby

Gość Radosia
A potem mi się oświadczył.urodziłam mu piątkę dzieci tyle z tego,że troje oddaliśmy do adopcji pośredniczyła aśka a jej ciotka nam zapłaciła.

Gość gośćasia
Jakim prawem piszesz o tym na forum debilko?

Gość gość
Do psychiatry to wyboboje powinniscievisc .Wstydzcie sie za siebie.Rozealać komuś małzenstwo i rozpowiadać po ludziach że mnie mąż zgeałcił?wy normalni jestescie?Ty normalna jesteś?wysyłać di radia debilną dedykację do tomy w moim imieniu albo infotmować go za moimi plecami ktoredy Elką pojedziemy zeby mogł mnie sibue razem z Marcinem pooglądsć?chore! I jrszcze to jego w kołko pieprzenie ns temat tego jak to niby razem do podstawowki chodzilismy?rany!ilecten vzłowiek ma lat?Żona dzieci a on bedzie o szkole pieprzył..albo łaził pod liceum czy na pasach przy dworcu celowo.Nawet ostatnio na basenie ,udaeałam ze go nie znam bo w*****a mnie to.Psychiatra dla was i waszych kompromitujących mnie z doopy wxietych wywodow ,to mało!Nie chcę was znać ."gnidy"-jak to zwkłł tado mawiać na mojego syna meza i szwagra.Idzcie sie leczyć ,poważnie mówię!.

Gość gość
to jest ta niezrównoważona od stalkingu. to może być psychoza

Gość gość
Do psychiatry to wy oboje powinniscie isc .Wstydzcie sie za siebie.Rozwalać komuś małzenstwo i rozpowiadać po ludziach że mnie mąż zgwałcił?wy normalni jestescie?Ty normalna jesteś?wysyłać do radia debilną dedykację do tomy w moim imieniu albo informować go za moimi plecami ktoredy Elką pojedziemy zeby mogł mnie sobie razem z Marcinem pooglądać?chore! I jeszcze to jego w kołko pieprzenie na temat tego jak to niby razem do podstawowki chodzilismy?rany!ile ten człowiek ma lat?Żona dzieci a on bedzie o szkole pieprzył..albo łaził pod liceum czy na pasach przy dworcu celowo.Nawet ostatnio na basenie ,udawałam ze go nie znam bo w*****a mnie to.Psychiatra dla was i waszych kompromitujących mnie z doopy wzietych wywodow ,to mało!Nie chcę was znać ."gnidy"-jak to zwyłł tado mawiać na mojego syna meza i szwagra.Idzcie sie leczyć ,poważnie mówię!.Ti ciebie tyczy głownie Radisławo tima marcin i tado.Disć tego.!Takim prawem że miarka sie przrbrała.Jakim prawem wymyslacie po ludziach że mnie mąż zgwałcił niby?ciekawe ze ja i tym nic nie wiem!Jakim prawem robicie zr mnie ćpunke i pijaczke skoro ani nie piję ani z narkotykami nic wspolnego nie mam?Was powinno sie pozamykać za niszczenie mnie i mojej rodziny .Pisać to a dopiero moge zacząc jesli siecto nie skończy.Kolejny temat na forum na temat prywatnych rozmow miedzy mną a bratem wywleczony,to dowod na to co robicie.!Nie macie swojego życia czy jak?

Gość gośćmążs
Nie zgwałciłem jej nigdy wredne buraki.

Gość MamaSylwi
Idź już spać kretynko.

Gość gość
Spieprzaj podszywie !,on ma dziś nockę .Dokładnie !Nikt mnie nie zgwałcił gnije parszywe a za to że moj syn musi od ludzi wysłuchiwać że jest niby owicem gwałtu ti nie daruję..nie daruję jegi krzywdy i mojej przy okazji ,jak Boga kocham!Druga sprawa co ti znaczy że sie puszczałam??kiedy i z kim ?parszywce?.Co to znaczy że mojej matce opowiadacie że niby mam świnstwa na sumieniu i ze to ma związek z W ?,ludzie wy normalni jestescie?Jestem wierną żoną i dobrą matką ,wara ode mnie .!

Gość gość
1.23 .moja matka nic do mnie nie ma idiotko.!Jesli myslą ze wykorzystają ją do rozbicia mojego małzenstwa to są w wielkim błedzie!