Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalrii

Wspólne odchudzanie 2017 :)

Polecane posty

Gość gośćfiale
Witam nowa koleżankę Elka brawo za ruch :) U mnie dziś na obiad curry

Gość gośćmyszka
Witaj ULA U mnie już po drugim śniadaniu,myślę co na obiad zrobić..

Gość Karolcia76
Witaj Ula. Życzę powodzenia w walce z kilogramami! U mnie kolejny dzień leje. Mam dosyć. Usłyszałam w prognozie pogody że kolejne dni nie lepsze. Dzisiaj z dietką ok. Na razie ok. Idę się chwilę położyć bo boli mnie głowa. Pozdrawiam

Hej Dziewczyny! ja się jakoś zawzięłam, pilnuję słodyczy, staram się jeść w porę, popijać wodę, zobaczymy, może zastój ruszy. Jutro dzień ważenia :) Jakobina - miałam podobnie jak Ty spore problemy, błonnik czasem pomagał a czasem nie :( u mnie regularna dieta i jedzenie "na spokojnie" uregulowały jelita. Kiedyś jadałam co popadło, na biurku nad papierami. Nie wiem czy to kwestia jedzenia białka, warzyw w odpowiedniej ilości, a może brak stresu podczas posiłku, ale teraz jest ok. Lekarz i kiedyś powiedział, że podczas jedzenia na szybko, w stresie jelita się skręcają i tworzą się zaparcia, ile w tym prawdy, nie wiem... Witam nową koleżankę!

Gość elka 42
Basia brawo z takim zacięciem na pewno będą wyniki U mnie na kolacje tłuściutka makrelka-uwielbiammmm

Witam cie ulakoszula. Fiale dzieki za podpiwiedz z tym witalnym. Skącze to co mam i sprobuje ten twój. U mnie tez pisze duza iloscia wody ale ile to duzo zeby sobie nie zaszkodzic? Ja popijam tabletke szklanka ok 330ml wody 5 razy dziennie plus woda miedzy czasie nie umiem okreslic ile ale w ciagu dnia co jakis czas popijam. Dzis postawilam na warzywa i szlo mi calkiem niezle ale na obiad zjadlam dwa golabki bez dodatkow w sumie. Dzien zamykam na 1100kcal chyba ze skusze sie na jakies bialkowe danie na kolacje ktora wypada mi na 20.00

Moje problemy to skutek uboczny moich tabletek!!!! Dopiero doczytalam. Odstawiam to dziadostwo.

Gość gośćfiale
O kurczę Jakobinko! Masakra, odstaw to w cholerę. Basia to będzie spadek cos czuje :) Elka tez lubię makrele mniaaam Dzień zaliczony dietkowo, jeszcze troche poćwiczę i będzie idealnie :)

Gość anetas77
Cześć dziewczyny. U mnie dziś dzień rozjazdów i niemiłych niespodzianek. Zatrzasnęłam kluczyki w aucie... Jedyna pociecha to to, że chociaż dietkowo ok . Witaj na forum Ulakoszula. Udanego wieczoru wszystkim.

Gość gość
1

Gość gość
1

Gość gość
1

Gość ulakoszula
Ja nie stosuję żadnych wspomagaczy bo karmię piersią 10 miesięczniaka. Nauczyłam się jeść kaszę jaglaną i robię z niej budynie, sałatki, ciasta i ciastka- czytałam, że ma dużo witamin. W ogóle staram się przejść na jedzenie kasz bo podobno poprawiają pracę jelit. Ostatnio nie mam ochoty na wodę, wmuszam w siebie i zaczęłam dziś pić zieloną herbatę żeby zmienić smak. Dzień zaczęłam od omleta z dwój jajej z papryką i plasterkiem szynki z indyka. Powodzenia !!! Kolejny tydzień z głowy :)

Gość elka 42
Hej znowu leje, juz mam dosć tej pogody.......

Gość gość
1

Gość gość
2

Witajcie kochane moje towarzyszki. U mnie dzis piekny sloneczny dzien. Dzis zaczynam przymysowy dlugi weekend. Moj mlodszy ma angine. Nie powiem zebym z tego powodu byla smutna. Juz sobie zaplanowalam sprzatanie przed swiateczno - wiosenne w szafach. ( u dzieci i meza ) bo u mnie to nie ma co wymieniac. Milego dnia.

Hej, no więc po ważeniu... szału niestety nie ma, ale ruszyło :P mam 78,6 kg. Z tym, że czuję się naprawdę dobrze, lekko, mam nadzieję, że większy spadek przyjdzie jak się @ skończy. Obiecałam sobie dietkowy weekend, zjem tylko kawałeczek tarty, bo bedę robić pierwszy raz krem patissiere, więc spróbuję jak smakuje ;) w niedzielę pracuję, więc wezmę zapas kuskusa na cały dzień, żeby nic nie kusiło. kurcze Jakobina, też bym musiała przebrnąć przez porządki. Na szczęście mąż sam sprząta ;)

tak myślę, że ten zastój to może taki etap diety, bo wiele z nas ma teraz ten problem, może po 1,5-2 miesiącach organizm tak ma, my troszkę więcej grzeszymy po pierwszych efektach, organizm przyzwyczaja się do dietetycznego jedzenia itp.

Basia najwazniejsze ze sie nie poddajesz, waga ruszy, zobaczysz ze cierpliwosc zostanie Ci wynagrodzona

dziewczyny zaloze nowy topik bo ten juz sie tak tnie ze nie da sie pisac...

zalozylam, zapraszam do Wspólne odchudzanie 2017 :) czesc 2

Gość gość
najlepiej pogadac z trenerem i powiedziec jakie ma sie mniej wiecej cele zalozenia, czy chce sie schudnac czy zbudowac duze miesnie, od tego zalezy dieta. mi bardzo dobrze doradzil trener z saturn fitness bo chodze regularnie na karnecie na silke i przy okazji co jakis czas biore sobie trening indywidualny bardzo mi to duzo pomaga

Gość Jula27
HEJ dziewczyny;-) Miło tu u Was ;-) Ja jestem na diecie od połowy stycznia ale mam duzo wpadek. Kilka dni diety wpadka obzarstwa i znow dieta nir mogę nad tym zapanowac. Schudlam już kilka kg ale boję się że takim postępowaniem wszystko zmarnuje

Gość gość
A

Gość gość Czarna
Witam Wszystkie Dziewczynki wiosennie ,słonecznie i milutko. dietka utrzymana mam nadzieje że w sobotę będzie mnie trochę mniej, ale dziś trzymajcie za mnie kciuki bo mąż wędzi swojska kiełbaskę , czy zakonczę kosztowanie na 10 cm??? Przeczytałam że, jest propozycja zmiany strony zajrzę tam i zobaczę kto się przeniósł. Bardzo się cieszę z pucharu narodów dla naszych wspaniałych skoczków ale również z wczorajszej wygranej z Czarnogórą. W środę jadę do stolicy do kliniki kardiologicznej na kontrolę a dopiero po tej wizycie, jak napięcie opadnie planuję zacząć porządki świąteczne.pozdrawia.

Dietetyk Medycyny Klinicznej Zaprasza. dieta.online123@gmail.com Schudnij na wiosnę ! Jeśli nie masz czasu na wizytę w poradni dietetycznej lub po prostu chcesz być anonimowy to jest właśnie oferta dla Ciebie. Chcesz być na topie, podążać za panującymi trendami żywieniowymi – my Ci w tym chętnie pomożemy.  Każdy otrzyma od nas indywidualnie przygotowany jadłospis, dopasowany do zapotrzebowania energetycznego jak i do trybu życia  Oprócz jadłospisu otrzymasz również listę zakupów, bilans energetyczny twojego jadłospisu a także ogólne zalecenia dietetyczne.  Oferujemy jadłospisy 1-tygodniowe, 2- tygodniowe i 4 tygodniowe indywidualnie przygotowane do twoich potrzeb.  Marzysz o szczupłej sylwetce, umięśnionym ciele - napisz do nas wiadomość, gwarantujemy szybki a zarazem bezpieczny dla twojego organizmu spadek masy ciała. Napisz do nas dieta.online123@gmail.com aby dowiedzieć się więcej - nic Cię to nie kosztuje a możesz zyskać wiele.

Gość Monisia1346
Polecam ta diete schudlam juz 15 kg