Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fiale

Wspólne odchudzanie 2017 :) czesc 2

Polecane posty

Gość Ardo
Dziś na wadze 62. Znowu 2 do zrzutu. No trudno. Dobranoc laseczki

Gość Betka54
Ardo, zobacz jak szybko waga leci w dół. To jest optymistyczne:)4 dni i po 2 kg nie będzie śladu.

Gość gość
Hej kobitki :D Dołączyłam aby zapytać czy ktoś stosował kuracje suplementami dr.Kardasza? Koleżanka działa w firmie i mówi, że suplementy są bardzo skuteczne. Miał ktoś z nimi styczność?Dołączam wywiad z twórcą suplementu: https://myduolife.com/link/d7d1336d351ef3fd

Gość Ardo
Pusto gdzie wszyscy ? Ja dziś 30 min orbitrek i myślę że około 45 spaceru. Dieta ok. Do kawy coś na słodko ale w zdrowej wersji. A Wy ? Betka dzięki za pocieszenie

Gość Betka54
ja właśnie wróciłam z fitnessu. Czuję się tak mega super extra i mogę ....góry przenosić:D A teraz ..lecę ugotować coś zdrowego na jutro:)jutro będzie cienko:) ale warto

Gość Betka54
Dzisiaj jest pierwszy dzień od dawna, w którym czułam, że wraca mi rozum:) Ugotowałam na jutro dietetyczne jedzonko, więc powinno być dobrze. A Wy dziewczyny, trzymacie się?

Gość Betka54
Ardo, brawo. Tak trzymamy:)

Gość Ardo
Dzięki betka. Też ugotowałam sobie gulasz drobiowy na jutro.

Gość Meliskaaa
Hej.Dzis u mnie 6 dzień sb.Rano twarożek piatnica,do pracy to samo bo nie starczyło mi czasu na zrobienie salatki:) Wczoraj robiłam ciasto z czerwonej fasoli wyszło okropne ale tez czego się można było spodziewać w przepisie był ksylitolu ja dałam stewie,był banan którego nie dodałam.Tylko wygląd ciasta piękny jak prawdziwe ciasto mocno czekoladowe:):):)Trzymajcie się.Zajrze później.

Gość TakaJestem25
Jakobina . Spoko rozumiem. Ja mam zdjecia w ubraniach dlatego zapytalam ale doskonale rozumiem w bieliznje tez bym nie chciala pokazywac swoich prywatnych. U mnie juz nowa waga zamowiona wczoraj doszla mam juz kobietki 99 kg ! :) dla pewnosci podskoczylam jeszcze na wage do siostry i tez 99 wiec wazg dobrze. Dzis Na obiad szykuje grilowana w piecu piers kurczaka do tego pieczone ziemniaczki z sosem czosnkowym. Kolacja tunczyk w sosie puszka ;) herbatka do tego ziolowa. Ruszylam z cwiczeniami takze jestem ciekawa rezultatu na koniec miesiaca ;)

Ja dlugo mialam problem z tym, zeby przejsc na diete, ale w koncu sie udalo, zaczelam tez wiecej sie ruszac i stosuje naturalny suplement Burn Booster co mi bardzo pomaga, czasami brak mi tylko silnej woli ale mam nadzieje ze mi sie uda.

Gość Betka54
hej, jak zwykle, w pracy ideał:)W domu już niestety nie:(Ale zaraz pobiegnę albo poćwiczę, żeby nieco spalić.

Gość Betka54
kafe stoi?

Gość Betka54
nie można pogadać.......:(:(:(:(

Kurcze Takajestem idziesz jak burza. Gratuluję jestem z ciebie dumna jesteś dla mnie wzorem. Super.

Gość Meliskaaa
Ale mam radochę jak mogę wreszcie wejść na kafe, nigdy chyba tak się nie zawieszalo. Kończę dzisiaj 6 dzień sb.Marza mi się ciemne chrupiące bułeczki i soczyste jabłka.(do czego to doszło o czekoladzie nawet nie marze:)) Jutro wieczorem urodzinowa impreza urodzinowa w restauracji- czy będzie coś dla mnie, może jakaś sałatka? Aco u Was?Piszcie dopóki kafe działa:)

Gość gość
Dla mnie super pomysł, nic tak nie motywuje człowieka jak wspólne odchudzanie. Ja od dłuższego czasu stosuje Slimmer Time

Gość gość
SlimmerTime to unikalne połączenie składników, które pomagają schudnąć powodując uczucie sytości, spalając tkankę tłuszczową, zmniejszając apetyt i napady wilczego głodu. POLECAM W 100% http://track.easyprofits.com/1d9061

Gość gość
BurnBooster Najlepszy spalacz tłuszczu jaki w zyciu miałam, wspomaga metabolizm dodaja duzej dawki energi podczas odchudzania . Jest Rewelacyjny Polecam w 100% http://track.easyprofits.com/1d909c

Gość Betka54
hej, dziś na wadze 69,1. Czyli ruszyła w dół. Dziś mądre odżywianie:)pa

Gość Jakobina
Hej u mnie 91,9kg jest super. Dziś wpadła duża porcja pierogów leniwych. Och te kluchy jestem na nie taka slaba. Po za tym warzywa. Pozdrawiam

Ja mam znowu 62. Coś nie mogę się przekonać do diety.Niby dobrze zaczynam rano, ale po obiedzie zapominam o ograniczeniach. I rower parzy mnie w tyłek! Przez caly tydzień nie jeździłam ani minuty. A miało być tak pięknie

Gość Betka54
basii, ja mam podobnie. Rano nie mam problemów z dietą. Popołudnie to dla mnie wyzwanie. Wczoraj mi się udało bo prawie nie było mnie w domu. Zobaczę jak przebiegnie weekend. trzymam kciuki za wszystkie walczące:)

Gość Betka54
Meliskaaa, jak po imprezie? Dałaś radę?

Gość gość
Kochane(i) żeby nie było ja tutaj niczego nie reklamuje ,po prostu chce się podzielić czymś co odmieniło w pewnym sensie moje życie :) jestem w szoku bo to naprawdę działa ! nie wierzyłam w diety cud , w jakies tam suplementy z pojemniczka , zawsze myślałam że kasa wydana na jakieś suplementy diety będzie wyrzucona w błoto , zawsze mówiłam sobie dieta i ruch! owszem to się sprawdza ale dla wytrwałych , mi to osobiscie nie wychodziło , powiem wprost nie chciało się ćwiczyć a jesli chodzi o jedzonko to próbowałam,ograniczałam jedzenie do minimum ,jadłam zdrowo , wykluczone słodycze itd . .. wcale dobrze się z tym nie czułam . Przyszedł moment i wróciłam do normy tzw podjadałam wszystko na co mam ochotę no bo sobie myślę , nie chcę się męczyć dietami póki żyję to chcę jeśc to co chcę na co mam ochotę :) no i wiadomo waga strzelała do góry i to zawsze więcej niż było przed dietą ( jojo 100% ) ok a teraz cos w co nie wierzyłam i udało się !!!! kto mnie zna to wie i może potwierdzić !! w niespełna 2 miesiące schudłam 12 kg czuję się super ! lekko !! jeszcze tak z 5 kg i będę tryskać ze szczęscia bo w końcu będę mogła ubierac sie lepiej i wiadomo sama ze soba czuc się lepiej :) Kochani mowa tutaj o tym sprawdzonym specyfiku African Mango ! smakuje super mniam ... i pomaga ! poniżej podam Wam linka ze strony skąd kupiłam , co prawda nie jest jakiś tani ale uwierzcie mi to się opłaca !! Dajcie znać jak to zakupicie i ile juz poszło w dół na wadze link do stronki: http://nplink.net/ZBkO54Zp ślę pozdrowionka dla wszystkich odchudzających sie :) !

No właśnie weekend. To najtrudniejszy czas dla mnie niby 3 dni bo piątek wieczorem to dla mnie wyzwanie. Sobotnie imprezy masakra u niedzielne leniuchowanie. Och oby to przetrwać

Gość Meliskaaa
Betka no idealnie na imprezie nie było ale jestem w miarę zadowolona.Z grzechów krem z borowików( chyba zbyt dobry zeby był dietetyczny:) i trochę wina wytrawnego białego ale nic poza tym,zero słodyczy chociaz znajomi robili urodziny w dobrej restauracji i było naprawde super. Dzisiaj 8 dzień sb( hurra już po połowie). Dzisiaj mąż na moją prośbę kupił mielonego indyka -macie jakieś dietetyczne pomysły na sb? Jakobina brawo!Ciekawa jestem jak bedzie jak zachniesz jeszcze raz 1 faze.

Gość Betka54
Meliskaaa, znalazłam coś takiego dla I fazy: kotleciki z indyka i orzechów. 450 mielonej piersi z indyka, ćwierć cebuli - utrzeć, 1 jajo, 2 łyżki siekanych orzechów pekan /można zastąpić włoskimi/, ćwierć łyżeczki nasion kopru włoskiego/najlepiej rozbić, utłuc ale można całe/ wszystko wymieszać, dodać odrobinę soli, pieprz, uformować 8 mielonych, podgrzać patelnię, minimalnie ją natłuścić oliwą z oliwek, smażyć mielone krótko z każdej strony. Ta potrawa może być w II fazie przygotowana w ten sposób, że orzechy zastąpione są 2 łyżkami mąki nie białej. Albo możesz chyba nadziać cukinie, tak?

Gość Betka54
nie idzie czy nikogo nie było?