Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja i on czyli 24 lata i 32 lata, moi rodzice nie chcą abym się z nim

Polecane posty

Gość gość
gość dziś , hoho czyli ile? :) Nie boisz się że np. zostaniesz młodą wdową? Bo jednak 13 lat to sporo. Co do tego statusu to rodzice boją się że nie będzie tratował jak równą sobie partnerkę, nie to, że młodsza, że mnie sobie 'wychowa' to jeszcze będzie miał nade mną taką 'władzę' że on jest niby lepszy...Mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi....

Gość Jula8980808880
8 lat to jeszcze nie az tak duza roznica. To co z tego, że Twoi rodzice nie chcą, chyba jesteś dorosła?

Gość gość
Przeczytaj 1 stronę wątku :)

Gość gość
22.13 zrozumiałam, że to wybranek autorki jest z niższego poziomu społecznego, a rodzice autorki noszą się wysoko. Mąż ma dobre geny, jest zdrowy, energiczny..jego ojciec doźył 90tki, moją mama 74, tata jeszcze mniej, mam gorsze geny... Jesteśmy 25 lat po slubie:):)

Gość gość
gość dziś , ja z domu też nie jestem jakaś biedna, rodzice kupili mi mieszkanie, zawsze miałam co chciałam ale mój K jest synem dość znanej w Polsce osoby i nie ma co ukrywać jest bogatszy... Ja rozumiem rodziców w pewnym sensie, martwią się o mnie bo mnie kochają. Ale jak ich przekonać? Pokazać go w dobrym świetle? Pokazać jego zalety? Wiesz...geny to nie wszystko...Ale oczywiście życzę Wam jak najlepiej :)

Gość gość
Proszę o rady :)

Gość gość
up

Gość gość
To jego rodzice są bogatsi, ale owszem, majątek rodzinny się dziedziczy. Oby tylko uczciwie zdobyty, bo wejdzie prawo konfiskujace majątek zdobyty z przestępstwa.

Gość gość
Nie znam dobrze jego rodziców. Nie wiem dokładnie skąd mają majątek. Szczerze to mnie zaskoczyłeś takim postem. Ale co z radami?

Gość gość
mam 24 lata a mój mąż 32...jesteśmy szczęśliwym małżeństwem 5 lat a razem jesteśmy siedziedem..boże przecież nie ma on 40stki a ty 20stki... zresztą kiedyś faceci zawsze brali dużo młodsze i było to okej...nie ma aż takiej różnicy bez przesady...