Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EfkaXYZ

Samotność jest straszna ciąg dalszy

Polecane posty

DUDZIA oby częściej mnie możecie obgadywać, zawsze to jakas pamięć :D

Maxxiu my raczej pamiętliwe jesteśmy ;P Nie masz co liczyć na zapomnienie :D

Maxx - my pamiętamy nawet w czasie długiego milczenia :-) a tak swoją drogą to nawet jeśli nie chce Ci się gadać to chociaż jakieś pozdrowienia albo buziaki byś zostawił - znaczy jakiś ślad życia :-) no jasne Madzia - moja osobistość jest podstawą funkcjonowania tego kraju :-P patrz - taka Efka - leży i czyta :-P a ja co? jak zwykle na stanowisku pracy :-D a po nocach mi się śni, że jestem w górach - jak ja za nimi tęsknię !!! a w tym roku kolej na wakacje nad morzem Efka - wstawaj leniwa dziewucho ! za ogródek się bierz ! :-D a madame haralda to gdzie - grzecznie pytam ? ciasto jakieś byś zakręciła czy jak? :-D jak z dziećmi - każdego po kolei pilnować i za rączkę prowadzać może jeszcze lizaki albo naklejki na nagrody mam Wam zakupić? :-D :-D

Gość Magdus
Cześć wszystkim

Ucieło mi wpis. Fajnie, że piszecie. Normalnie jak Was czytam to mi się humor poprawia. Ja mogę poczestowac Was fit batonikami bounty. Dorzucam herbatę zieloną , bo kawy nie pije. Pozdrawiam Was:-)

Dudzia to chyba dobrze:-) Może przez to szybciej czas w pracy zleci;-)

Cześć!!! Dawno nie miałam żadnej głupawki- chyba okoliczności nie te. Wcale się nie byczę, nie leżę, dopiero teraz zacznę. Do tej pory- a wstałam o 6- byłam na wyjazdach i załatwiałam różne rzeczy. A teraz książeczka, kawusia i byczenie. Ogródek odpada, u mnie zimno i pochmurno, czekam na lato :)

👄 dziewczyny Dudzia a z tymi górami to nie cały sen chyba zapomniałaś o góralu :D

A ja dziś żadnej głupawki, a jedynie wścieklica. Więc nie zatruwam forum. Miłego popołudnia życzę :D Piszcie piszcie.

A jednak popiszę. U mnie jest piękna pogoda. Koliduje ona z moim zdenerwowaniem, ale staram się "oczyścić" umysł. Na razie marnie mi idzie, ale co tam zawsze trzeba próbować. Zgodnie z zaleceniami niektórych ;-) umówiłam się na masaż. Staram się też skupić na nadchodzącym (bardzo małymi kroczkami) urlopie. Dziś w tym temacie odebrałam całą siatę "książek". Ciężkie jak...baaardzo. A Wy kiedy planujecie urlopy i gdzie się wybieracie?

he he mój urlop właśnie trwa sobie w najlepsze. Jeśli chodzi o plany to jeszcze sama nie wiem, miała być Hiszpania, ale ze względu na okoliczności musiałam zrezygnować> I teraz czekam co się wykluje. Na pewno będzie Polska- ale morze czy południe to jeszcze nie wiem :) Magda, ciekawa jestem co tam przydźwigałaś, ależ bym w tym pobuszowała. Daj znać, jeśli jakaś książka szczególnie Ci się spodoba ;)

Efka weź Dudzię i jedźcie w góry z góralami ;-) No i Maxxa, żeby Wam walizki nosił :D Ja przytachałam atlasy i mapki i przewodnik. Za czytanie się jeszcze nie wzięłam.

no widzisz Maxx - wystarczy jeden buziak, uśmiech czy łapka i już wiemy, że jesteś wciąż z nami :-) a sen jednak był kompletny bo ja kocham góry (górale mnie nie kręcą) :-) Magda 2 - gdybyś jednak nie dawała sobie rady z tymi książkami to my z Efką Ci z wielkim oddaniem pomożemy - zupełnie gratis - jak to przyjaciele :-P pogoda poszła do Magdy, u mnie jesień :-( wczoraj przeczytałam takie fajne zdanie "postanowiłam, że dziś będzie dobry dzień, a dlaczego tak postanowiłam to jeszcze nie postanowiłam" :-D i chociaż potykałam się o kolejne problemy to jednak starałam się zachować stoicki spokój i ze wszystkim sobie poradzić i udało się :-) nawet trawę skosiłam - a dziś rano miałam wrażenie, że to mi się tylko wydawało bo czy to możliwe żeby przez noc odrosła :-( Efka - dawaj w te góry :-) najchętniej pojechałabym w Bieszczady, ale się miśków bojam więc może Beskid Sądecki? :-) Magda 2 - Maxx nie jest od walizek tylko od grilla :-) a propos grilla -Maxx - co to była za kiełbaska ta cienka biała zwinięta w spiralę? to jakiś regionalny wyrób czy ogólnopolski? ale była pyszna !!! dziś jestem nieprzytomna - poszłam robić kawę to przyciskamy różne przyciski, ale nie te co trzeba potem nie potrafiłam sobie poradzić z 4 papierami, które miałam rozdzielić na różne kupki siedzę jak tłumok, oczy mi się same zamykają żebym mogła chociaż z pół godzinki poleżeć :-( wiem! idę do Dyrektora - u niego w gabinecie stoik duża kanapa :-P

Gość gość
co to samotność robi z ludźmi? głupieją nie szkoda ci czasu na pisanie tych bzdur?

Dudzia masz rację musimy pomóc Magdzie w sprawie tych książek. Po co dziewczyna sama ma się męczyć. Byłam w maju w Bieszczadach i chyba wypłoszyłam wszystkie misie, możesz jechać, żadnego nie widziałam. Nawet żubry nam się pochowały. A ja dziś zrobiłam pranie, a tu słońce się schowało, patrze na prognozę pogody, w planach deszcz. Musze to pranie szybko suszyć, bo inaczej zbierać będę mokre. Kręcone kiełbaski? aby smaku narobicie {cokolwiek to miałoby być :)}

o masz Efka! a czy mogłabym zamówić takie "misiowe czyszczenie" na przyszłe wakacje? bo w tym roku wypada nam morze :-)

żeby Cię tylko rekin nie pożarł ;) Baw się dobrze i miej udaną pogodę aha i nie udław się jodem Kto wie zresztą czy i ja nie wpadnę nad morze, plany jeszcze nie są do końca sprecyzowane, data nie jest wyznaczona, ale kto wie?

Dudzia nie wiem jak się nazywa chodź ostatnio miałem ją na grilu znowu , ja kupuje w małym sklepiku firmowym małej masarni z wiochy opodal , Czytam tu że szykujecie się do urlopów fajnie ale lato minie a cisza o jakimś zlocie wybrałbym sie na weekend taki

To róbcie gdzieś blisko mnie, albo z dobrym dojazdem, ja na dłuższe trasy niezmotoryzowana, muszę mieć dojazd autobusem lub pociągiem, a wreszcie poznałabym Was na żywo

Dudziaczku wiem, że Maxxiu nie od walizek, ale w górach by poszalał ;-) Dziewczyny. Wszelkie wsparcie w sprawie książek mile widziane :D Pogoda faktycznie dotarła cała i słoneczna :D

no Maxx - tak właśnie myślałam, że to regionalny specjał :-( Efka - to gdzie Ty sobie byś życzyła to spotkanie? ja myślę, że nawet na jeden dzień się spotkać byłoby miło - ja wiem, że dla nas i 3 dni to mało, ale lepsze troszkę niż wcale :-) Magda 2 - na razie walcz sama z tymi książkami - jak obrobię swoje 7 to gnam do Ciebie no dobra - kawa w połowie wypita to czas życzyć Wam dobrego dnia :-)

Ja to jak większość Polaków, tylko grymaszę a pomysłu to niestety, nie mam wcale. Teraz robię szybciutko kawę, bo książeczki czekają i trzeba czytać .

Gość haralda1
Hej wszystkim Melduję się na posterunku i wirtualną kawę stawiam, mam mało czasu ale na zlot 1 dniowy się piszę. W Bieszczadach nie byłam, mój sasiad tydzień temu wrócił mega zachwycony i za rok wraca tam, czyli pokusa jakaś jest :)

Efka - to się przy tej kawie zastanów - nie musi być konkret - jakieś okolice czegoś hej haralda :-) no widzisz - a Efka nie chce ze mną jechać w Bieszczady

Gość gość
Hej wszystkim i stawiam każdemu gorącego klocka na klatę. Mam nadzieję, że w te upały nie doskwierają wam serowate upławy z dróg rodnych, a wszystkie grzybice pochew są już zaleczone! Czuj czuwaj! Widzę tutaj zbiorowisko prostych tytek. Każda prosta tytka lubi czuć wawrzona w sobie. Jak was czytam to od razu mi się humor poprawia, niektóre z was nawet się chwalą tym, że potrafią książkę czytać :) Zacytuję tutaj słynnego już artystę: najlepsze są te teksty które nie niosą treści.

Dudzia z Tobą wszędzie, byle dojazd był :) Trzymajcie za mnie kciuki, dziś powinny być moje wyniki badań. Boję się jak nie wiem co, bo albo wszystko ok, albo nie będzie dobrze