Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ustawjacze

... i piąte w pamięci

Polecane posty

Gość gość
Hehgość dziś PS "Kicia pooobudka!" x No ładnie, ładnie... i jeszcze innych będzie budzić po nocy... :P xxx "Olii mnie tu zwyzywała a nie ma mnie kto bronić." x Nie zwyzywała tylko przeliterowała... :) Tak samo jak H-g... jest a uważa, że Go nie ma ;) :P xxx "No jak tak można!" x No właśnie jak tak można! Cyt: "Dla mnie osobiście materia nie istnieje, jest miłym dla oka złudzeniem. A skoro wydaje nam się, że jesteśmy materialni tworzymy pewną determinowaną tym projekcję. x Skoro H-g wg siebie jest "jest miłym dla oka złudzeniem" to po co masz w Toruniu jeść pierniczki? Skoro dla Ciebie "materia nie istnieje" ? ;) :P

Gość gość
gość dziś - to pisałam ja... Miłego dnia :) :) Olii.n

Gość gość
Eeej Olii ... przecież to bardzo proste :-) :-P Skoro H-g nie ma i pierniczków nie ma to H-g i pierniczki należą do tego samego zbioru czegoś czego nie ma. Więc w obszarze wspólnego zbioru H-g może spokojnie schrupać sobie te toruńskie pierniczki. No i teraz Olii znowu musi sobie rozrysować te zbiory a w międzyczasie pierniczki przepadną już na zawsze poza horyzontem zdarzeń strawione przez żarłoczną osobliwość ;-) :-P x "Nie zwyzywała tylko przeliterowała" No, na jedno wychodzi! I to pisze grzeczna Olii, która nie zna niby pojęcia "zadać komuś bobu" ;-) :-P x "Tak samo jak H-g... jest a uważa, że Go nie ma ;-) :-P " H-g uważa, że materii nie ma zaś sam H-g jak najbardziej jest :-) A nawet ma podejrzenia graniczące z pewnością, że po drugiej stronie kabelka siedzi Oliinka, która też jak najbardziej jest :-) Tylko na Kasię nie ma dowodu skoro wysłała cztery posty a żaden się nie pojawił, pewnie nie może się wydostać z jakiejś czarnej dziury podobnie jak te wspomniane pierniczki :-D x Energia bardzo przekonywująco udaje materię, stąd te złudzenia, a my daliśmy się nabrać jak dzieci :-) x Acha (!!!) Miłego dnia wszystkim! :-) :-) :-) gość dziś - to pisałam ja...H-g :-)

Gość gość
Kasia " później się przebudziłam otworzyłam okno no duszno mi było i zaczęłam pisać a to dziadostwo nie poszło ;-) " Pewnie wcale się nie obudziłaś :-) :-) :-) Zapukałem do Twojego snu, więc odpisałaś rozpędu zamiast zwyczajnie pogadać ;-) :-) H-g

Gość gość
Olinka nie zalogowała sie bo moglaby edytować te słowo ale juz po ptakach ;) Trzeba jakos wygumkowac ;) napisze tak duzo postow zebys nie widzial tego slowa gdy strona przejdzie to sie zagumkuje ;) Bylo pozno Olinka zmeczona i jej sie tak wymsknęło ;) napewno tak naprawde nie chciala :) ;) Ale prawde mowiac jest to pierwszy epitet na naszych wszystkich tematach ;) Spróbujemy z Olinka razem wygumkowac :) ;) K

Gość gość
Po zrobieniu leczo polozylam sie ale tylko na chwilke mialam sie polozyc i tak kurcze mi sie zasnelo ;) Jeden sen mialam super , drugi troche snutny i tez opowiem i widze ze nowe posty sa do czytania hehe Jeden sen byl o raku Olinki . Tak sie przejęłam tym rakiem ze mi sie przyśnił. Bede pisac na raty bo mam młyn :) K

Kasia Daj spokój z pisaniem z pracy ;-) Z poufnych informacji dotarło do mnie info, że świat do północy jeszcze się nie skończy :-) Zdążysz opisać! x PS Oliinka przecież żartuje ( ;-P ---> O ), więc niczego nie gumkujemy ;-) :-)

Gość gość
Hg "Tylko na Kasię nie ma dowodu skoro wysłała cztery posty a żaden się nie pojawił, pewnie nie może się wydostać z jakiejś czarnej dziury podobnie jak te wspomniane pierniczki" Hahahaha az przez chwile zastygłam w myslach czy istnieję ;) hehe moze rzeczywiscie mnie nie ma, moze jestem snem ;) Hg jeden post nie poszedl nocny :) jeden dlugi , sprobuje go przesłać na poczte bo tutaj wogole nie przechodzi K

Gość gość
K --- O i Hg :) K

Gość gość
Hg " Zapukałem do Twojego snu, więc odpisałaś rozpędu zamiast zwyczajnie pogadać oczko.gifusmiech.gif H-g" Wpadlam Hg ale bylo tak pozno ze napewno juz was nie bylo o 4 rano :) wiec zwyczajnie pogadac bym nie mogla ;) bi nie byloby z kim :) To ze Olinka żartowała to wiem Hg :) K

Gość gość
Nie wiem za ktory post sie brac, o piernikach nie kapuje ;) Najlepiej zamowic przez neta pierniczki z Torunia :) bedzie najszybciej K

Gość gość
Olinko napisz pozniej czy sen o tym zmęczonym raku ktory ciagnie jajo ci sie spodobał :) K

Gość gość
Nie wiem czy to kiedys wspominalam, corka kiedys oglada serial "zagubieni " ogladalam razem z nia bo mnie wciągnął ( ten samolot ktory sie rozbił w puszczy) i chciałysmy dotrwać do konca zeby zobaczyc ta tajemnice ktora kryła sie w filmie , tajemnica byla prosta ale wez czlowieku rozszyfruj ;) te wszystkie ich przeżycia to byl ... sen . Nie ogladalam tego odcinka i zapytalam pozniej corki jak to sie zakończyło a ona w trzech slowach powiedziala zmartwiona i jakby zla : " to byl sen " hahaha kto by pomyslal . I wtedy jak Hg napisal czy ja istnieje to przypomnial mi sie ten film :) moze ja tez jestem w jakims snie i wy tez :) K

Gość gość
I czasem tez mysle czy my wszyscy nie jestesmy w czyścu teraz albo co gorsza ... w piekle . Dzis rano czytalam post ( teraz mi sie przypomnialo ) jak Hg napisal ze jakby takiego zerowego czlowieka wnieść na ziemie to co by sibie o nas pomyslal ;) moze ... banda kosmitów ;) albo np ten czlowiek ktory urodził sie 30@ lat temu teraz by zobaczyl komputery telefony i wszystko inne naraz i bylby w szoku i ja wtedy pomyslalam ze wlasnie sa takie rzeczy ktore my teraz nie znamy a beda :) i nawet nie sniloby sie nam co bedzie , w takim razie mozliwe ze i jest to wszystko o czym mowi Olinka :) i warto zmierzać ku temu tak jak ona :) :) No takie mysli mnie teraz przy kawie naszły :) K

Gość gość
Mam dobrze bo moge wlaczyc jeden przycisk w tekefonie i juz moge pisac a wy musicie specjalnie otwierac swoje potężne maszyny , no chyba ze tez piszecie na telefonach ( tego nie wiem) i Hg kiedys napisal ze ja tak wpadam nagle na temat . To dlatego Hg , ze mam was pod reka, telefon w ciagu kilku sekund otwiera mi strone :) laptop otwierał mi sie pol godziny - okropne urzadzenie , ja lubie miec wszystko szybko i dlatego marze o takim urządzeniu ktore bedzie jeszcze szybsze i zeby kabli nie bylo wogole , wiem ze byloby to szkodliwe bez kabli ale to ladowanie tel jest prymitywne i ogolnie ladowanie wszystkich urządzeń :) To dlatego Hg wpadam jak burza na temat :) K

Gość gość
Hg zle przekazalam chyba bo to mialo byc ze pisalam o 4 rano post a nie 4 posty. :) Teraz dopiero zobaczylam o co chodzilo z tymi czterema postami . To chodzilo o godzine 4 :) to byl jeden dlugi post i jest na poczcie :) K

Gość gość
Wreszcie moge na spokojnie analizowac posty ;) Hg : "Trochę cierpliwości i sami dołączymy do tych "najwyższych" a nawet będziemy jednymi z nich usmiech.gif" Hg najpierw musimy zasłużyć . Powinnismy machnąć teraz taka wycieczkę na jasna gore nogami ;) hehe na poczatek ;) K

Gość gość
Hehgość dziś H-g może już jednak śmiało napisać, że drapieżna Olii odgryzła raczkowi jednego wibrysa . Właśnie spłynęły twarde dowody z zeberek (!!!) Hahahahaha mam wizualizację ;) hehe Spłynęły dowody z zeberek ;) dobre dobre teksty to wy macie superowe :) K

Gość gość
Olin "Skoro H-g wg siebie jest "jest miłym dla oka złudzeniem" to po co masz w Toruniu jeść pierniczki? Skoro dla Ciebie "materia nie istnieje" ? oczko.gifjezyk.gif" Niematerialny Hg lubi materialne pierniczki toruńskie ;) oj zeberki zeberki :) czasem mi sie mozg lasuje jak czytam hehe K

Gość gość
23:21 ;) Tutaj najbardziej moj mozg został uszkodzony ;) ;) :) hehe K

Gość gość
Ja tylko na chwilkę mogę. Informacyjnie :) Dla H-g... W Gdańsku w kościele św. Brygidy dzisiaj od 18:30 do ok. 20-21 odbywać się będzie Msza Św. z modlitwą o uzdrowienie. Prowadzi ją rewelacyjny charyzmatyk ojciec Teodor Knapczyk... Od 18:30 do 19:30 jest Msza Św. a po niej odbędzie się właśnie modlitwa o uzdrowienie przed Najświętszym Sakramentem i wówczas to dzieją się te cuda uzdrowieńcze i uwolnieniowe o które sama doznałam i o których piszę :) Również - tu ważne info dla H-g - w tym czasie właśnie wśród ludzi odbywa się manifestacja złego ducha... I to jest ta informacja dla H-g :) Kiedyś pisałeś, że chciałbyś sam zobaczyć i sam sobie wyrobić zdanie na ten temat... więc dzisiaj jak chcesz możesz tego doświadczyć :) Możesz pojechać / pójść i sam się przekonać jak to naprawdę wygląda :) Jestem na świeżo z informacjami bo w tym tygodniu moje dwie przyjaciółki pojechały do Gliwic Bojków w środę na taką właśnie Mszę Św. z modlitwą uzdrowieńczą i się działo :) Były takie manifestacje, że aż moja przyjaciółka, która nie raz była świadkiem takich zdarzeń to mówiła, że tak się działo, że aż sama nie może wyjść z zaskoczenia na jaką skalę to było. Także H-g jak chcesz to możesz wpaść na 10min i zobaczyć jak demony się trzęsą i wyją w innych kiedy prowadzi modlitwy ojciec Teodor. On jeździ po całej Polsce o odprawia takie nabożeństwa :) Możesz do niego też podejść po błogosławieństwo i opiszesz swoje wrażenia :) Byłam też u niego... coś niesamowitego :) ... a tym czasem udanego wieczorku :) Olli.n

Gość gość
Hehe czekamy w takim razie na relacje Hg z mszy uzdrowieniowej ;) Hg napewno napisze ze juz nie musi bo jest zdrowy ;) K

Gość gość
Demony sie trzęsą i wyją , musi byc bardzo ciekawe :) fajnie napisalas hahaha trzęsą sie . Hg badz dzielny , trzymam kciuki :) K

H-g odczytał wiadomość o takiej porze, że demony zdążyły się już powytrzęsać na wszystkie strony ... dla nich to pewnie jakaś forma aerobiku ;-) x Bigos z cukinii zrobiłem już dzisiaj i jestem nim oczarowany :-) Zresztą nie tylko ja, bo wpadła szwagierka i też się podłączyła :-) Wytknęła mi jednak pewien drobny błąd. Z rozpędu cukinię oskórowałem a ta skórka podobno jest istotna i nadaje potrawie smaczek. Ze skórką czy bez, ja tam jestem pod wrażeniem :-) Pytanie Czy po wstępnym podsmażeniu cebuli i marchewki dajecie na dno garnka trochę wody czy czekacie aż dorzucone pomidory, cukinia i papryka puszczą sok?

Gość gość
Skora na cukinii ma pozostać jezeli jest mloda cukinia :) jesli starsza trzeba oskubać cukinie :) przerabiałam to i gdy stara to skora jest ohydna K

Gość gość
Olinko do leczo teojego dodalam rozmaryn i oregano :) Weszlam w minucie wysłania postu przez Hg :) K

Gość gość
Hehgość dziś "H-g odczytał wiadomość o takiej porze, że demony zdążyły się już powytrzęsać na wszystkie strony ... dla nich to pewnie jakaś forma aerobiku oczko.gif" Powiem szczerze : posmarkalam sie ;) haha aerobik demonów ;) K

Gość gość
Tak pomyslalam ze Hg napisze ze za pozno przeczytał posta . Przepraszam Hg ale zaraz padne ze smiechu , ten aerobik mnie rozśmieszył :) Wytłumacz tej pani z ta skórą od cukinii ;) jak mogla sie przyczepic do cukinii ;) K

Gość gość
Grzeczna pani by powiedziala : wspaniałe i poprosiła o jeszcze i by byla zachwycona , w koncu zrobil mezczyzna :) trzeba chwalic mezczyzne :) na kazdym kroku :) K

Kicia Bez przesady z tą grzecznością :-) ;-) Znamy się z nią już tyle lat, że może mi się spokojnie dopisać za siostrę :-)