Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrogowie Polski za Tuskiem

Niemcom potrzebny slaby i posluszny reprezentant Polski. Dlatego wybrali Tuska

Polecane posty

Gość gość
gdzie dupku widziałeś napisane, że ktoś uwielbia tuska?

Gość gość
co mi cyferki w odpowiedzi wypisujesz,nie masz nic do powiedzenia? żałosne,paplałeś jak najęty a jak pytam o konkret to buzia w kubeł ,mały gnojek

Gość gość
27:1 i piecze tyłek pisiorka.

Gość gość
Tu siedzi jeden chory na glowe moher i szczeka,ujada jak pies. Szkoda nerwów :) Miłego, pełnego uśmiechu dnia bez zawiści życzę. Życie ma sie jedno, po co marnować je na kłótnie o polityków,którzy i tak mają nas gdzieś. A Kaczyński w szczególności....ten sam Kurski, który Was nazwał ciemnym ludem , który wszystko kupi ( i jak widać miał rację ) jest prezesem tv.....kto ma rozum niech pomyśli :)

Gość gość
i czego się przypieprzasz do jednego słowa,pytam co ci się podoba z poczynań tuska ,ja rozmawiam z kretynem ?

Gość gość
sam morda w kubeł tępaku. masz mózg wyprany przez pisiorską propagandę.

Gość gość
tego się spodziewałam,jak ma być konkret to gnojek nie ma nic do powiedzenia ,d**y nie zawracaj ,gęgasz mordką tylko żeby gęgać

Gość gość
a co ma sie podobać ty idioto? został wybrany i tyle, a pisiory morda w kubeł.

Gość gość
byłam pewna że mi ani jednego konkretu nie napiszesz:-) i będziesz dalej mowę debila urządzać :-)

Gość gość
A ja myślę że każdy polak powinien modlić się o zdrowie i powodzenie w życiu osobistym naszego panującego Jarosława Wielkiego.

Gość gość
gęga to kaczor ty tępy łosiu.

Gość gość
został wybrany :-) dziękuj***ardzo,nie mam pytań

Gość gość
jarosław jest mały i bez drabiny nie byłoby go widać. no i widać efekty prania mózgu, że w 21 pierwszym wieku ludzie takie rzeczy piszą.

Gość gość
spoko już niedługo zajmą się tym gnojem , w końcu będzie tam gdzie jego miejsce , w Brukseli do końca swoich dni, Tusk nie będzie leżał tam gdzie moli patriotyczni przodkowie czyli w moim kochanym kraju w Polsce! http://rozrywka.dziennik.pl/hity-internetu/zdjecia/468480,1,donald-tusk-szefem-rady-europejskiej-memy.html

Gość gość
Wasza wiara w srodki masowj informacji! karmia was bzdurami:D

Gość gość
no a jak tam te okręty wojenne za dolara, już sie cos wyjaśniło?

Gość gość
gopie polaczki

Gość gość
no i mówię, że pisiory mają wyprane mózgi, a logiczne myślenie u pisiora zostało zastąpione nienawiścią.

Gość gość
twój argument że go cenisz bo został wybrany do marionetkowania jest bardzo mocny,powalił mnie siłą przekazu

Gość gość
27 krajów UE właśnie oddało pokłon Makreli i tego czego ona chce, BRAWO, BRAWO, niech dalej rozpier....Europe, wpuszczają muslimów i niszczą kraje które mają jakiekolwiek kręgosłupy moralne. Naprawdę myślicie że pis to ciemnogród? a zachód który zgadza się na wpuszczanie terrorystów jest spoko i postępowy? współczuję.

Gość gość
logiczne? nie umiałeś sklecić nawet jednego zdania za co go cenisz czubku,idz się uczyć do matury lepiej

Gość gość
Slabeusze laduja na ulicy a trzeba byc silnym a nie mieczakiem ;-)

Gość gość
Czy pisiory już przestały kwiczeć ?

Gość gość
a co komisją smoleńską, bo kosztuje kupę forsy, a oni podobno nawet sie nie spotykają i ta komisja zupełnie nic nie robi, za to jarek ciągle krzyczy, że prawda jest już blisko, że już zaraz wszystko będzie wyjaśnione - i tak w kólko macieju.

Gość gość
8:50 musisz koniecznie eksponować swoją głupotę? gdzie jest napisane, że go cenię? pokonał kaczora 27 :1 i wszystko w temacie. co, ciężko zrozumieć?

Gość gość
wskaż łosiu cytat, gdzie napisałem, że cenie tuska albo idż się powieś, świat będzie lepszy

Gość gość
Czyli jak Wyborcza i Polityka dostawały kasę na rządowe reklamy to była demokracja i wolność mediów a jak nie dostają to tego nie ma?.Ile gazet, rozgłośni radiowych, telewizyjnych zamknięto?.To że media są własnością zachodnich koncernów im nie przeszkadza ale jak mają byc właścicielami Polacy to jest zamach na ich wolność. Dziennikarzy zwalniano wcześniej. także i nikt po nich nie płakał, chyba dlatego ze to byli "ci źli" ,nie byli postępowi i nie płynęli z panującym nurtem. Niech się wreszcie odpitola od nas i zajma się "wolnością słowa "w Niemczech, Francji czy Szwecji

Gość gość
pisiory nie mogą znieść porażki. po raz kolejny tusk zmiótł kaczora.