Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EfkaXYZ

Samotność jest straszna ciąg dalszy

Polecane posty

Gość haralda1
cześć lasencje :) nie chce mi się pisać , lenia mam fioletowy hiacynt rozbił się na mym oknie , przepiękny i cudnie pachnie chyba go kocham :)

Coś tu nie działa? O ruszyło :) Was wymiotło na koniec tygodnia, czy jakieś problemy były z forum?

I co, nie ma Was czy tu coś nie działa? E no, wszystko chyba ok tylko nikogo nie ma :(

🖐️ EfkaXYZ no pusto tu ty tylko dyżur pełnisz . Dziś mam wolne byłem u okulisty ,wyciągnąć badziew z oka ,nie wiem chyba jakiś pieprzony kopciuszek wpadł w oko i obcas ze szpilek zostawił i zwiał :D Rozdrapała mi oko na maxa nie mogła wyciągnąć i stan zapalny mam a tu nie ma pielęgniarki

No witaj Maxx nareszcie ktoś pokazał tu, że jeszcze żyje, chociaż jak widzę, trochę niedomaga. Te kopciuszki :) Ale żeby nie było pielęgniarek, toż to prawie zbrodnia, a może one były, tylko Ty słabo widzisz i przeoczyłeś ;) Ja w każdym razie pozdrawiam Cię serdecznie i ściskam. Szpilek dziś nie zakładam :)

Gość haralda1
hej po długim nie bycie ;) faktycznie pustawo tu ,zalatane wszystkie Maxx no nie żle narozrabiał obcasik ,oczko czerwone, załzawione , a to wstrętny kopciuch , jedynego rodzynka woja nam tu uszkodził , oj niech tylko dostanę kopciucha w swoje ręce hm hmmmm........ Efka słoneczna dyżurna należy się Tobie bonus 👄 🌻

Dzień dobry wszystkim. Jak wam mija niedziela? Śpicie jeszcze po zmianie czasu? Ja tam na zmianę nie narzekam, w zasadzie przestawiałam się prawie cały poprzedni tydzień, więc dziś nic mi się nie wydaje. Pozdrawiam wszystkich :)

🖐️ haralda1 tak trzymaj ale poprawiłaś mi humor roześmiałem sie do łez prawie :D EfkaXYZ ja wypoczęty spałem do prawie 9 nowego czasu oj bedzie trudno jutro wstać miłego dzionka

🖐️ Czy tu też strajk jakiś ? nikogo nie ma w domu ,ciepełko to wszyscy na zalotach miłego weekendu

Hej Maxx, nawet ja wyszłam na słońce, mało tu zaglądałam, o jakiejkolwiek działalności i pisaniu nie było mowy. Pozdrawiam i dalej idę cieszyć się słoneczkiem. Stwierdzam, ze chyba mam za dużo zainteresowań, bo na połowę brakuje mi czasu. Żal mi tych którzy nie maja żadnych i nie wiedzą co zrobić ze swoim czasem. Pozdrawiam Wszystkich :)

Gość Magda 2
Dzień dobry

Żadnych nowych wpisów? Oj chyba wszyscy robili przedświąteczne porządki ;-) Pamiętajcie, żeby się nie przemęczyć, bo nie będziecie mieć siły świętować. Kawka? Szarlotka? Ktoś chętny? Miłego dnia :-)

O rany, dziewczyny, gdzie Wy się podziewałyście. Już się martwiłam, że forum pada. Piję wszystko, czym częstujecie z radości, że wreszcie coś tu drgnęło. Ściskam Was mocno. :) :) :)

Gość gość
Maxx-66 jestem 39latką może masz ochotę poznać mnie bliżej ?

Zaczyna być kwitnąco, tulipany, żonkile, prymulki. Tylko trochę żółto, potem będzie czerwono. A były już przebiśniegi, kończą się fiołki :)

🖐️ A już myślałem że topik umarł :) Myślę że to nie jednorazowe ,ciekawe co tam z reszta ekipy no i z Dudzią takie milczenie to nie w jej stylu . gość wczoraj Miło mi ale czy nie pomyliłaś tematu kafe ? to zabrzmiało jak randka :) Jeśli nie to witam na temacie i radze się zalogować uniknie sie nie porozumień i podszywania sie kogoś .

Cześć :-) Ogłaszam wszem i wobec: przyszła wiosna. :D Mam już jedną doniczkę na balkon. Posiałam dalie. Miłego wieczoru :-)

Cześć, życzę Magda udanej hodowli roślinnej. I dużo słońca U mnie już przerwa na święta, a ja zamiast sprzątać to układam puzzle :)

Gość gość
A ja polecam w wolnej chwili zajrzeć na chorzyzmilosci.pl - portal dla ludzi z problemami, pomaga znaleźć osoby z podobnymi dolegliwościami/dylematami natury psychosomatycznej, i nawiązać znajomość, znaleźć wsparcie. Rejestracja i testowanie wszystkich funkcjonalności serwisu przez najbliższe pół roku - za darmo (wiadomości, czat, video czat, profilowana wyszukiwarka...)

Gość DUDZIA2002
Kochani, jestem, myślę i pamiętam, ale jakoś tak wychodzi, że nie piszę Życzę Wam ciepłych, słonecznych, smacznych, kolorowych, a przede wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy :-)

Dzień dobry :-) Z okazji Świąt życzę Wam dużo radości, spokoju i miłości i duuużo słońca. Buziaki :D

Gość Magdus
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam wszystkiego co najlepsze! Niech Zmartwychwstały Pan przyniesie nam wszystkim nadzieję na lepsze dni!

Gość DUDZIA2002
przykro :-( przepraszam, ale nie mam natchnienia ani siły pisać walczę z codziennością kiedyś byłam głównym pisarzem teraz chętnie bym Was poczytała buziaki

Gość haralda1
hej dziewczyny i chopaku ;) jestem , żyję , jakoś leci do przodu , jak co roku mamy napięty sezon w robocie ,kołomyja ale już się powoli kończy, można odetchnąć i pomyśleć o wymianie garderoby :D Dudziu słonko co się dzieje ? przytulam 🌻 zawsze możesz pisac na priw, gdzieś jest mój adr.mail Efka medal za wytrwałość na forum , zresztą Magdusi ,Magdzie , Makśowi też , miło ❤️ miłego wtorku życzę , w długi weekend czas grill zacząć oby tylko śniegiem nie zasypało :)

Gość Magda 2
Cześć Wszystkim :-) Dudzia nie pisze to ja napiszę. Oczywiście Dudziaczku wiesz, że jestem z Tobą i przytulam. Moja "plantacja daliowa" jest piękna. Oczywiście do Efkowego ogródka na pewno się nie umywa, ale jestem z niej dumna. Może ktoś napisze jakie plany na weekend majowy. Ja na pewno będę odpoczywać i już :-) Byle do piątku :D Dziś biegnę do kina. Miłego wieczoru :-)