Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odmienna Edi

Szukam Autora "Chciałbym Cie pieścic.."

Polecane posty

A nie wiecie że i tam zaglądają ? Ludzie obudźcie się . Inni zdjęcia wstawiają tego nie widzicie .

Gość gość
I ty to uważasz za "normalną" sytuację?

"Jestem Z-cą Kierownika w Dziale zajmujacym się nieruchomościami, kompleksowa obsługa." Chciałabym pogadać normalnie ,ale i o tym co siedzi w głowie te "potrzeby" , ale na tym forum się nie da wogule tego zrobić , fajnie by było gdyby był kontakt w inny sposób niż na tym forum .

Gość gość
Pytam się czy "normalną" jest sytuacja, że piszesz z obcym facetem o seksie, podniecasz się tym, a Twój narzeczony wie o tym i jest z tego zadowolony?

Gość gość
zrób se ruło kiślu i se zeżrej bedziesz mieć seks a może nawet uszami wyjdzie ,a poza tym co ty tworzysz to jest niezmiernie cienke no chyba że podniecajo cie wpisy i w życiu już nie będzie cie stać na coś ambitniejszego chyba że skończysz jako babcia klozetowa a jarać cię będzie stękanie gości kretynko

Nie mam przed narzyczonym tajemnic , wie i czyta wszystko a to że piszę o sexsie to też wie i to go kręci ! I Tyle .

Gość gość
LECZ SIĘ ZDŹIERKO

Gość gość
tfu!!

Gość gość
Edi.chcesz.przejsc.na priv.bo.trolle.uniemozliwiaja normalny kontakt...

Gość gość
Autorka to zdzira ktora daje dupy przed slubem i rozmawia ze zbokami

I jak z tym będzie ? Kim był nadawca ? " Edi.chcesz.przejsc.na priv.bo.trolle.uniemozliwiaja normalny kontakt... "

Gość TakPOProstu
Ja tez lubie jak moja dziewczyna pisze takie zboczone teksty i jak pisze o sexie . I nie widze w tym nic zlego dopuki nikt nie wie nic o sobie to takie pisanie to tylko zabawa . Lubie jak pisze ze mna i z innymi chlopakami bo wiem ze to lubi i wiem ze to dla niej zabawa taka odskocznia od codziennosci . A nie czaje ludzi kturzytak krytykuja jak sie komus to nie podoba to niech nie czyta takich rzeczy albo zachowa swoja opinie dla siebie . Kazdy ma jakies fantazje i upodobania . Pozdrawiam

Gość gość
czym we sie luuurrryyy podniecacie??

Gość TakPOProstu
Nie ma sprawy, a powiedz mi jakie ty masz fantazje takie które chciała bys spełnić

"TakPOProstu" Ostatnia jaka mi została to trójkąt hehe mój facet ja i jeszcze jeden chłopak , mojego faceta też to kręci trochę . Taką mam fantazje do spełnienia .

Gość TakPOProstu
A jak sobie to wyobrażasz opowiedz . I czy tym drugim to chciala bys zeby byl jakis znajomy czy nieznajomy ??

"TakPOProstu" Hmm ciężko stwierdzić jak sobie to wyobrażam , yyy... raczej na zmianę mnie by pieprzyli hehe gdy jeden jest we mnie ,to ja się zajmuje tym drugim , jakoś tak. I wolałabym by był to ktoś nieznajomy

Gość TakPOProstu
A lubisz byc taka grzeczna jak sie pieprzysz z chlopakiem czy wolisz tak bardziej ostro ? I czy jak sie pipszycie to wyobrazasz sobie ten trojkat ?

"TakPOProstu" Niekiedy lubię tak spokojnie ale częściej tak ostrzejj i mocniej . Tak kiedyś to sobie wyobrażaliśmy pod czas sexu . A czemu pytasz ?

Gość TakPOProstu
No pogadac chce o tym lubie sluchac jakie ma ktos fantazje. A widze ze ty masz fajna i chcial bym sie dowiedziec jaka jestes w luzku .

Gość TakPOProstu
Ale powiedz czy tak sama sobie wyobrazasz to jak sie pieprzysz z chlopakiem czy masz wtedy takie mysli ze chciala bys jeszcze zeby byl inny chlopak kolo cb wtedy

"TakPOProstu" No wiesz lubię ostro się kochać , lubię też pocałunki w uch ,szyję , no i usta ale one są oczywiste hehe , mój uwielbia zabawę i pieszczot moich piersi Ja też to bardzo bardzo uwielbiam hehe .

Gość gość
A lubisz sie zajmowac jego sprzetem ? Robic loda i bawic sie nim i piescic go ?

Gość TakPOProstu
I jak sobie to wyobrażałas ?? I czy teraz tez czy sobie czasem to wyobrazasz taki trójkącik ?