Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Super wypowiedź o mentalności kobiet z innego tematu

Polecane posty

Gość gość
Ale co ja takiego złego napisałem. Nie moja wina że lecicie na podryw i bajer.Poza tym same chcecie równo uprawnienia

Gość gość
Czy kobiety nie mają stałych tekstów: 1.Facet jest od płacenia kasy i zapewnienia bytu 2.Facet ma podrywać bo to test na testosteron 3.Normalny facet to ten wysoki i szeroki. To jak polki nie są klepsydrami dziewicami to niech nie wymagają powyższych.

Gość gość
16:37 Uogólniasz i twierdzisz, że tak robi każda, a więc również Twoja matka, babka, prababka etc. Kiedyś ludzie mieli zasady, a teraz myślicie tylko o przyjemnościach, ale życie jeszcze was nauczy. Nie dość, że szacunek do kogokolwiek, to jeszcze pisanie kuleje. Równouprawnienie, to jedno słowo.

Gość gość
Czy kobiety nie mają stałych tekstów: 1.Facet jest od płacenia kasy i zapewnienia bytu 2.Facet ma podrywać bo to test na testosteron 3.Normalny facet to ten wysoki i szeroki. To jak polki nie są klepsydrami dziewicami to niech nie wymagają powyższych.

Gość gość
Może matki i babki były dziewicami dla mężów i wyglądały jak patykowate pasztet-modelki

Gość gość
I NIE wyglądały jak modelki miało być

Gość gość
16:46 Nie, chłopcze, obecnie odchodzi się od tego, bo to zwykłe naleciałości wychowania w patriarchacie, a emancypacja postępuje. A to, że tylko z takimi się zadajesz, to wyłącznie Twoje wybory. Ja tam z moim mężem płaciłam na pół, dom też utrzymujemy wspólnie, bo jest nasz. Przypominam, że to było lata temu, więc jakoś się dało, a teraz tym bardziej. A Ty nie masz prawa oczekiwać dziewicy, sam nie będąc prawiczkiem. Tak było, jest i będzie, bo pewne zasady są uniwersalne.

Gość gość
gość dziś To nie ma znaczenia, bo nadal je obrażasz i traktujesz jak śmieci. W normalnym społeczeństwie, jeśli chłystek ma takie przemyślenia i opluwa matkę, to uciekałby do pokoju z podkulonym ogonem. A dziewicą nie jest się dla żadnego męża, bo kobieta, to nie rzecz, żeby być czymkolwiek, dla kogokolwiek, tylko jest dziewicą dla siebie i ewentualnie Boga, jeśli się wierzy.

Gość gość
i nie jestem autorem tematu

Gość gość
13:10 Dorosłe osoby też zostawiają w takich przypadkach, sam zostałem tak potraktowany przez ponad 30 letnią kobietę

Gość gość
Autor to kryptopedal widzi wielu atrakcyjnych kolesi a kobiet wcale

Gość gość
Wystarczy być zbyt spokojny i wygląd traci znaczenie 99% zbyt spokojnych facetów z musu jest kawalerami po 30-tce a ponad połowa z nich zostaje sama do końca życia

Gość gość
przeciez chodzi o to, ze inteligentni mezczyzni w pewnym wieku np po 30 nie beda biegac za kobietami tylko po to aby brac z nimi slub skoro te kobiety od wieku nastoletniego do tych 30 lat lubily jak wysoki, szeroki brunet ****ajeruje i myslaly, ze to ten jedyny az je zostawial i przychodzil nastepny i tak w kolo, i jakos to lubily takze po co ten inteligentny 30 latek ma szukac takiej kobiety tylko po to bo ona chce slubu, pouzywala zycia, a teraz nadszedl czas na rodzine i dzieci a ten ow mezczyzna niezbyt sobie pouzywal bo nie mial na to zbytnio czasu bo studiowal, rozwijal sie, robil kariere, o to chodzi, ze kobiety zawsze chca lepszych od siebie, a ze sporo debili wiaze sie z takimi kobietami to juz ich problem nie nasz, jak kobiety lubily zwiazki bez zobowiazan to po co to zmieniac i placic za to spora cene, nie oplaca sie dlatego kobiety to boli i one kazdego kto nie bedzie robil jak one chca beda obrazac

Gość gość
i skoro ona stoi nizej w hierarchi spolecznej to niech mi nie mowi co i jak mam robic, bo jakby co to moze isc poszukac kogos lepszego, a jak chce rzedzic to ja zapominam wszystkiego co sie nauczylem i zmieniam prace na taka za 1500 zl, ciekawe ile by prawdziwej milosci zostalo?

Gość gość
gość dziś Jakimś sposobem duża część ludzi tyle zarabia i jakoś kogoś mają. Jak masz takie problemy to idź do burdelu i przestań jęczeć.

Gość gość
gość dziś Ale nikt Cię nie namawia do ślubów. Skoro tak gardzisz kobietami, to po jaką cholerę tyle o nich myślisz i piszesz? I znowu wrzucasz wszystkich, do jednego worka. Jaki jest sens w pluciu na forum dla kobiet? Dlaczego nie plujesz na forum z kolegami o podobnych poglądach? "Baby mnie nie obchodzą, lecą na kasę, to pochwy z nogami seks seks j****ie j****ie seks seks dziewictwo j****ie dziewic" to się zdecyduj, czy Cię nie obchodzą i o nich nie myślisz i nie martwisz się robakami, jako nadczłowiek, czy o chuj ci chodzi? Kup sobie dmuchaną lalkę i nie jęcz tyle, bo jesteś niekonsekwentny.

Gość gość
19:08 To już nie te czasy, że kobiety stały niżej w hierarchii społecznej. Ciekawe, czy tak samo pyskujesz matce.

Gość gość
to dlaczego kobiety zawsze szukaja kogos lepszego od siebie? ma zarabiac wiecej, ma miec dom, samochod i dobra prace etc? kiedys jedna mi powiedziala, ze powinienem obnizyc wymagania bo jak bede probowal z takimi jak one to nigdy mi sie nie uda bo one celuja w mezczyzn lepszych od siebie

Gość gość
Kobieta zawsze szuka faceta o wyższym SMV, a tak na prawde zainteresowane są najlepszymi samcami z dostępnej puli.

Gość gość
Wiek od 15 do 19 lat: Wykres zaczyna się w wieku 15 lat. W tym momencie kobiety mogą zacząć wykorzystywać swoją seksualność, aby dostać to czego chcą. Najczęściej jest to oczywiście dostęp do najlepszych samców alpha, których mogą zdobyć. Gdy kobieta ma 18 lat i jest oficjalnie dorosła ? może wszystko, każdy facet jest w jej zasięgu. Tymczasem przeciętny mężczyzna w tym samym wieku jest szczęśliwy jeżeli uda mu się zdobyć jakąkolwiek dziewczynę, nie mówiąc już o jej zaliczeniu.

Gość gość
Wiek od 20 do 25 lat: Jest to okres, w którym kobiety osiągają szczyt swojej SMV i są w stanie skłonić do zaangażowania się i oświadczyn najlepszego faceta. Ich przewaga jest w dalszym ciągu ogromna i mogą spotykać się ze starszymi od siebie mężczyznami, którzy posiadają już pewien status ekonomiczno-społeczny i byliby w stanie zapewnić takiej kobiecie i jej dziecku utrzymanie (w postaci mieszkania, samochodu, regularnych dochodów). Mężczyźni w tym okresie z kolei powoli uczą się, jak sobie radzić z kobietami i zwiększają swój potencjał stając się dobrze rokującymi kandydatami na kochanków i mężów. Jednak w dalszym ciągu znajdują się poniżej poziomu swoich rówieśniczek, a więc ich dostęp do ?wysokojakościowych? kobiet w najlepszym możliwym wieku jest ograniczony. Wiek od 26 do 28 lat: Początek strefy małżeństw. Kobiecy zegar biologiczny zaczyna coraz głośniej tykać, a mężczyźni najczęściej posiadają już stabilną pracę, Pomimo, że SMV kobiet jest w dalszym ciągu na wysokim poziomie, zaczynają one zauważać, że ich rówieśnicy mają coraz szerszy wybór i są w stanie wyrywać kilka lat młodsze panienki. Oczywiście nie podoba się to bardzo tym kobietom. Tym bardziej, że faceci w coraz mniejszym stopniu doświadczają wobec nich oneitis ? ciągle są dla mężczyzn atrakcyjne i zdobywają męską atencję, ale mało który spośród nich stawia je na piedestale. Faceci są coraz mądrzejsi i też widzą to, że ich wachlarz opcji z każdym rokiem staje się coraz szerszy, a poderwanie kobiety i dostęp do seksu stają się coraz prostsze. Wszystkie te czynniki powodują, że kobieta musi jak najszybciej zdobyć męskie zaangażowanie ? zanim będzie za późno i straci bezpowrotnie szansę na zaobrączkowanie faceta na poziomie.

Gość gość
Wiek od 29 do 30 lat: Wspaniały okres dla facetów, którzy uniknęli zaangażowania właśnie się zaczyna ? role się odwróciły. Kobiety mają coraz więcej problemów ze znalezieniem faceta nawet na seks, nie mówiąc już o znalezieniu męża. Okazuje się, że wszystko to, co kobieta wiedziała i doświadczała w kwestii relacji damsko-męskich zaczyna powoli okazywać się nieadekwatne do obecnej sytuacji. Mężczyźni nie patrzą już na nią w ten sam sposób co kiedyś, nie spełniają jej próśb, nie nadskakują jej, nie zapraszają na randki. Duża część kobiet nie może się z tym pogodzić i w dalszym ciągu próbuje podrywać alpha male, nie widząc, że nie prowadzi to do niczego i że każdy z nich wykorzystują ją tylko i wyłącznie dla seksu. Nie ma mowy o zaangażowaniu. Takie kobiety marnują kolejne lata na testowanie swojej SMV i upewnianie się, że tylko im się wydaje, że już nie są tak samo atrakcyjne jak kiedyś. Wiek od 31 roku życia wzwyż: Podczas gdy SMV kobiet systematycznie maleje, spadają także ich szanse na znalezienie nie tylko ?jakościowego? męża, ale także na znalezienie jakiegokolwiek męża. W tym samym czasie SMV mężczyzn, którzy byli na tyle mądrzy, aby uniknąć strefy małżeństw, osiąga maksimum. Dostęp do seksu i pięknych kobiet nigdy wcześniej nie był tak prosty. Teraz często to one muszą się wykazać, abyś Ty obdarzył je swoją uwagą. Mężczyzna nawet w wieku 40 lat ? o ile był na tyle inteligentny i pracowity, że udało mu się pozostać szczupłym i w formie oraz osiągnąć sukces zawodowy/finansowy ? jest w stanie bez większych problemów znaleźć sobie 28-letnią kobietę, która będzie w niego zapatrzona jak w obrazek i urodzi mu dzieci, o ile on tego zechce. Mężczyźni nie mają niczego do stracenia ? ich SMV rośnie z wiekiem. Kobiety natomiast posiadają ?datę przydatności do spożycia?. Mężczyźni starzeją się jak wino, kobiety jak mleko. Mężczyzna po 30-stce może zdobywać młode i piękne kobiety ? czy to w formie przelotnych romansów, czy też jako seria kolejnych monogamicznych związków, natomiast kobieta w okolicach 30-stki musi się zadowolić przeciętnym beta providerem albo stwierdzić, że bycie kobietą sukcesu, która wieczorem wraca do piątki swoich kotów to jest to, czego naprawdę całe życie chciała.

Gość gość
gość dziś I znowu wszystko uogólniasz. To tak, jakby rzucić, że każdy, absolutnie każdy facet to gwałciciel. Mało kto ma teraz mieszkanie, dużo ludzi siedzi z kredytami + mało kto dobrze zarabia, więc zdolność kredytową mogą mieć dopiero we dwoje. To już nie moja wina, że trafiasz na takie panny, ale jak się ktoś ma za takiego wyjątkowego, to nawet miliarderka i noblistka będzie dla niego śmieciem. W sumie ciekawe, czy jeśli spotkałbyś bardziej zamożną od siebie i zaproponowałaby intercyzę, to czy byś podpisał, czy powiedział, że Cię nie szanuje i nie kocha, bo myśli o swojej kasie i boi się o oskubanie. Ja mojemu narzeczonemu po oświadczynach od razu powiedziałam, że chcę intercyzy, bo nie mam zamiaru babrać się w jego ewentualnych długach i wzajemnie. Dodam też, że był prawiczkiem, ma 175 wzrostu i to ja do niego zagadałam. Można? Można, tylko trzeba chcieć i traktować ludzi, jak ludzi, a nie jak coś gorszego. Aaa i żebyś mnie zaraz nie oskarżył o "wyszalenie się", to był to mój drugi, z pierwszym drogi same się rozeszły. Tymczasem życzę miłego wieczoru i mniej nerwów.

Gość gość
podpisalbym, dlaczego nie, sam sobie na wszystko zarabiam to dlaczego mialbym zerowac na kims innym

Gość zwykłygość
Ładnie to gościu przepracował, nie ma co. Uzasadnił i w ogóle. Coś w tym jest. To coś to: PRAWDA, ale kobiety tego nie przyznają. Bo wolą uważać się za lepsze niż są w rzeczywistości .Tyle się mówi że kobiety to istoty bardziej empatyczne itd. Ale jak przychodzi co do czego to są niewyobrażalnie wyrachowane. A są wyrachowane bo chodzi o przyszłość ich i ich ewentualnego potomstwa.Z tym nie wygrasz choćbyś chciał. Dlatego trza się kształcić, potem kosić hajs i w okolicy 30-tki przebierać w nich tak jak one 10 lat wcześniej w nas. Broń boże do ołtarza. Zlewać ich teksty o męskiej niedojrzałości, o męskich wymaganiach itp. W międzyczasie rozglądać się można za jakimś "skarbeczkiem" który nie jest jak 99% kobiet.

Gość gość
gość dziś Majątek po ślubie jest wspólny, więc to żadne żerowanie, jeśli zarabia się podobnie, czy tak samo.

Gość gość
zwykłygość dziś Wiesz, synek, to chyba normalne, że jak masz z kimś dziecko, to oboje jesteście za nie odpowiedzialni. Znowu wrzucasz wszystkie kobiety do jednego worka, jak autorzyna. Współczuję tylko waszym matkom, bo za takie teksty w normalnym społeczeństwie, dzieciak dostałby i zasłonił się kopytami. I znowu pytanie: po co tak jęczycie na te kobiety, skoro jesteście tak wyjątkowi, to chyba lepiej iść do burdelu, prawda? Nikt wam żadnych wartości nie wpoił jak widać, bo najważniejszy jest seks i zabawa. Swoje przeżyłam i wiem, co mówię. Otworzycie oczy, jak poznacie smak choroby i śmierci i zmienicie priorytety.

Gość gość
dla was tez wazny byl seks i zabawa to w czym problem?

Gość gość
utnij sobie penisa, wydłub oczy i zamknij się w pustym pomieszczeniu - będziesz szczęśliwy :)

Gość zwykłygość
Większy szacunek mam do prostytutek które są szczere i nie kłamią i że idą z facetami za kasę , niż do panienek które bajdurzą o cechach charakteru itp. faceta ,dopóki nie zobaczą że przy kasie. Wtedy nie straszne im wszelkie wady, brak kultury itd. Dzisiejsze młode panie niczym od prostytutek się nie różnią(tak je wychowujecie). Więc do kogo masz pretensj***abciu. Przyjmuję świat takim jaki jest nie mam zamiaru być jedynym Don Kichotem na ziemi.