Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Super wypowiedź o mentalności kobiet z innego tematu

Polecane posty

Gość gość
A jak kobieta jest tyczką z płaskoduupiem i szerokimi barkami niech się bierze za niskich i wąskich w barkach.

Gość gość
gość dziś Seks nie jest najważniejszy w życiu. Widać, że nie wiesz, co to prawdziwe problemy i prawdziwe życie, dzieciaku. Gdyby kiedyś jakiś facet wypowiadał się w taki sposób o kobiecie przy innych mężczyznach, to dostałby po pysku, bo normalny, wychowany mężczyzna ma szacunek do kobiet. Jeśli go nie masz, to nie zasługujesz na żadną kobietę. Do czego to doszło, żeby gówniarze traktowali drugiego człowieka, jak przedmiot. Potem się ludzie dziwią, że tyle patologii i zwyrodnień, jak nie potrafią gówniarzy postawić do pionu i nauczyć szacunku! Czy twoja matka, babcie i ciotki wiedzą, że masz takie piękne podejście?

Gość gość
Boże wy jeszcze z nim dyskutujecie?? Pisałam wam wczoraj że to ściema jest. On tak pisze zebyscie z nim gadały i jego to smieszy. Sam tak nie mysli bo tak nie mysli nikt

Gość gość
.'' Do czego to doszło, żeby gówniarze traktowali drugiego człowieka, jak przedmiot'' Ale kobieta może chcieć kasy bajery i wyglądu. Jak laska z płaskim wąskim tyłkiem mówi na forum że jakiś facet był dla niej za chudy to jest ok? '' to dostałby po pysku'' -co lubisz jak faceci się biją? Kreci cie co? A facetów kręcą klepsydry-dziewice

Gość gość
'' Jeśli go nie masz, to nie zasługujesz na żadną kobietę. '' Kobiete ma ten który ma najwięcej kasy,urodę i bajer.Czym mniejszy szacunek do kobiet i traktowanie ich przedmiotowo tym lepsza bajerke Tak jak tralalilala z tego forum co straciła dziewictwo z nieznajomym alkoholikiem tylko dlatego że wcześniej miał kilka lasek i dobra bajerkę .

Gość gość
gość dziś Nie, zwyczajnie powinieneś wnieść odpowiednie wychowanie, bez sensu wplatasz tu swoje urojenia. Nie, dzieciątko, tłumaczę ci tylko, że jak ja byłam młoda, to gentleman potrafił postawić do pionu prostych, chamskich chłopców. W towarzystwie nikt normalny nie mówiłby o drugiej osobie, jako o rzeczy.

Gość gość
gość dziś Nawet dziesiątki lat temu, wbrew Twoim fascynacjom ludzie się tak nie zachowywali. Nikt nie ma kobiety, bo kobieta jest człowiekiem, a nie kurtką. Poważnie mówię, zapytaj swoich dziadków, jak zachowują się normalni, wychowani i cywilizowani ludzie.

Gość gość
Przodkowie tego pana, nie zeszli jeszcze z drzewa :)

Gość gość
facetki sa interesowne w kazdym aspekcie zycia a to ze zarabiaja na siebie to tylko i az tyle, na siebie bo juz na dziecko nie sa wstanie od tego chca mezczyzne i chca nim rzadzic bo jak nie to nie jest prawdziwym facetem, przez to, ze faceci leca na facetki to one mysla, ze kazdy taki bedzie ale kto to widzial, zeby niewolnik przychodzil do Pana i jeszcze ten Pan robil to co niewolnik chce. mnie zastanawa cale zycie, ze skoro ci bajeranci sa tacy wspaniali to dlaczego oni sie z facetkamo nie zenia, dlaczego odchadza po jakims czasie? dlaczego kobiety gdy juz pouzywaja zycia to gdy wybija czas na dzieci to saukaja nagle kogos innego niz ci z ktorymi sie bawily i uzywaly zycia, nagle imprezowicze co to co tydzien szukaja innej naiwnej i latwej juz sie nie nadaja? czyli szukaja frajera zeby robil na jej zachcianki i dzidzie bo ona pani sukcesu i dajaca sobie rade sama jakos nie potrafi sie utrzymac i swojego dziecka?

Gość gość
21:45 Nie wiem, zapytaj mamy, czy babci. Ja ci nie będę opowiadać, na czym polega życie i czym różni się od twoich wyobrażeń. Doświadcz cierpienia i dopiero potem narzekaj, chłystku.

Gość gość
21:45 Po to wymyślono instytucję małżeństwa, aby dwoje ludzi spłodziło dziecko, oboje je wychowywało i oboje na nie łożyło. Ja nie wiem, skąd Ty się wziąłeś, że masz takie popieprzone wizje na temat świata.

Gość gość
kto rozpieszcza facetki? ano ci co maja hajs i bajere czyli placa za kobieca uwage, jakby tego nie mieli to by nawet nie zwrocily na nich uwagi czyli wychodzi na to, ze facetki potrafia kochac tylko wtedy gdy jest hajs, wyglad i bajera to chyba jednak taniej i latwiej jest chodzic na panienki z roksy bo i wyglad maja jaki sie chce i taniej to wychodzi

Gość gość
facetki loza na dzieci jak juz musza i nie maja wyboru inaczej to by chcialy siedziec w domu i zajmowac sie dziecmi

Gość gość
gość dziś Co na to mama?

Gość gość
mama i jej rodzice tez mysleli ze moj ojciec bedzie z********al a ona bedzie lezala i nic nie robila a poza tym to ojciec jak wchodzil na matke to byla dziewica takze nie trafilas dziewczynko i zawsze mi mowila, ze na milosc trzeba sobie zasluzyc a czym moga dziesiejsze siksy zasluzyc jak wyksztalcenie maja nedzne, nic nie znaczace studia zrobione na sztuke, gotowac nie potrafia lepiej niz ja, nie potrafia utrzymac porzadku w domu, sa leniwe, maja waski swiatopoglad, nie da sie zbytnio z nimi o niczym ciekawym i powaznym porozmawiac bo sie nie znaja, korzystaja z zycia a pozniej mowia ze to mezczyzna je wykorzystal - najlatwiejsza wymowka, nie potrafia naprawic auta ani nic w domu to skoro ja bym musial wszystko robic i szukac kogosvz kim sobie porozmawiam to co pozostaje im do robienia?

Gość gość
To model, widac po wypowiedziach, psychol

Gość gość
On ma 33 lata, nie obrażajcie 'młodzieży' że każdy tak myśli. Jestem o 10 lat młodszy i pukam się w głowe jak to czytam, wręcz mdli mnie

Gość gość
Pryszczaty koniobijco. Po "wypoowiadanych " przez ciebie frazesach typu : bajerka ( wtf*) :/ .. facetka Jestem pewna ze że jesteś pryszczatym szczylem, wiesz takim przychlastem na którego widok kobiety odwracają głowę. I możesz być pewien że kobiety to ty mieć nie będziesz a do swojego ideału haha klepsydry to możesz konia zwalić :-D Żadna kobieta która tak wygląda ( w tym ja- pochwalę sie) po weryfikacji .. a w sumie to nawet nie weźmie ciebie pod uwagę pryszczaty durniu - twoje wywody to możesz sobie opowiadać swoim równie przeciętnym kolegom o ile ich masz . Będą słuchać jak świnie grzmotu. Nie wiesz co to uczucie bo jesteś za mało inteligentny emocjonalnie. Miłego trzepania pryszczaty prawiku :-D

Gość gość
To stary glupi debil z niedorozwojem

Gość gość
gość dziś "mama i jej rodzice tez mysleli ze moj ojciec bedzie z********al a ona bedzie lezala i nic nie robila a poza tym to ojciec jak wchodzil na matke to byla dziewica takze nie trafilas dziewczynko" Po pierwsze, nie mów do mnie dziewczynko, bo pewnie jestem w wieku Twojej matki, dzieciaku. Skoro mówisz, że mama i jej rodzice tak myśleli, to znaczy, że poglądy na kobiety wyniosłeś z domu, czyli wszystko jasne. A pytanie o mamę, odnosiło się do stwierdzenia o kochaniu za kasę, wygląd i bajerę. Ale oczywiście zaraz się dowiemy, że chodziło o każdą kobietę, tylko nie te z Twojego otoczenia.

Gość gość
Zadziwiające jest też to, że tak chcecie tego dziewictwa, ale zaraz potem brutalnie go pozbawiacie. Bawi was przemoc? Jak chcecie dziewicy, to zostawcie ją w spokoju, bo po seksie dziewicą już nie będzie, więc interes bez sensu, a jak chcecie seksu, to macie burdel. Co to w ogóle za chore podniecanie się czyimś cierpieniem i taki pęd do seksu? Jakoś kiedyś normą było, że w życiu najważniejsze jest bycie dobrym dla bliźniego, a współcześni młodzi chcą tylko seksu i rozrywek. Jakbyś nie interesował się tyle seksem, wyglądem ciała i tylko na tym się skupiał, tylko pomocą bliźniemu, to może wiedziałbyś, że ludzie mają prawdziwe problemy i nie jest to bynajmniej seks. Co do miłości, to nie trzeba na nią zasłużyć, bo najważniejsza jest ta pierwotna, na poziomie rodzic-dzieci i odwrotnie. + miłość płynąca od człowieka w związkach, w których na pierwszym miejscu Bóg i człowiek, jako całość, a nie pęd do seksu i wykorzystywanie, wtedy nie trzeba sobą handlować za miłość, bo ona jest w człowieku. Kiedyś ludzie potrafili być ze sobą do śmierci i się kochać, tak po prostu, bez głupich warunków i wymysłów i akceptowali siebie w całości, także zmiany, które zachodzą z biegiem czasu, czyli również choroby. Jeśli tak skupiasz się na powierzchowności, to ciekawe, co byś zrobił, gdyby ta twoja idealna kobieta po roku musiała przejść mastektomię.

Gość gość
a ja się zgadzam, że na miłość trzeba sobie zasłużyć, ale nie tym co masz, a jakim jesteś człowiekiem. Autor sobie nie zaśłużył i nikt go nie kocha ;)

Gość gość
skoro kobiety nazywaja mezczyzn facetami to kobieta jest facetka

Gość gość
skoro kobiety obrazaja mezczyzn nazywajac ich facetami to znaczy ze kobietom tak sam nie nalezy okazywac szacunku a skoro twierdziecie ze facet to nie jest obrazliwe slowo to o co sie obrazacie? wy chcialybyscie wszystko za darmo i nic od siebie nie dac ayskujac sporo

Gość gość
mężczyzn nazywamy mężczyzami, ale ty jesteś "facet"

Gość gość
Dobrze, synku, idźże leczyć swoje problemy ze światem u fachowca, bo nienawiść do jakiejś całej grupy społecznej zdrowa nie jest i z powietrza się nie bierze + swoimi przemyśleniami obrażasz również kobiety ze swojej rodziny, a to w cywilizowanym społeczeństwie się nie godzi i jakiś mężczyzna powinien ci to chłopcze wytłumaczyć. Zastanów się nad sobą i zamiast rozmyślać o c****h, zrób coś dla drugiego człowieka!

Gość gość
''jakiś mężczyzna powinien ci to chłopcze wytłumaczyć.'' Jeden z frajerów którzy zarabiają kasę na płasko d***e? Poza tym znowu słabsza genetycznie piszesz o jakiejś nienawiści do kobiet a sama poleciłaś się walić z robotnikiem z budowy co się nie potrafił wysłowić.

Gość gość
''Co to w ogóle za chore podniecanie się czyimś cierpieniem i taki pęd do seksu?'' Dziewictwo niema nic wspólnego z błoną ! Nie-dziewica to kobieta która sama zgodziła się na seks. Dziewictwo nie jest związane z błoną dziewiczą-rozdziewiczenie to akt dobrowolnej woli współżycia z danym facetem jako pierwszym i potraktowanie go przez to wyjątkowo (tak jak się nie potakuje innego już nigdy). Dlatego dziewicami są : -kobiety zgwałcone -kobiety którym osunięto błonę dziewiczą ze względów medycznych -kobiety które urodziły się bez błony dziewiczej -które rozdziewiczyły się przypadkowo np.podczas higieny intymnej,umieszczania środków higieny osobistej podczas menstruacji,ćwiczeń,tańca itd...

Gość gość
''Jeśli tak skupiasz się na powierzchowności, to ciekawe, co byś zrobił, gdyby ta twoja idealna kobieta po roku musiała przejść mastektomię.'' Czy nie uważasz że jeśli ona by wybrała jakiegoś mężczyznę za to że ma kasę urodę i dobrze podrywa,to on po maskotami nie powinien jej zostawić-tak by było uczciwie i po równo .Skoro kobieta nie chce faceta bez kasy bajery i wyglądu ,to faceci powinni wymagać klepsydry dziewicy. Tylko że to faceci kochają,kobiety wymagają. Dlatego zawsze kobieta wymaga kasy bajery i wglądu. A face jak pokocha to może być z nie dziewicą do tego zdeformowana jak Lewandowska czy inna Ratajewski. ''idealna kobieta''-przypominam że nie idealna tylko normalna. Kobiety ciągle piszą że normalny facet to ten o doskonałym ciele w układzie wysoki-szeroki ,to chyba logiczne i oczywiste że normalna kobieta to klepsydra z odpowiednimi cechami twarzy.

Gość gość
Cały temat krąż wokół tego że kobiety wymagają kasy ,podrywania i urody nie dając w zamian dziewictwa i urody. gość dziś --nie słabsza genetycznie-jesteś gruszką z ciężkim dołem,kolumnowymi nogami ,małymi cyckami i przeciętna twarzą.