Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No to zaczynamy!!!

Polecane posty

Gość gość
Musia ile wypiłas? Ty krowo hejtowalaś Imperium, której w niczym nie dorównujesz bo chodziło o Najeczka który ma cię w dópie pipo :- O kto hejtował Tabasko? Idiotko z peruką :-D

Gość gość
nie przesadzacie z tym wykorzystywaniem? tysiace lasek wrzucają swoje nagie zdjęcia na wszystkich forach , przecież o to chodzi aby inni widzieli:0 co w tym złego? faktem jest ze zawsze to powinna być zgoda osoby znajdującej się na zdjęciu.

Gość gość
Ewa i Iwona to chore stalkerki:-O

Juz wytarlam:) Robie to miedzy jednym postem a drugim;)

Gość gość
Jaka manipulantka ? Pogrzało cię ? Chce tylko uprzedzic, że jest tu jedno gówno, mające się za super macho, sprzedający info i foty kobiet jak najgorsza przekupa. Tu nie można wierzyc żadnemu

Gość gość
Tutaj często pada pytanie o wiek, ale nikt z tego dotąd takiego problemu nie zrobił Eve.

Gość gość
gość dziś Kto to? Dlaczego kryjesz szuję i nie ostrzeżesz kobiet?

Gość gość
17.54 Bo sama się go boję

Gość gość
Już zaczyna swój ulubiony temat, o PSuju i Inie :-D

Gość gość
Agent to pisda

Gość gość
JCH , tu większości żyje w...... i traktują to jako rzeczywistość, straszne!

Gość gość
Kusza Myślivski dziś A jak to będzie po polsku, gościu Miduś odpowie i tak, nie martw się.

Gość gość
Jacek 81 dziś Myslałem, że wadera jest najfajniejsza... Kobiety to jednak kłamią jak Mucha w gownie X :-D:-D

Gość gość
gość dziś 17.54 Bo sama się go boję x Jesteś anonimowa. On sam nie wie już co komu przekazał, Tobie też tyłek obrobił. Kaki szczur ze wszystkimi robi to samo. Nie myśl sobie, że Ciebie oszczędził, bo jesteś taka wyjątkowa.

Gość gość
Widmok buszuje jak lis w kurniku :D

Gość gość
Będzie stanowisko w tej sprawie? :-D

Gość gość
Iwono akurat o tobie miał najmniej oporów by opowiadać, nie za bardzo cię lubi. Ale wierzył, że poradzisz sobie z samotnością i resztą problemów.

Gość gość
Agent ilu niepełnoletnich zaliczyłeś ? Niszczysz kobiety i bronisz staruchów pedofilu. To wiele wyjaśnia pedrylu. xxxxx Ile jeszcze dowodow potrzeba na to ze widmo robi petrova? :) pedal, pedofil, skad ja to znam?

Gość gość
Info sprzedaje Najeczek już taki temat tutaj kiedyś był. :)

Gość goscsw
Witaj Rozmowco:) Twoja działalność gra i buczy:D Tylko sutki bolą jak czytamy, ze z Tobą źle dzieje się? Uważaj na siebie, cobys nie wpadł pod jakom audiczke;) A tak serio nie wierzymy, że Twoje rozumowanie leży i kwiczy:( weź daj na luz chlopie:(

Gość gość
O czym ty kuszo piszesz? przecież sama hejtujesz, wyciagasz info i robisz podszywy :D:D kiedy robisz operację nosa? zarozumiala pindzio :O

Gość gość
Jakie my wierzymy? Kim są"my"hhhhahhhha:D

Gość gość
gość dziś Z jednej strony na forach faceci narzekają że dziewczyny zrobiły się sprzedajne, bezwzględne , odrzuciły miłość na rzecz pieniądza i zaistnienia. Z drugiej przychodzi ktoś na forum. Wrzuca zdjęcia dziewczyny która jest według niego ideałem. Więc rzeczywiście- trochę wypracowanych mięśni ale klatka piersiowa sztucznie wypełniona. Usta nadmuchane, policzki wymodelowane. Wszystko tam sztuczne. Rzęsy. Makijaż permanentny. Młoda dziewczyna. Z Rosji. Czy ten ktoś zapytał się za co ona to ma. Co zrobiła w życiu oprócz słit foci że ma tyle pieniędzy? Pokazujecie poprostu prostytutki. Utrzymanki. I każecie nam przepraszać że my takie jak ona/e nie jesteśmy. A jak jesteśmy to jak na wstępie - żalicie się. Ze jesteśmy materialistkami. Świat oszalał. Trudno być dziś kobietą z zasadami. X Hola hola, ale te dziewczyny nie dość że wyglądają to jeszcze mają coś do powiedzenia. Nie znasz ich i nie wiesz czy przekładają kase ponad miłość. Przecież dobry wygląd świadczy o tym, że dziewczyna dba nie tylko o higiene i że nie jest leniem bo wypracować tak optymalny wygląd wypaga pracy. Masz jakieś mylne pojęcie o kosztach poniesionych z tytułu poprawy wyglądu, bo poprawienie np. piersi nie jest aż tak kosztowne. Ciuchy, malowidła to są groszowe sprawy. Jedzenie też bo ile taka zje i odżywki też nie są drogie. Nie ma nic złego w dbaniu o siebie więc skąd twoje oburzenie. Na dobrą sprawe nie wiadomo do końca czy cokolwiek mają sztuczne. Może ubodło cie, że rosjankami są. Nie wiem. Polki też trenują i można wrzucić filmiki na których nie dość że dobrze wyglądają to też mają coś do powiedzenia. Czyli co, wg. ciebie kobieta nie powinna dbać o siebie i wyglądać jak zatłuszczona Anna Dymna w młodości nieskażona żadnymi treningami ? I taka ma być jak Pan Buk ją "storzył" ? Nonsens, bo nawet każdy szanujący sie lekarz zasugeruje osobie diete bogatą w wartościowe składniki i aktywność fizyczną dla zdrowia. Człowiek nadal nie jest przystosowany do ciągłego siedzenia np. przed biurkiem. Jeżeli mam do wyboru zadbaną umieśnioną zdrową i w dodatku oczytaną samice to normalne, że wybiore taką zamiast zamułke nie potrafiącą sie wysłowić i zatłuszczoną bądz niedożywioną z kompleksami i z zaburzeniami jakich pełno np. na kafe. A ile tu jest inteligentnych kobiet mających coś do powiedzenia ? Na palcach jednej ręki można policzyć i to są te które nie dały sie wyhejtować. Czy lece na wygląd ? Oczywiście i pisałem, że podoba mi sie Kusza i Agnieszka Imperialna opierając sie na tym jak ktoś wrzucił ich wizerunki. No i co dalej, wygląda na to że wg. kafeteryjnej społeczności jedna i druga kobieta nie jest atrakcyjna. Dla mnie są atrakcyjne bo są też błyskotliwe i wystarczy porozmawiać z nimi aby sie o tym przekonać. Popatrz na forum jak wyglądają wypociny kobiet ukrywających sie pod gościem. Jest to pół zdania, w porywach dwa zdania bez sensu i pełne błędów. Wstyd byłoby mi sie pokazać wśród ludzi z takową nie oszukujmy sie. A dajmy na to z Agnieszką czy z Kuszą to brylowałbym że ho ho na salonach wśród ulizanych lamusów w garniturach po przepłaconych studiach poniżając ich psychicznie. Kobieta musi być cwaną bestią inteligentną i jak dba o siebie to jest duży plus choćby dla jej zdrowia. Krzysiek. I Ty sie podpisz bo rozmowa zostanie przerwana.

Gość gość
Kusza i Agnieszka Imperialna ładne laski? Krzysiek poka bo nie widziałem:)

Gość gość
gość dziś Wcześniej pisałeś, że kobiety lecą na kasę. A te kobitki mają sztuczne cycuszki :) Nie mam nic przeciwko temu ;)

Gość gość
" gość dziś Agent ilu niepełnoletnich zaliczyłeś ? Niszczysz kobiety i bronisz staruchów pedofilu. To wiele wyjaśnia pedrylu. xxxxx Ile jeszcze dowodow potrzeba na to ze widmo robi petrova? pedal, pedofil, skad ja to znam?" X Te wsioku wiesz co ty możesz zrobić ? Napisać swoje problema na papierze toaletowym i koniecznie puść wode. Woda kicioruje buhahaha P.s. Pewnie sam naubliżałeś sobie i teraz szukasz winnego. Nie ze mną te numery bruner. hehehe Za jakie grzechy mój oponent jest takim ułomem intelektualnym. ... Masz jakieś orzeczenie o opóżnieniu w rozwoju to będe cie turlał jak zgniłe jajo. :D Krzysiek.

Gość gość
Kiedys sam sie pogubisz w tych swoich manipulacjach. A teraz wez meska odpowiedzialnosc za swoje marne obelgi i wypierdalaj :)

Gość gość
gość dziś Kiedys sam sie pogubisz w tych swoich manipulacjach. A teraz wez meska odpowiedzialnosc za swoje marne obelgi i wypie**alaj x Wiem wiem sam sie zmanipulowałem i mam poważne problemy z dojściem do siebie z tego powodu. Teraz ci lepiej pipko z zaniżoną samooceną ? Masz słabą psyche to udaj sie na forum gdzie stado modków będzie dbać aby ci okazywano sztuczny szacunek. Ja ci nie pomoge bo nie jestem z MOPSu. Buhahahaqaha Krzysiek.

Gość gość
Wiem, ty jestes z Yukonu 😴

Gość gość
gość dziś gość dziś Wcześniej pisałeś, że kobiety lecą na kasę. A te kobitki mają sztuczne cycuszki Nie mam nic przeciwko temu X Możliwe, że mają sztuczne i napewno lepiej sie czują z tego powodu, bo na tle mniej atrakcyjnych ich ego szybuje w góre. Pretensje miałem o to, że mówią iż kasa sie nie liczy, a póżniej widziałem je jak wybrały za kase. Jak mi kobieta w oczy powie "masz mieć kase i nie interere mnie jak to zrobisz bo życie kosztuje" To oznacza, że jest szczera wobec mnie i ja wiem na czym stoje.