Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka mimo woli

mój facet ma żonę a ja nie wiem co dalej bo jestem w ciąży..

Polecane posty

Gość gość
9:23 po co ty się tak doszukujesz dziury w całym. Autorka pisała ostatnio wyraźnie, że on dostanie wypłatę za luty bez konieczności świadczenia pracy. Czyli dostaje kasę i ma spadać. Napisała to w jednym poście, z którego zapamiętałaś połowę. Pewnie wyjechał od razu po otrzymaniu pieniędzy, bo tak naprawdę nawet nie miał gdzie spać. I co cię tak dziwi szybkie ujęcie sprawcy? Przejrzeli monitoring to już wiedzieli kto. Tak naprawdę to dwie godziny roboty, z dojazdem do piekarni.

Gość gość
F10 dzięki temu tematowi zwiększyło pewnie ilość wejść,dla kafe kazde prowo to szybki zysk.

tak policjanci szybko wyjaśnili sprawę bo ZNAJĄ sprawcę. co do mojego ex to nie wypytuje o niego bo nie mam takiej potrzeby. póki co więcej się nie pojawił i mam nadzieję ze się nie pojawi.

Gość gość
Autorko,masz zamiar pisać przez resztę okresu ciąży i po porodzie ? czy powiesz po usg płec dziecka ? czy kończysz pisać ?

Gość gość
Autorka jest j******a juz nie miala z kim sie bzykac to ze sasiadem i jeszcze pisze glupoty na kafe ha ha ha ha

Gość gość
10"17, luty jeszcze się nie skonczył.Chyba,ze płacą z góry,ale zwykle umowa-zlecenie to na koniec m-ca. A mieszkać miał gdzie-mieszkanie pracownicze pani instruktorko od czytania,która sama niedokładnie czyta a poucza innych.

pieniądze jak i świadectwo pracy dostanie ostatniego dnia pracy-nie dostał kasy z goryv(chyba-przynajmniej nie słyszałam aby ktoś takie praktyki czynil) i mieszkać może do końca umowy-czy tam mieszka nie wiem,bo nie pytałam. jak długo będę pisać? Tak długo jak będę miała potrzebę bo ten temat wiele mi pomógł A są też osoby które mi kibicują za co jestem im wdzięczna i czuje się zobowiązana względem nich.

Gość gość
Do tej z 10'17, masz potwierdzenie autorki ,że kasa na koniec miesiaca oraz prawo do mieszkania . Sama czytaj uważniej nim innych bedziesz strofować (nie pierwszy raz ) .

Gość gość
10:50 patrz i czytaj: " kochanka mimo woli 2017.02.18 Z czego on żyje? A no że styczniowej pensji. W lutym też dostanie za cały miesiąc bo wypowiedzieli mu z zachowaniem okresu ale bez konieczności świadczenia pracy. kiedy wraca do Pl? nie wiem, mam nadzieję ze szybko. " Wg tego postu spokojnie mógł już wyjechać. Otrzymać wynagrodzenie również może dostać z góry, lub otrzymać przelewem na koniec miesiąca, a świadectwo pracy pocztą, lub mailem. Z mieszkaniem też może być różnie. Wszystko jest zależne od pracodawcy. Dopiero teraz autorka napisała, jak jest. W każdym razie, może mu się po prostu może nie opłacać siedzieć we Włoszech i już go nie ma, więc moja wersja jest bardzo prawdopodobna, albo o czym zapomniałaś, jest poinformowany przez policję o zgłoszeniu nękania i siedzi cicho. Może szukać innej roboty.

Gość gość
gość dziś A ty weź pod uwagę jeszcze kilka innych czynników, niż tylko prowokacje. Bo próbujesz autorkę na czymś przyłapać, ale ci do tej pory jakoś nie wyszło.

być może wtedy napisałam nieprecyzyjnie i ktoś mógł inaczej odczytać mój wpis odnośnie jego bytności we Włoszech, nie miejcie mi tego za złe, to jednak sa spore emocje.

Gość gość
Nic dziwnego ze ludzie uważają ze to prowo. Facet jeszcze kilkadni temu nachodzil dziewczynę w domu, chcial wymusić kase apojesnym jej nie odpuscil? Jeśli ta historia to prawda to albo facet cos szykuje albo jes na tyle kkepskim naciagaczem zepo jedynym nie autorki i zaraz odpuścił

Gość gość
ale on w sumie tylko raz o tej kasie wspomniał. to autorka to trochę rozdmuchala.

Gość gość
11'18,juz przestań pouczać.co ? Jestes rzecznikiem 'kochanki mimo woli' ? ona sobie swietnie radzi wiec wyluzuj.

Gość gość
dajcie spokój-po co się kłócić? dla jednej sytuacja wiarygodna a dla drugiej prowo tylko po co w takim razie się udzielać jak się w temat nie wierzy? jak dla mnie jest to realne bo znam z pracy wiele takich przypadków. autorko nie warto podawać go o alimenty bo gucio dostaniesz a zwiazesz sobie ręce bo on już zawsze będzie decyzyjny. ewentualnie sprawę o alimenty i odebranie/ograniczenie mu praw zakładasz we włoskim sądzie bo dla właściwości tutaj liczy się miejsce zamieszkania dziecka. gdybyście byli małżeństwem to o rozwodzie by orzekal Polski sąd.

Piszę z telefonu. Jestem teraz z sąsiadem na zakupach. Kupujemy soki, owoce itp żeby dziecko zdrowo się odżywiało :) dam znać pózniej co u mnie .

Gość gość
Ty z 18:10 skończ iż i zacznij brać leki. myślisz ze Ty siedzą idiotki co czytać nie potrafią i nie zauważa ze jest mlmo zamiast mimo?

Gość gość
18'43,po co ta wysłanie,by brać leki ? Przecież wiadomo,że to prowo,ktos pisze dla draki wiec po co ta złość. Jest trochę śmiechu i tyle.

Gość gość
bo to już przestało być śmieszne. zabawne może być raz czy drugi ale teraz jest już żenujące i przeszkadza.

Gość gość
To prowo wcale nie jest żenujące a jak ci przeszkadza to nie czytaj,proste. Ktos podpina sie do tematu i niedużą wyobraznią dodaje posty.Cal kiem realne zdarzenia.Jak te z pierogami w rewanżu za nocleg,bo pierogi to nieznana potrawa dla cudzoziemców. Nie spinaj się tak,trochę dystansu gosciu.

Gość kochanka mimo woli
Witajcie. Znów nie mogę spać :( jak wróciłam wczoraj z pracy znalazłam list w skrzynce. był od mojego ex. napisał, że to było niemadre z mojej strony, że przeze mnie stracił pracę. że pozaluje tego w najmniej oczekiwanym momencie kiedy już o nim zapomnę, a on będzie mi to pamiętał. napisał ze głupia jestem bo mogło nam być tak fajnie, a teraz stracę rodzinę przez swoje zachowanie. mam nadzieję ze osoby które tak szydzily ze on tak szybko zrezygnował są zadowolone, macie co chcialyscie on mi nie da spokoju :(

Gość gość
My coś chciałyśmy od tego gościa ?pogięło cię z tym szydzeniem ? przeciez to twoje życie a nie wirtualne na kafe. Przejmujesz sie jakimiś paroma slowami facia,któremu było mega wygodnie z tobą przez kilka lat? Wyluzuj,to tylko list byc moze żonatego kochanka a ty jesteś kobietą wolną i teraz tylko ty odpowiadasz za dalsze decyzje i swoje zycie a nie życie pod faceta co przyjedzie-wyjedzie,itd.

Gość gość
Zachowaj list. Zrob jego zdjecia na wypadek gdyby zaginął czy sie zniszczył. On Ci grozi, ujaisz dziada na cacy, niezbyt jest rozgarnięty i inteligentny pisząc takie rzeczy bo nie dosc ze nic Ci nie zrobi (nie martw sie!) to jeszcze trafi do wiezienia albo psychiatryka za nękanie i groźby. Spokojnie - nic Ci ten człowiek nie zrobi. Mialam podobnego amanta w życiu. Fikał do momentu kiedy nazbierałam dowodów i zajęła sie nim policja. Mam spokój od niemal 11 lat. Spokojnie Autorko:)

Gość gość
gość dziś My coś chciałyśmy od tego gościa ?pogięło cię z tym szydzeniem ? przeciez to twoje życie a nie wirtualne na kafe. x A nie? Chciały tutaj niektóre, żeby się odezwał, bo jak to? Nie odzywa się? Dziwne. Ooo i nagle twoje życie, już nie prowo na kafeterii?

Gość gość
Nie strasz autorki,bo na razie nie ma zadnego nękania i grózb,zwykły list goscia,któremu brakuje kasy i chce ja urobić.

Gość gość
Prowo czy nie prowo oto jest pytanie :-) Tak czy inaczej jesli historia jest prawdziwa to facet chce Cię postraszyc. Widzi ze nie trafil na aż tak naiwną jak sadzil i korzyst a z ostatnich szans na ugraniu czegos. J jeśli tak mu zal pracy to europa stoi otworem. Nie daj sie zastraszyc bo majac list facet juz sobie zrobil pod gorke.gdyby faktycznie chcial ci grozic i je spełnić to by raczej robil to tak ab utrudnić zbrnie dowodu. I jeśli jest tak jak pisalas ze we Włoszech uznajesz dziecko i o bez twojej zgodny niewiele moze to jesteś kryta Nie kombinuj z zasilkami na lewo i w pray bądź okej to ci facet moze naskoczyc

Gość gość
To ja z postu wyzej.facet ma tupet skoro twierdzi ze tak bylo milo i mogłoby byc. Robil cie w jajo od lat i ciaza mu plany pokomplikowala. Swoja drogą gdzies ty go znalazla ? Na smietniku? Z tego co piszesz jestes fajna normalna babka z dobrą sytuacja życiowa. Moglas miec od początku dobrego partnera. Tam na miejscu, nie skoczka. To od początku smierdzialo. Szkoda mi cie i mam nadzieję ze wyprostuja sie te stawy i znajdziesz normalnego mężczyznę

Gość gość
Nie wierze ani jedno , przykozaczylas z tym listem ..ale szło ci nawet nawet z małymi potknięciami ale nie każda to zauważała . Trochę szkoda ze życie nie jest az tak " barwne"

przepraszam za ten poranny wpis. po prostu przestraszył mnie ten list, nie spałam całą noc i byłam rozdrazniona. po pracy pójdę z tym na policję. odebrałam to tak jakby groził ze nie dziś ale może np za 10lat coś zrobi mojemu dziecku. może to głupie i pewnie jemu o taki mój niepokój chodziło. żebym już zawsze się bo bała. gdzie ja go znalazłam? to on znalazł mnie. ja pomna doświadczeń z dzieciństwa nie myślałam o zakładaniu rodziny, nie szukałam nikogo.

Gość gość
gość dziś Nie strasz autorki,bo na razie nie ma zadnego nękania i grózb,zwykły list goscia,któremu brakuje kasy i chce ja urobić. x Niby tak, ale w liście jest groźba. Może ona być niezamierzona, ale jest. Poza tym autorka była na policji z doniesieniem nękania i ten list również nadaje się pod ten termin. Nie dał rady mailem, smsem itp to się wziął za papier. Jedna wizyta policji i skończy się próba wyłudzenia pieniędzy.