Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech to będzie jeden jedyny temat w ktorym dyskutujemy jak 37 letni mezczyzna

Polecane posty

Gość gość
25 latka ma wybrac 37 latka bo sie zakocha ;)

Gość gość
on ma śliczne zakola i interesujaca chorobe psychiczna

Gość gość
ale zakochac trzeba się w czymś konkretnym, a co on ma do zaoferowania czego nie mają młodzi męzczyźni? Często dużo bardziej ogarnięci od niego?

Gość gość
"ja mam: - dobry charakter - ponadprzecietna inteligencje -poczucie humoru " Głownym atutem u kobiety jest dla Ciebie młodość i uroda (i szpan przed kolegami, ze ma się młodszą - pamiętam co pisałeś), więc dobry charakter odpada. PONADprzeciętna inteligencja? Serio? Gdybyś ją posiadał, to już dawno miałbyś dziewczynę, lepszą pracę i nie pisałbyś 2 lata na babskim forum. Poczucie humoru - nigdy jeszcze nie widziałam byś chociażby zabawnie się odciął komuś, byś wdał się w jakąś wymianę ripost, cokolwiek.

Gość gość
gość dziś Rzeczywiście musisz mieć ogromne poczucie humoru, by wspominać coś o swojej ponadprzeciętnej inteligencji :P.

Gość gość
Ojej, on sam chce kochac interesowanie - za sam wiek i urodę, a kobieta ma go pokochać bezinteresownie. To jest kolejny objaw dobrego charakteru? bo jak dla mnie to zakłamanie. bezinteresownie to się wyłącznie dzieci swoje kocha. Miłość wbrew frazesom jednak powstaje na bazie czegoś. Przecież nie kochamy każdego bezzębnego Staszka spod biedronki, jak się rozstaniemy to nie rzucamy się w ramiona pierwszego lepszego faceta "bo miłosć jest ślepa". Jeśli by tak było to po co to całe randkowanie? Wychodzisz na ulicę, losujesz gościa pytasz się go "chcesz być w zwiazku" i masz związek.

Gość gość
ej moi drodzy dlaczego watpicie w moje poczucie humoru i to, ze mam dobry charakter? myslicie, ze ja chce tylko ladna dziewczyne? nie , ja nie chce suki, o zlym charakterze, perfidnej itp ja chce sympatyczna usmiechnieta dziewczyne, ale zarazem taka, ktora mi sie spodoba a ja potrafre sie ladnie ubrac i spiskac perfumami ;)

Gość gość
nie mam zamiaru odcinac sie dowcipnymi ripostami, bo jestem tu dla powaznej dyskusji to powazny temat, ze mam 37 lat i nie bylem nigdy w stalym zwiazku i pozatym nie wyszalalem sie w mlodosci nie jestem w nastroju do zartow

Gość gość
ie mam zamiaru odcinac sie dowcipnymi ripostami, bo jestem tu dla powaznej dyskusji to powazny temat, ze mam 37 lat i nie bylem nigdy w stalym zwiazku i pozatym nie wyszalalem sie w mlodosci nie jestem w nastroju do zartow x Nigdy nie jesteś. Ergo: żadnego poczucia humoru.

Gość gość
gość 2017.02.05 Obslugiwala mnie dzisiaj mila 24 latka na stacji benzynowej. Oczywiscie miala piescionek zareczynowy x To ma być ten postęp i relacja "jak rozwijaja sie moje poszukiwania dziewczyny o takim profilu jak przedstawilem"? Transakcja przeprowadzona u zajętej dziewczyny?

Gość gość
No chyba bede podrywac zajete bo wiekszosc jest zajeta :(

Gość gość
ostatni raz podbijam ten topik wroce w sierpniu podzielic sie moim sukcesem nara !

Gość gość
Czekamy z niecierpliwością na kolejne 500 tematów założone w następnym tygodniu. :D 🖐️

Gość gość
A co z : "Bede aktualizowal ten temat raz na miesiac z podaniem nowych informacji jak rozwijaja sie moje poszukiwania dziewczyny o takim profilu jak przedstawilem" ? Rzesze fanów czekają :)

Gość gość
myslicie, ze ja chce tylko ladna dziewczyne? nie , ja nie chce suki, o zlym charakterze, perfidnej itp x Jak to nie chcesz? A ta wymalowana "wyuzdana studentka"paląca slimy i nosząca lakierowane torebki to niby co?

Gość gość
18:06 ej słuchaj kurcze mialem tu juz nic nie pisac do sierpnia, ale jak faktycznie myslisz ze moi fani chca poczytac co miesiac to postaram sie podbijac ten temat raz w miesiacu, teraz mamy 11 luty, wiec niech bedzie zawsze ok 10-go kazdego miesiaca, bede pisal tak jak obiecalem :) kolejny post wiec ok 10 marca a teraz ide podnosic hantelki notabene 10 kg !!!

Gość gość
No, przecież obiecałeś :)

Gość gość
Jakim następnym tygodniu, on już ma nowe założone ;) Swoją drogą facet ma przegwizdane. To nie jest mentalność dwudziestoparolatka tylko poważne oznaki kryzysu czterdziestolatka i wiele innych. Na bank jest jedynakiem i ma ojca z przerostem ambicji oraz nadopiekuńczą matkę. Najprawdopodobniej jest późnym dzieckiem stąd wyrósł im taki stary-malutki. Oczko w głowie + ten przerost ambicji, dążenie do doskonałości, obrabianie jak jakiś drogocenny klejnot. To wszystko zaowocowało, przy całej jego kulturze niezłym egoizmem i patrzeniem na siebie oczami zaściankowej rodziny. Taki królewicz niedopasowany do obecnych czasów, tak dobrze i prawidłowo wychowany że aż śmieszny. Nie było śmigania z chłopakami z podwórka po dachach garaży i nawalania kumpla po głowie łopatką w piaskownicy. Było prowadzanie za rączkę w czystym ubranku, nauka jazdy na rowerze z kijem i czytanie Konfucjusza albo Seneki przy kolacji. Nie było nabazgrolone w zeszytach z podstawówki - kocham Gośke - tylko starannie oddzielone datami tematy. Nie było w niedzielę wyjścia z chłopakami na deskorolkę, tylko rodzinny obiadek u cioci Zosi. Starzy mu zwyczajnie zjechali całe dzieciństwo i młodość, a teraz przed 40-tką oczekują synowej i wnuków? Jakim cudem - pytam się- miałby on samodzielnie znaleźć sobie dziewczynę, jak do tej pory jest pod wpływem rodziny?

Gość gość
Gdzie, gdzie? Proszę o linki! Jestem stałą czytelniczką :)

Gość gość
Ooo, będzie cykl o braniu u "23 letnich wyuzdanych studentek, wypachnionych, zadbanych, wymalowanych, seksownych..." ?

Gość gość
Ludzie ja pracuję na uczelni i jakoś nie widzę studentek pasujących do wizji autora. Seksowne cycate z kolczykami w pępkach to raczej w klubach? hm pracują, czasem kelnerki, ale żeby studentki? U nas dziewczyny owszem wszystkie ładne, ale większość bez makijażu, przeważnie chudzinki, jak wchodzą rano na zajęcia to żadna nie bucha erotyzmem. Nie wiem skąd autor ma takie wizje, chyba ze stron na necie gdzie "studentki" biorą po 100zł za godzine.

Gość gość
No, właśnie też się zastanawiam... Niczego mi nie brakuje, ale nie wyobrażam sobie iść rano na zajęcia w pełnym make- upie, ociekającym tuszem i lśniącym pomadką :P A lakierowane torebki zajeżdżają kiczem i tandetą.

Gość gość
Autorze, przecież miałeś podrywać dwudziestoparolatki na siłowni, już tam nie chodzisz, tylko sam ćwiczysz?

Gość gość
Z tym wychowywaniem jedynaka na nieprzystosowaną mimozę to ktoś strzelił w dziesiąteczkę! I to samo ze studentkami. Kobiet, które marzą się autorowi, a które się kształcą, prawie nie ma. Na pewno jest parę wyjątków, które na administracji czy innym marketingu wyglądają i zachowują się zdzirowato, ale większość studentek w Polsce raczej wygląda jak z szablonów reklam sieciówek dostępnych w tym kraju. Rurki, bluzki z długim rękawem, długi płaszcz/kurtka, wielgachna torebka Wittchen (ewentualnie MK jeśli burżujka), botki, długie ciemno-blond włosy. To widzę najczęściej.

Gość gość
Ale te "zdzirowate"nie będą "mile i uczuciowe" dla dużo starszego faceta, nie będą chodzić za rączkę na spacery, przytulać się i czego tam jeszcze on oczekuje. To nie ten typ.

Gość gość
Twierdzisz, że studentka z tatuażem, kolczykiem w nosie, bransoletce na nadgarstku, łańcuszku na stopie, z zadbanymi paznokciami, eksponująca swój seks appeal, nie potrafi prawdziwie kochać i nie lubi się przytulać?

Gość gość
Moi drodzy, zmieniłem zdanie, odchodze z waszej spolecznosci raz na zawsze :( Za duzo czasu tu spedzam. Uswiadomilem sobie, iz wiekszosc 25 latek woli rowiesnikow, ale jednak sa te, ktore wola starszych, a pozatym MILOSC NIE SLUGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! chce milosci, chce zwiazku, chce byc szczesliwy, chce zalozyc rodzine, miec dwojke dzieci i wybudowac dom, nie odbeirajcie mi tegoi prawa !!!! bede szukal w necie i w realu fajnej dzewczyny i bede je dyskretnie podrywal nie podobaja mi sie w ogole kobiety po 35 roku zycia, wiec logiczne, iz bede podrywal 23-30 latki !!!!!! odchodze, pa, narka, czy jak tam chcecie bede dazyc do tego by byc szczesliwy, i wam tez tego zycze

Gość gość
same sprzeczności w tym facecie, samiec alfa pragnący najbardziej efektownej samicy w stadzie i don kichot przepełniony uczuciem do kogoś chcącego się z nim przytulać, troskliwy mąż i ojciec budujący dom dla swojej rodziny i facet marzący o wyuzdanej, wymalowanej i palącej papierosy dominie jednocześnie szczebioczącej jak ptaszek i biegającej z nim za rączkę po plaży ufff.... może młoda pamela anderson byłaby dobra?

Gość gość
szkoda iz manager odszedl z tego forum zostanie jednak w pamieciach forumowiczow jako jedna z legend tego forum niech mu studentki chetne beda ;) a ladna 28 latka tez niech sie z nim zwiaze :) :P :P