Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrogowie Polski za Tuskiem

Niemcom potrzebny slaby i posluszny reprezentant Polski. Dlatego wybrali Tuska

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Badania DNA wykazują że wszyscy jesteśmy w jakimś stopniu żydami xxx "wszystkie badania DNA" :-D odpuśc sobie te propagande, domieszka semicka wśród polaków nie przekrtacza 10%

gość dziś :)) nie rozumiesz do czego nawiazuje ,...to nie odpisuj:((((

Gość gość
MMartha dziś gość dziś usmiech.gif nie rozumiesz do czego nawiazuje ,...to nie odpisu xxx ok, wypyerdalaj stąd :) milego dnia

Gość gość
to był wielbiciel tuska chociaż się wstydził przyznać,no miłego dnia

Gość gość
Sam wypiertalaj pajacu :)

Gość gość
To prawda że średnia u polaków ni przekracza 10% genów żydowskich, ale to jest różnie. Tusk ma pewnie więcej.

gość dziś jestes przykladem jakie w PL jest chamstwo,zacofanie malowiedza!! na furmanke bata w reke wez i wiooo:)))hahahaha

Gość gość
Ja rozumiem i popieram działanie Kaczora, pozdrawiam wszystkich euroentuzjastycznych tuskofanow

Gość gość
Polska nie mogła poprzeć kandydatury tuska ,dlatego że jest jest on na liście podejrzanych do przesłuchania

Gość gość
MMartha dziś gość dziś jestes przykladem jakie w PL jest chamstwo,zacofanie malowiedza!! na furmanke bata w reke wez i wiooousmiech.gif hahahaha xxx już ci napisałem 3 razy żebyś stąd wykurfiała a ty dalej swoje szczyny wylewasz jak niepelnosprawna :-D Żyjesz z moich podatków, pewnie na jakimś urzedzie, fundacji albo instytucie od poruszania sie po schodach Problem tego kraju to nie obywatele ale takie jak ty spyerdoliny Armii Czerwonej które tu żerują od 3 pokoleń :-O

Gość prawictwo pospolite 114
Głosowałem na Korwina wiec w d***e mam PIsobolszewików

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
MMartha i rescator to ja gość od miasta Namysłów (województwo opolskie) pamiętacie mnie? Wiecie dlaczego Tusk jest szefem rady Europejskiej? Bo to ściera którą każdy pomiata to chłopiec na posyłki Merkel i innych przywódców zachodniej Europy on tak się boi tej Merkel ona ledwo tupnie a on by pod spódnice mamy by się schował w polityce trzeba być stanowczym trzeba ostro postawić na swoim być upartym nie bać się ludzi być odważnym i też trzeba raz a porządnie tupnąć nogą gdybym ja był szefem rady Europejskiej to bym był stanowczy

Gość gość
Rescator555 dziś [09:50 xx Kaczor pokazał że jest konflikt Polska - UE, że Tusk to nie polski kandydat, pokazał USA że potrafi sie postawić i ustawił Polske w odpowiednim miejscu w perspektywie tego co w UE będzie sie działo. A będzie sie działo i zachodni europejczycy już srają w gacie :)

gość dziś :))to teraz powaznie:) zyj w swoim Kraju miodem i mlekiem plynacej :D a ode mnie wara!!!:D

Gość gość
Kaczor pokazal ze jest awanturnikem ktorego wszyscy maja w d***e. W kraju tez kloci sie ze wszystkimi i nikogo nie szanuje.

Gość gość
Gość Miasto Namysłów woj opolskie 10:14 masz 100 procent racji...

Gość gość
nie ma bardziej twardej osoby niż Kaczyński ,to samo dotyczy np. Waserrman ,łączy ich jedna rzecz i stąd też ta siła ,bardzo przykra rzecz

Miasto Namysłów woj opolskie :))serdeczne pozdrowionka i szczere :)) buziaczki:)) przesylam tobie moj milutki :)z D:)

Gość gość
chcieli by mieć go w d***e ale nie mogą,on jest jak walec powoli zgodnie z planem,mogą piszczeć ,a to nic nie zmieni,poza tym ma kręgosłup moralny więc jest nie do złamania

Kaczynski to nie twardziel ,to awanturnik i psychopata:D konfliktowy czlek kwa kwa kwa buziaczka wam da:)))

Ja tam nie narzekam:)) dobrze mi sie zyje,bezproblemowo:) :)) czego i innym zycze:))

Gość gość
martus ty lepiej gadaj o cycach jak donice to twój ulubiony temat jak pamietam

gość dziś :)) cycusie na miejscu:)) czekaja na tego odpowiedniego:))))

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
MMartha ja chcę kandydować na szefa rady Europejskiej!!!

najsmutniejsze jest to ze PL nie ma w Swiecie zadnego poparcia! jedynie zostali im Wegrzy:D Polakow traktuje sie jak piate Kolo u wozu!przykre ,lecz prawdziwe:)

Gość Myszka Mikke
Rescator555 dziś xxx "co bedzie sie działo?" :-D z kim ja rozmawiam? :-D a wiesz o tym że CBE drukuje euro aż maszyny sie przegrzewają? A słyszaleś o "uchodźcach"? :-D Muslisz że te fakty tak sobie spłyną jak g****o w muszli klozetowej? To że teraz nie odbija sie to na euro to 'ciekawa" sprawa ;) ale DO KOREKTY DOJDZIE !!!!! bo musi dojść, takie sa prawa dżungli i rynku a wtedy sie okaże kto stoi na lepszej pozycji. ps. google, mówi ci to coś? :-D

Gość Miasto prószków woj opolskie
Myszka Mikke mam pytanie jesteś?