Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrogowie Polski za Tuskiem

Niemcom potrzebny slaby i posluszny reprezentant Polski. Dlatego wybrali Tuska

Polecane posty

Gość gość
przykre ale góowno wiecie Tusek to wytrawny polityk z krwi i kości już kiedyś to pisałem ,ale mądrzenia nikt nie powstrzyma nawet magma a cóż dopiero pieniacze i kre......

Gość gość
wytrawnymi politykami to są pisowcy bo w sprawie tuska można to określić tak że pisowcy usiedli do pokera z niemcami zagrali do końca przegrali ale wszystkim pokazali ze tamci oszukują

Gość gość
Rescator555 dziś gość Myszka dziś Hahaha: to ilu ludzi bylo lacznie w tych wladzach i stolkach PRL? Chyba, ze liczysz wysokie stanowiska oborowego w PGR i glownego operatora miotly oczko.gif . xx Gontarczyk, Chodakiewicz - to historycy którzy podają te liczby a są inni którzy to potwierdzają:classic_cool: Gadka z tobą to tak jak z Szatynem - ja bede pisal że czarne a ty że białe bo......to prawackie publikacje i prawackie linki:-D Już ci raz pisałem że jesteś po prostu wyznawcą gender i multi-kulti a ze względu na polskie uwarunkowania jednocześnie obrońcą czerwonej arystokracji którą towarzysz Stalin przywiózł tu do rzadzenia - z lewicą zachodnią nie macie nic wspólnego, tylko małpujecie ich wygibasy żeby wam pozwoliła tu panować i kraść ile wlezie;) a co do mojej prawicowości to jestem niewierzący, popieram prawo do aborcji, jestem przeciwnikiem klechów i religii w szkołach a mimo tego nawet nastukany i nachlany nie pokazałbym sie sie na Manifie czy Antifie razem z tymi skurfiałymi starymi zgredami z twojego grona:-O

Gość gość
Dyskusja z pisuarami, nie ma sensu. Oni muszą się przekonać na własnej skórze że PiS doprowadzi kraj do katastrofy.

Gość gość
Piekny pojazd po tym ulomie wypisujacym swoje halucynacje u Shatyna :D

Gość gość
Rescator555 dziś [21:45 xx osobiście wole sledzic Stalina pod łóżkiem niż miziać sie ze starymi raszplami z KODu ;) oczywiście masz prawo:classic_cool:

Gość gość
200 debile kiedy skończycie tą jałową dyskusje? :O

Gość gość
Dyplomatołki.

Gość gość
Zanim pójdę spać, to jeszcze powiem. Niech nam żyje i dorasta Król Jarosław P........

Gość gość
Rescator555 wczoraj @gość dziś osobiście wole sledzic Stalina pod łóżkiem niż miziać sie ze starymi raszplami z KODu..<<< Ja tam wole miziac sie z mlodymi laskami z KOD. x "młode laski z KOD" :-D w tej lewicowej gorączce wszystko ci sie pomyliło, miziasz sie na marszach LGBT bo w KODzie "młoda" to min 60tka;)

Gość gość
Młode laski z kod mają penisy a rescator to analny pedał. Jego horyzonty są szerokie niczym jego wysrajdziura. Ale wyżej doopy nie podskoczy.

Gość tauerau noir
Genialny Wódz Jarosław i tak doprowadzi do zwycięstwa Prawdy. Tak trzymać Jarosławie, im gorzej tym lepiej. z internetów: W historii Polski tylko 2 Polaków zostało awansowanych na ważne, międzynarodowe stanowiska, pomimo sprzeciwu nieudolnej władzy: 1. Donald Tusk 2. Jan Paweł II I poczytajcie sobie co to jest partia "Wewnętrzna" (w przeciwieństwie do "Zewnętrznej" od której Jarosław się widocznie odżegnuje.)

Gość gość
wytrawni polityca he he he he he stary zwija się ze śmiechu

Gość gość
Rescator555 Jaki masz plan wyjścia z problemu?mają gdzieś te wszystkie ściółki, karmy i pierdółki, od teraz możesz o tym pisać przez długie godziny. Przeczytaj, co tam ciekawego jest, poszperaj w plikach, grafikach informujących i innych. Potem możesz przejść do zwierzaków - na pewno są tam ich zdjęcia i opisy.

Gość gość
Urok osobisty (Twój i zwierzaka) to +10 do farta.

Gość gość
Ale tak ogólnie to jest fajnie, żyjemy w ciekawych czasach. Cały świat o nas mówi. Przynajmniej wielu ludzi na świecie, dowie się że jest takie państwo w Europie, a Tusk jest Polakiem, chociaż pewnie nie wszyscy się z tym zgodzą.

Gość gośću Myszka
gość dziś [08:42 xx zaraz bedzie 5 godzin jak gadasz sam ze sobą, myślicielu z zespołem downa, może zadzwonie na 112 niech cie zlokalizują:-O

Gość gość
po 1 to Makrela jest zachwycona że 27 państw nadal robi co ona każe ...w końcu potrzebne jej wsparcie, sprowadziła tylu arabusów do EU że sama sobie z tym bajzlem podobny zresztą bardzo do 1939 nie poradzi. po 2.....tak jako anegdota, za 27 lat (apropo tych 27 państw) ;) tylko w Polsce będzie bezpiecznie. Więc dziękuję lewakom, nie musicie się wysilać i wyzywać ludzi którzy mają w tym kraju jakiekolwiek zasady moralne,ja wspieram mój rząd, wspieram mój kraj, a 27 lizoduopów Makreli mówię nie dziękuję. I mam w d...czy to jest poprawne politycznie czy nie , nie rzycze sobie takiej polityki "przyjaźni" jaką reprezentuje UE. Nie potrzebni mi tacy sojusznicy ....zresztą pokazali w 1939 jacy z nich "sojusznicy" .Oddzielmy się od tego u nich za chwilę będzie szariat https://www.youtube.com/watch?v=aiQHdSclg9I

Gość gość
No tak, 27 krajów to lizod**y Makreli, tylko dlatego, że mają w d***e osobiste antypatie Kaczora. Biedne kraje, a mogły przylatywać Kaczorowi. DE-BI-LE :D

Gość gośću Myszka
Rescator555 dziś gość dziś "młode laski z KOD" smiech.gif w tej lewicowej gorączce wszystko ci sie pomyliło, miziasz sie na marszach LGBT bo w KODzie "młoda" to min 60tka..<< To tobie pomylil sie KOD z moherami z rydzyjka i z tymi "broniacymi krzyza". xxd :-D :-D taaakkkk!!!zgadleś poczciwy pajacu!!! Te stare pr***** NICZYM sie nie różnia oprócz wiary i EMERYTURY :-D

Gość gość
Kacz wymyślił sobie w ostatniej chwili kandydata z doopska, a pisowskie trolle zdziwione że normalne kraje to olały.Jeszcze sobie półmózgi tłumaczą to tymi strasznymi Niemcami. To nie Polska żeby na kolanach wykonywać idiotyczne pomysły dziadka "prawda niedługo nadejdzie" :D

Gość gość
27:1 i kaczor leży i kwiczy. piss nie moze sie z tym pogodzić. oni są tak głupi, że chyba naprawdę wydawało im sie, że mogą jak w polskim parlamencie wymyślić jakąś głupotę lub bezprawie i sobie przegłosować i że ten waliusz\skórski ma jakieś szanse. Zderzyli sie z demokracją i nie mogą dojść do siebie.

Gość gość
Rescator555 za friko tego szmalu nie pompują

Gość gość
Chemia prosto z Niemiec, kosmetyki prosto z Niemiec,słodycze prosto z Niemiec dlaczego ludzie wolą kupować te rzeczy "prosto z Niemiec "jak np w marketach jest to samo

Gość gość
Rescator555 dziś @ gość dziś Rescator555 za friko tego szmalu nie pompują..<< Powiedz to tym, co ten szmal dostaja i dzieki niemu jako tako zyja. xxx tzn komu?możesz wyjaśnić

Gość gośću Myszka
Rescator555 dziś gośću Myszka dziś A tobie zycze sukcesow w podrywaniu mlodych pedziow na roznych "marszach niepodleglosci" i "biegach wilka". xx niezdarna próba wyjścia z impasu? :-D przecież jesteś z lewicy, nawet sie okreslałes tu jako lewak, no to KTÓRY z nas dwóch jest bardziej prawdopodobnym jako pedzio? A skąd was wszyscy znaja jak nie z telewizora jak maszerujecie w kolorych rajstopkach w obronie np mlaskania worów w publicznych mediach? ;)

Gość gość
rolnikom, zakładającym firmy- dotacje na załozenie własnego biznesu, bezzwrotne zresztą, dotacje dla PUP i MOPS na wsparcie ich działań, dotacje wspierające już działajace firmy, dotacje na szkolenia, na zatrudnienie w najbiedniejszych rejonach, rewitalizację najbiedniejszych rejonów, na projekty inwestycyjne- choćby drogi itp, na dofinansowanie kultury- również tej narodowej, np tradycji ludowych itp, na szpitale, na zabytki, na kształcenie kadr- np. medycznych,

Gość gość
Rescator555(9;24) a taki że pokazało ze cała UE mała funkcjonować na równych zasadach dla wszystkich a są gorsi i lepsi