Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaa30

Początki romansu w pracy mój partner kłamie co zrobić

Polecane posty

Gość Magdaaa30
Obchodzi mnie i mój Partner i ta koleżanka, bo tak się składa, że do tanga trzeba dwojga.

Gość gość
Wiesz, ja także mam wiele okazji do zdrady. Przykładowo stażystki, same zapraszają na imprezki czy na piwko, wyszukują mój profil na FB i zagadują. Ale nie zdradzam. W kolejnych latach znajomości, o ile dba się o związek, jest lepiej, niż w pierwszym roku znajomości. Związek rozkwita. Twój facet Magdo najwidoczniej nie ma nic przeciwko spotykaniu się na kawę z kobietami bez hamulców moralnych. A Ty skupiasz się na rozgryzaniu profilu psychologicznego tych dziewczyn zamiast zastanowić się, co nim kieruje.

Gość gośćpaulina29
Dziewczyno troche godnosci..... Twoj facet robi coe w bambuko i spotyka sie z inna kobieta a ty zastanawiasz sie czy biedny misiu nie wpadl w sidla zlej koboety????? Smiechu warte! To nie jext wina tej dziewczyny tylko twoja i twojego faceta! Skoro sie na to zgadasz to czego od niej chcesz?? Facet za nia lata jego '' dziewczyna'' nic z tym nie robi.... Klasyczny trojkat tylko ty jestes piatym kolem i wozu...

Gość gośćona28
Autorka zrozumie to dopiero jak kochany misu przyjdzie i powie ze jakos tak wyszla i wpadl pani miedzy nogi tak nie chcacy heh ald dalej ja bardzo kovha i prosi o wybaczenie...... Przez takie kobiety jak Ty autorko faceci traktuja nas kobiety jak rzecz a nie partnerke i pozwalaja sobie na co chca bo i tak siedzimy cicho i czekamy az misio sie wyszaleje! Honoru nie masz godnosci ci brak? Twoj facet to widzi i robi co chce bo wie ze wszystko mu wybaczysz.....

Gość babafemi
Przeciez zadnej innej do tej pory nie ulegl ...dopiero ta go opetala wiec to tylko i wylacznie jej wina (sic!) Spuscmy zaslone milosierdzia na ludzka glupote, sorry!

Gość KolegaMaciek
Dajcie spokoj dziewczyna i tak będzie bronić biudulka bo on przecież jest ofiarą !!! Puka się po kątach z koleżanką z pracy a ona czeka aż mu się to znudzi i znowu będzie jak dawniej hahaha ty kretynko on cię zdradza a ty czekasz aż się wyszaleje zero godności i mówię ci to ja facet! On ma cię w d***e ale miło jest mieć kogoś na stałe i to jeszcze tak wierna idiotkę która wszystko wybaczy

Gość gość
To znaczy moim zdaniem z opisu to facet autorki jej nie kocha w ogole. Przeciez nawet nie chce z nia rodziny zakladac.

Gość gośćkolorowaona
Autorka jest wierną niczym pies! Poczeka grzecznie aż facet zostawi kolezanke i będą żyli długo i szczęśliwie do nastepnej jego koleżanki