Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice uprawiali seks przy mnie. Czy mogło to jakoś na mnie wpłynąć ?

Polecane posty

Gość gość

Hej, od razu mówie, że nie jest to żadne prowo, tylko prawda która spotkała mnie pare lat temu kiedy byłam niewinną 13 latką. Pojechaliśmy z rodzicami na wakacje, mieliśmy jeden pokój, oni łóżko dwuosobowe i zaraz obok moje łóżko dostawka. Pewnej nocy rodzice zostali w restauracji a ja poszłam już sie położyć do pokoju. Mniej więcej po godzinie wrócili, ja już leżałam plecami do nich, i nagle zaczęli 'to' robić. Nigdy tego nie zapomnę, tych dźwieków, tego jak leżałam przez około 10min jak sparaliżowana i nie wiedziałam co zrobić. Po pewnym czasie nie wytrzymałam psychicznie i krzyknęłam do nich że mają skończyć, przestraszyli się i zaczęli przepraszać. Na drugi i trzeci dzień było strasznie niezręcznie, ale nigdy o tym nie rozmawialiśmy, jakby sie nie wydarzyło. Od tamtego czasu minęło 10 lat, dzisiaj mam 23 lata i często przypominam sobie tamtą sytuację, bo to nie było dla mnie normalne. Mam wrażenie, że tak mi to pozmieniało w psychice, że od tamtego czasu kiedykolwiek jak jechaliśmy z rodzicami na wakacje, albo czasami nawet kiedy leże u siebie w pokoju to często ze strachem nasłuchiwałam czy czegoś nie robią i często zasypiam dopiero wtedy kiedy sie upewnie, że oni już też spią. Powiedźcie mi, czemu takie wydarzenie mogło tak bardzo na mnie wpłynąć, ze do dzisiaj mam jakieś schizy....

Gość gość
Mnie też to spotkało. Przez 10 lat spalam z rodzicami w jednym łóżku. Do tej pory mam skrzywiona psychikę

Gość gość
ja spałam z rodzicami w jednym pokoju do 12 roku życia. porylo mi to psychikę. słyszałam za każdym razem jak to robili.