Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalrii

Wspólne odchudzanie 2017 :)

Polecane posty

Gość masratsss
Schudłam ponad 7 kg tylko na AmliSlimMax. Kuracja trwała mniej więcej 25 – 30 dni. Jakieś pięć dni nie mogłam wziąć suplementu, bo nie było mnie w domu. Testuję od dwóch lat różne produkty. Nigdy nie używam jednego, bo organizm się po jakimś czasie do różnych związków przyzwyczaja. Zasada habituacji. AmlaSlimMax u mnie zdecydowanie najwyższa skuteczność.

Gość zawadieczka99
ja od tygodnia licze kalorie, a dzisiaj w koncu kupilam wymarzona Indiane - dlugo sie naszukalam na forach i blogach, az w koncu BACH - decyzja podjeta. Czyli od jutra jezdze codziennie na rowerze! :) Nie moge sie doczekać efektów.

Gość gość
eh jak tak tu czytam te wszystkie komentarze to przypomina mi sie wszystko przez to ja przeszłam . Całe moje życie borykałam sie z nadwagą chyba nigdy nie było momentu żebym była zadowolona . I nie to ze nie trzymałam diety , nie uprawiałam sportu. ja to wszystko robiłam... efektów brak, badania nic nie wykazywały . Moja mama mówiła mi że: dziecko masz takie geny i już trudno" i chyba jakiś cud sie stał że dowiedziałam się o produkcie ProSlimer zupełnie przypadkiem. Rozpoczęłam kurację ale na nic sie nie nastawiałam bo już nie miałam wiary że cokolwiek jest mi ws tanie pomóc. A teraz jestem bardzo zadowolona i wiem że juz nie wróce do swojej starej wagi nie dopuszczę do tego. polecam wszystkim cierpiącym tak jak ja daję stronkę : https://myduolife.com/shop/product/1/140,duolife-medical-formula-proslimer.html

Gość gość
eh jak tak tu czytam te wszystkie komentarze to przypomina mi sie wszystko przez to ja przeszłam . Całe moje życie borykałam sie z nadwagą chyba nigdy nie było momentu żebym była zadowolona . I nie to ze nie trzymałam diety , nie uprawiałam sportu. ja to wszystko robiłam... efektów brak, badania nic nie wykazywały . Moja mama mówiła mi że: dziecko masz takie geny i już trudno" i chyba jakiś cud sie stał że dowiedziałam się o produkcie ProSlimer zupełnie przypadkiem. Rozpoczęłam kurację ale na nic sie nie nastawiałam bo już nie miałam wiary że cokolwiek jest mi ws tanie pomóc. A teraz jestem bardzo zadowolona i wiem że juz nie wróce do swojej starej wagi nie dopuszczę do tego. polecam wszystkim cierpiącym tak jak ja daję stronkę : http://dbajmyocialo.pl/aleksandrarejowska

Gość werka991
Ja myślałam o zrobeniu badań DNA w kontekście odchudania - http://www.dfmedica.eu/gdzie-zrobic-badanie/ Myslę, ze mogą one bardzo pomóc w zdrowym zrzuceniu nadprogramowych kilogramów. Już nie pamiętam kiedy ostatnio miałam prawidłową wagę.

Gość werka991
Przed odchudzaniem warto zrobić badania DNA w http://www.dfmedica.eu/gdzie-zrobic-badanie/ Poznasz lepiej swój organizm. Ja mam do zrzucenia 20 kg i walczę od tygodnia. Mam nadzieję, że do końca roku osiągnę cel.

Gość gość
Mam takie pytanko ...czy ktokokwiek wspomagal sie w oschudzaniu spalaczami tluszczu typu trizer lub berratorc

Gość Po sylwetkę z Żanetą
Zapraszam ! :) https://www.facebook.com/Po-sylwetk%C4%99-z-%C5%BBanet%C4%85-823249754499199/ chętnie pomogę w odchudzaniu ! BEZ EFEKTU JOJO

Gość gość
Profesjonalna poradnia Dietic ma super dobraną metodę zrzucania kilogramów, nie musiałam się zbytnio ograniczać. Można dobrze jeść na diecie! Mają nawet ofertę online. http://www.sklep.dietic.pl/

Gość gość
sprzedam - zapraszam GRZYB KOMBUCHA Z NIEZBĘDNYM PŁYNEM STARTOWYM http://allegro.pl/grzyb-kombucha-z-niezbednym-plynem-startowym-i6843674220.html CUDOWNA KOMBUCHA którą nazywano eliksirem długowieczności ZESTAW STARTOWY Z NIEZBĘDNYM PŁYNEM KOMBUCHA W ZESTAWIE otrzymują Państwo: 1. GRZYB KOMBUCHA (NA 1 LITR WODY) - 1 SZT. 2. SŁOIK z płynem startowym i grzybem kombucha 3. łyżeczkę plastikową i serwetkę do nakrycia słoika, gumkę recepturkę 4. ULOTKĘ O HODOWLI I WYKORZYSTANIU PRODUKTU GRZYB JEST ŻYWY, ŚWIEŻY, PAKOWANY TUŻ PRZED WYSYŁKĄ

Gość lala6060
Jeśli ktoś jest chętny mogę odchudzać się i wspierać pisząc do siebie nawet przez anonimowe konta na fb, pisać co leży na sercu, żalić się w sprawach odchudzania, bo wiem sama po sobie, że człowiek potrzebuje takiego "psychologa", robiłam tak z koleżanką, ale wiadomo, że nie powiem jej wszystkiego co mam w głowie, bo by sobie coś pomyślała, a zresztą ona już odpuściła sobie odchudzanie. Po prostu żeby pisać codziennie do siebie, zdawać relacje z całego dnia, pisać co nas wkurzyło, "ochrzanić się" za podjadanie itd

Gość urijd
Kto chce kontaktować się prywatnie np anonimowo przez fb, wspierać się, "ochrzan*ać się" za podjadanie? Wiem, że to pomaga, bo to taka forma "psychologa", żeby zdawać sobie relacje z dnia, wyżalać się, pisać co nas wkurzyło. Mam 18 lat, więc fajnie by było, żeby znalazła się dziewczyna w podobnym wieku, lepiej będziemy się rozumieć

Gość Magdalena Magda
Drogie Panie jeśli któraś z Was potrzebuje pomocy w odchudzanie bądź wsparcie, motywacja, zapraszam do kontaktu. Pracuje jako coach utraty wagi i pomagam osobom z różnymi problemami. Chętnie pomogę i zapraszam do kontaktu na stronie bądź fit- zyj zdrowo i sportowo na fb :)

Gość Seacermy
Drogie Panie! Odchudzanie jeszcze nigdy nie było tak proste i przyjemne! Odwiedź stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz w te lato cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz zbudować wspaniałe i muskularne ciało ? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Jedna z opinii: „Trener Igor to aktualnie najlepsze plany treningowe, diety i suplementacja w Polsce a „Pakiet Dzik” i „Pakiet dla Kobiet” to prawdziwa rewolucja na rynku trenerskim.” sklep BodyShock.pro Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !

Gość gość
Witam, przeglądam wiele stron poświęconych tematyce odchudzania i faktycznie głównie to reklamy. Czy jest tu obecna chociaż jedna osoba która pracuje nad sobą w sposób zdrowy? Ktoś z kim można podjąć wspólną walkę ze zbędnymi kg?

Gość gość
Ja niedawno rozpoczęłam swoją przygodę z odchudzaniem. Próbowałam już kilka razy ale teraz dojrzałam do tego żeby odchudzać się mądrze. Postanowiłam polubić swoją dietę :)) Tylko wtedy da się schudnąć trwale. Ostatnio nawet jak byłam na obiedzie u mamy i były moje ukochane skąpane w tłuszczu placki ziemniaczane to niby zjadłam dwa, a potem mega cierpiałam... Mam tak już po wielu niezdrowych produktach i bardzo się z tego cieszę bo nie mam chęci na tłuste potrawy. Do tej pory korzystałam z diety lionfitness, i sporo prostych przepisów poznałam. Teraz już chyba dojrzałam, żeby sama układać swoją dietę :))

Gość gość
Ja niedawno rozpoczęłam swoją przygodę z odchudzaniem. Próbowałam już kilka razy ale teraz dojrzałam do tego żeby odchudzać się mądrze. Postanowiłam polubić swoją dietę :)) Tylko wtedy da się schudnąć trwale. Ostatnio nawet jak byłam na obiedzie u mamy i były moje ukochane skąpane w tłuszczu placki ziemniaczane to niby zjadłam dwa, a potem mega cierpiałam... Mam tak już po wielu niezdrowych produktach i bardzo się z tego cieszę bo nie mam chęci na tłuste potrawy. Do tej pory korzystałam z diety lionfitness, i sporo prostych przepisów poznałam. Teraz już chyba dojrzałam, żeby sama układać swoją dietę :))

Gość gość
A ja niestety nie dojrzałam żeby samej układać sobie dietę, a właściwie to po prostu nie potrafię:/ i też średnio z moim gotowaniem. Dlatego stwierdziłam, że dobry dla mnie na schudnięcie będzie catering dietetyczny. Zdecydowałam się na Fit&Eat od Brzezińskich www.fitandeat.pl i jak narazie idzie mi naprawdę nieźle ;) Zamawiam od czerwca, więc już jakiś czas i zmiany zauważam po mniejszych ciuchach :D jak się skońcy lipiec to się zważę i napiszę Wam dokładnie ile schudłam:) A narazie trzymajcie za mnie kciuki!

Gość gość
Kontakt: MAREK Telefon: 883117545 TO OSZUST

Gość Mirq
Ja mam ułożoną dietę od dietetyczki, a dodatkowo podsypuję sobie do owsianki i smoothies colon cardio, na wsparcie organizmu i podkręcenie pracy jelit. Bardzo dobrze się po tym czuję. :)

Gość gość
Podobno warto przed posiłkiem spożywać błonnik, dzięki któremu można szybciej się nasycić. Schudłam już 3 kg w miesiąc, wiec chyba działa. Najtaniej znalazłam w aptece Melissa, kosztował ok 11 zł, a opakowanie starcza na długo.

Gość Malwinafit
Ja obecnie dbam o sylwetkę wykorzystując znany od dawna spalacz tłuszczu jakim jest papryka chili ^^ Aktualnie biorę habaicynę, ma dużo chili habanero w składzie, więc jest idealna. Jak zaczynałam moją przygodę z chili, to piłam wodę z cayenne, ale żeby mieć efekt lepszy musiałam się przerzucić na wyższą dawkę i padło na habaicynę właśnie, jak na razie spełnia moje oczekiwania ;)

Gość gość
@Malwinafit podziwiam, ja bym chyba czegoś tak ostrego nie dała rady :D. U mnie sprawdza się colon c (wspomaga mi moje leniwe jelitka), dieta o niskim IG i ćwiczenia :).