Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udręczona24

moja matka doprowadza mnie do obłędu

Polecane posty

Gość udręczona24
trzeba sie troche znać na psychologi żeby rozumiec jak to niszczy. ojciec był zawsze nieobecny nie interesował sie mną nie mam rodzeństwa wiec byłam ,,skazana'' na matkę. powstał chory, toksyczny związek

Gość Jutro wyjdzie słońce
No, to faktycznie możesz czuć się obciążona i tak jakby, mama wisiała na Tobie a znowuż mama całą miłość przelała na Ciebie ale niechcący osaczyła Cię tym

Gość udręczona24
jestem zmęczona tym

Gość udręczona24
jestem tym zmęczona po prostu

Gość gość
udręczona24 dziś jestem tym zmęczona po prostu Zgłoś Ty przez 24 ostatnie godziny Non Stop tu piszesz swoje psychozy, pewnie jedziesz na prochach, bo kto łazi tyle godzin pod rząd i biadoli. Idź spać i się wyśpij to nie będziesz zmęczona.

Gość gość
Autorko,doskonale Cie rozumiem,tez mam toksyczna matke,kontrolujaca. Chociaz jestem niezalezna i duuuuzo lat starsza od ciebie niestety nie moge dac sobie rady. Wszedzie musze miec telefon pod reka i dzwonic do niej,nawet jak na chwile gdzies wyjde. A jak sie nie zamelduje np jak wyjde po zakupy chocby na chwile zaraz wielki foch. Zreszta duzo by tu pisac. Nikt tego nie zrozumie kto nie ma toksycznej matki.

Gość udręczona24
No właśnie wiek nie ma tu znaczenia. toksyczna matka nie chce zrozumnieć ze córka jest dorosła, nie chce pozwoilć na samodzielność. to jest wykańczające a najgorsze jest to ze ja kocham moją matkę i chce ją zmienić ale ona nie umie inaczej, nie wiem już co robić naprawde. nie jade na prochach poprostu źle sypiam przez to. im dłużej to trwa tym bardziej mam dosyć.

Gość udręczona24
kiedyś było lepiej pod wieloma względami, jak nie było telefonów i samochodów wystarczyło wyjść za mąż i wyprowadzić sie z domu i odcinało się więź z rodzicami. nie mogli już kontrolować dzieci a teraz niestety wszyscy mają komórki, internet, samochody.... nawet na końcu świata można kogoś namierzyć. trudno jest dzisiaj uciec przed kontrolującym rodzicem

Gość udręczona24
wypowie sie ktoś?

Gość gość
Mama zrobila wlasnie obiadek...chcielibyscie posmakowac takiej zupci ☺

Gość udręczona24
niektórych to śmieszy a ja od kilku lat myśle tylko o samobójstwie bo nie widze innej ucieczki

Gość udręczona24
ktoś jeszcze ma podobnie????