Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 37 ona 19 lat

Jak małżeństwa równolatków zrobiły z facetów zniewieściałych pedziów a z kobiet

Polecane posty

Gość ja 37 ona 19 lat
@ allium dziś tak na marginesie bo temat denny - co byłoby nie tak z dziewczęciem 19 ltnim żeby wiązało sie z facetem 2 krotnie od siebie starszym ? x Normalnie myśląca młoda dziewczyna będzie szukała takiego faceta przy którym rozkwitnie i który zabezpieczy wszystkie jej potrzeby. Natomiast zindoktrynowana medialnie allium, która uwierzyła w ideologię euro-gender będzie oglądała się za równolatniem w rurkach by mu matkować podczas gdy on całymi godzinami będzie siedział przed grą komputerową. Jakie to szczęście, że mam za żonę normalną dziewczynę a nie takiego euro-babochłopa jak allium :D

nic nie masz bo jesteś trolem zapełniającym pustkę niedziel w samotności fantazjami o żonie -w wiek córki .

Gość gość
Autor ma trochę racji. Sama mam starszego faceta a związku z gówniarzem-rówieśnikiem sobie nie wyobrażam.

jaka rodzina , jacy rodzice zgodzili by się n a ślub córki ledwo pełnoletniej , bez wykształcenia , bez pracy z facetem w wieku jej ojca ?:D czyżby za dużo wenezuelskich telenoweli ?:D

Gość gość
Starsi mężczyźni są dla mnie odpychający. Wiek, przemądrzałość, brak odniesienia i inne zainteresowania, patrzą na mnie jak na worek na spermę i maszynkę do płodzenia. I jeszcze taki zabrania pracować, bo tak. Nie, dzięki. Wolę mojego równolatka z którym zawsze świetnie się bawię.

Gość gość
Bzdura najlepszy bedzie rownolatek dla kobiet bo jest zadbany i ma mlode cialo a nie taki stary cap co ma owlosiona klate fuu

Gość gość
Ja nie rozumiem jak mozna sie interesowac staruchem

Gość gość
I nie trzeba zamykać oczu podczas seksu :D Łysina i zmarchy to nic fajnego.

Gość ja 37 ona 19 lat
@ gość dziś Kto w wieku 19 lat myśli o ślubie? x Normalnie myśląca dziewczyna. Taka która nie dała się ogłupić euromodzie, gdzie najpierw nauka, potem praca, kariera zawodowa, a dopiero na końcu myślenie o rodzinie i planowanie dziecka daleko po trzydziestce albo i po czterdziestce. To ja się pytam jaką idiotką trzeba być aby na pierwszą ciążę decydować się tuż przed przekwitaniem? :O xx xx Związek powinien opierać się na miłości. Staruch z młodą dziewczyną może stworzyć jedynie układ. On ma przedmiotowy stosunek do kobiet-baba to worek na spermę. Ona jest materialistką i dziwką, która sprzedaje się za monety. Oboje zepsuci i g****o warci. x Napisała przeżarta zazdrością euro-idiotka, która żałuje w duchu, że nie trafiła na prawdziwego faceta tylko posłuchała nowomody i została albo starą panną albo matkuje jakiemuś pedziowi w rurkach :D Co pozostaje takiej euro-idiotce? Ziać nienawiścią do każdej normalnej dziewczyny i każdego normalnego małżeństwa, które są dla euro-idiotki wyrzutem sumienia.

ja trochę nie rozumiem tego hejtu na 40 latków, niby gdzie oni są starcami, trochę nie ogarniam jak 40 letnie loszki jadą na równolatków za to, że mają młodsze żony. 10-20 lat to normalna różnica wieku, w niedawnej np. Hiszpanii. ten hejt trwa już co najmniej 10 lat, jak tu jestem. :O

Gość gość
5Lat roznicy to masakra staruchom jedynie pozostaja stare baby z nadwaga

Gość gość
Kobiety powinny sie wiazac z rownolatkiem a nie staruchem

Gość gość
Z niezłej patologii musi pochodzić Twoja żona.

Gość gość
No tak bo każdy młody facet to c***a :D Gość 17:57 trafił w sedno.

Gość gość
Napisałam że mam starszego faceta a oni od razu widzą starego, łysego i brzuchatego dziada :D No raczej nie :D Ja mam 23 lata a mój K 33, jest w najseksowniejszym wieku jaki może być dla mężczyzny :)

Gość ja 37 ona 19 lat
@ gość dziś Autor ma trochę racji. Sama mam starszego faceta a związku z gówniarzem-rówieśnikiem sobie nie wyobrażam. x I bardzo słusznie. Żadna normalna (powtarzam NORMALNA) kobieta nie wyobraża sobie związku z gówniarzem. Za moich czasów gdy chodziłem do 6-7 klasy podstawówki to pamiętam, że żadna koleżanka z klasy nawet nie spojrzała na nas. Wszystkie kochały się w starszych ósmoklasistach. To mechanizm ukształtowany przez ewolucję każący młodym dziewczętom szukać jak najlepszego i najmądrzejszego mężczyzny. Jednak obecna nowomoda unijna wszystko postawiła na głowie. Wmawia euro-idiotkom, że najodpowiedniejszy jest równolatek dzieciuch w rurkach dla którego najważniejszym problemem życiowym jest dostanie się na wyższy poziom w jakiejś tam grze komputerowej :D

Gość ja 37 ona 19 lat
gość dziś Napisałam że mam starszego faceta a oni od razu widzą starego, łysego i brzuchatego dziada :D No raczej nie :D Ja mam 23 lata a mój K 33, jest w najseksowniejszym wieku jaki może być dla mężczyzny :) x One tak piszą z zazdrości. Zwyczajnie zazdroszczą Ci starszego doświadcznego mena podczas gdy same użerają się z pedziami w rurkach :D

Gość gość
Ale Ty jesteś ograniczony :D Faceci w rurkach stanowią promil. 18 lat różnicy to gruba przesada. Trzeba mieć coś z prostytutki, żeby trwać w związku z podstarzałym kolesiem.

Gość psychiczna bo nieschematyczna
A ja jestem prawie 28-letnią babką, nie chcę żadnego męża, żadnych bachorexów (tego drugiego to już kategorycznie) i co, należy mnie pewnie zamknąć w psychiatryku, co nie?

Gość ja 37 ona 19 lat
@ brokeninside87 dziś j trochę nie rozumiem tego hejtu na 40 latków, niby gdzie oni są starcami? x A ja rozumiem doskonale ten hejt :) Tu chodzi o zwyczajną zazdrość. Euro-idiotki, które zaufały nowoczesnej euromodzie i postawiły wyżej karierę nad małżeństwo teraz w głębi ducha czują się oszukane choć żadna nawet przed lustrem się do tego nie przyzna. Siedzą ze swoimi równolatkami-pedziami w rurkach i jedyne co im pozostaje to urągać osobom normalnym. Najśmieszniejsze, gdy udają, że 40-latkowie to takie przygarbione staruszki chodzące o kulach i robiące w pampersy. Te euro-idiotki same nie wierzą w to co piszą ale co im pozostaje poza ujadaniem jak allium? Ty brokeninside87 jesteś jedną z nielicznych NORLAMNYCH kobiet na tym forum i to cieszy :) Pozdrawiam 🖐️

Gość ja 37 ona 19 lat
@ psychiczna bo nieschematycznadziś A ja jestem prawie 28-letnią babką, nie chcę żadnego męża, żadnych bachorexów (tego drugiego to już kategorycznie) i co, należy mnie pewnie zamknąć w psychiatryku, co nie? x Nie. Takie euro-idiotki jak Ty na szczęście same wymrą bezpotomnie i nie przekażą swoich głupich genów :D BTW masz nieodpowiedni nick. Psychiczna jesteś na pewno ale czy nie schematyczna? Ja bym powiedział, że bardzo schematyczna. Trzy czwarte współczesnych feminazistek nie chce mieć ani męża ani "bachorexów". A taka faminazistka Szczuka jawnie zachęca do lesbijskiego eksperymentowania

Gość gość
ja 37 ona 19 lat dziś Czy do Ciebie człowieku nie dociera, że życie, to nie bajka i prawie nigdy dobrze się nie kończy? Że możesz umrzeć, zachorować, wtedy ta dziewczyna, co nigdy nie pracowała musi utrzymać was, albo siebie i dzieci w zależności od wariantu? Albo jak stwierdzisz, że jest już za stara i znajdziesz młodszą? Nauka i praca to naturalny mechanizm ochrony, na wypadek kopniaka od życia, albo samca.

Gość gość
40 latek nie jest staruszkiem, ale ma już zmarszczki, łysinę lub siwe włosy i nie ma już tak twardego i jędrnego ciała jak 25 latek. Lata świetności już nie wrócą :D Kiedy ona dojdzie do 27 lat Ty będziesz już starym ramolem. Sorry, ale czego mamy jej zazdrościć? Patologicznej rodziny, która wypchnęła ją z domu? Tego, że rozkłada nogi za ciepły posiłek i dach nad głową? Czy babrania się w pieluchach? Ty w jej wieku nie myślałeś małżeństwie :D

Ha ha, napisałam że nie chcę samca i potomstwa i już zostałam wyzwana od euroidiotek i feminazistek i kto tu jest schematyczny? :D

Gość ja 37 ona 19 lat
@ allium dziś jaka rodzina , jacy rodzice zgodzili by się n a ślub córki ledwo pełnoletniej , bez wykształcenia , bez pracy z facetem w wieku jej ojca ? x Co za metamorfoza! :D Allium, jeszcze przed momentem faminazistowska działaczka na rzecz wolności kobiet, nagle doszła do wniosku, że dorosła 19-letnia dziewczyna z dowodem osobistym przed zawarciem małżeństwa ma obowiązek uzyskania zgody rodziców na to małżeństwo :D :D :D Zawsze śmieszyło mnie jak te euro-idiotki z braku sensownych argumentów zmieniają front jak chorągiwki na wietrze i pieprzą bzdury, które przed momentem same krytykowały :D

Pamiętajcie kobiety, musicie chcieć mieć mężów minimum dychę starszych, musicie chcieć rodzić bachorexy i być na usługach mężów i dzieci. Nie chcąc powyższego skazujecie się na bycie nieszczęśliwymi i nienormalnymi euro-idiotkami, feminazistkami, z tuzinem kotów u boku. Tylko mąż (sporo starszy dodajmy) i dzieci są jedynie słuszną drogą, którą powinnyście obrać, inaczej jesteście skończone.

Gość gość
Rodzice jako bardziej doświadczeni powinni czuwać nad swoim nieogarniętym pisklakiem. Nie trudno przewidzieć, że za parę lat będzie ryk i lament bo wstyd gdziekolwiek wyjść ze starym dziadem. Seks nie będzie sprawiał satysfakcji, a ona nie mając żadnego doświadczenia będzie zmuszona do gnicia w destrukcyjnym związku. Kochający rodzic nie będzie spokojnie patrzył na to jak jego dziecko marnuje swoje życie. No chyba, że jej ojciec nosi rurki i nie bardzo wie co zrobić z takim starym oblechem jak ty :D

Gość gość
Ile miała lat jak pierwszy raz ją zapłodniłeś? :D

Gość
@ gość dziś Rescator555 dziś Ty z tych, dla których żona musi urodzić dziedzica,..<< Nie jest mi potrzebny zaden dziedzic, bo cala moja potezna fortune roztrwonie przed smiercia co do grosza ;-). A ty gosciu masz wiecej rownie trafnych obserwacji?