Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tajemnicza śmierć Magdaleny Żuk która wyskoczyla ze szptalnego okna w Egipcie

Polecane posty

Gość gość
Te "psychiczna" to stsara metoda manipulacji -znana jeszcze za komuny .Jak kogoś chcieli oczernić to degenerat albo wariat .Tu to samo -prosta narracja -wariatka =psycholka -samobójstwo .I po sprawie ... P.S .smaczku dodaje że w necie huczy iż ów Marcus to syn dziennikarza Gazety Wyborczej .Wnioski wyciągnąć samodzielnie .

Gość gość
Jeśli odebrała sobie życie to z powodu tego co ja tam spotkało,z powodu gwałtu, znajdzie zwyrodnialcow,niech poniosą dotkliwe kare

Gość gość
21:42 kto tak powiedzial, niby????

Gość gość
znalezione w sieci SŁAWOMIR TURZYŃSKI byl w holelu gdzie przbywala Magda .SŁAWOMIR TURZYŃSKI jest swiadkiem widzial co sie dzieje. Powiedzial, ze zostal mu wrzycony narkotyk paralizujacy I nie mogl jej pomoc. To sa te sztuczki o krorych mowila Magda.Wróciłem z koszmaru...ledwo żywy.......ten sam szpital.......ostrzegam wszystkich......hotel titanic palace.....hurganda...........jestem w polsce tylko dzięki Bogu.........Nie podaruję IM TEGO.........Rozumię Rodziców.........jestem wrogiem narkotyków.........dzisiaj jestem po szpitalu w Polsce........BYŁEM OTRUWANY 2 TYGODNIE.......jeszcze nie mam siły tego opisywać.....i ten sam rezydent...... SŁAWOMIR TURZYŃSKI TEL.518 715 640 JEŚLI KTOŚ PRZEŻYŁ TO SAMO PROSZĘ O KONTAKT-CHOĆBY ZE WZGLĘDU NA MAGDĘ?

Gość HUSARZ
ludzie to nie polski rzad to prawo talmudyczne jest majace jeden cel niszczyc goi ( czyli na ) a czy ktorys z nich zamieszany w afery siedzi minister tzw sprawiedliwosci byc morze chandel ludzmi 20mln polakow musialo jechac za chlebem tyrac ja biali murzyni o czym mowa jakie rozwiazanie przez kogo?

Gość gość
kóórewka popełniła samobója, skaczą z okna, o czym tu pisać ???

Gość gość
Oczyszczony fragment nagrania, Magdy Żuk. Markus - "Powiedz mi co sie stało". Magda Żuk - "zgwałcili mnie". Słychać bardzo wyraźnie, nagranie przekona każdego sceptyka - https://instaud.io/XUE Jakich dowodów jeszcze więcej potrzeba? Rozpowszechniajcie to gdzie się da!

Gość gość
Oczyszczony fragment nagrania, Magdy Żuk. Markus - "Powiedz mi co sie stało". Magda Żuk - "zgwałcili mnie". Słychać bardzo wyraźnie, nagranie przekona każdego sceptyka - https://instaud.io/XUE Jakich dowodów jeszcze więcej potrzeba? Rozpowszechniajcie to gdzie się da!

Gość gość

Gość gość
a co zrobicie jak sprawe pozamiataja- a tak bedzie- wyjdziecie na ulice a moze prokurature spalicie- nic nie zrobicie tyle wam powiem

Gość gość
aha to dobrze i co dalej bo jakos nie wierze ze ktos poniesie kare

Gość gość
www.wykop.pl/ramka/3751363/czy-trojkat-bogatynski-ma-zwiazek-ze-smiercia-magdaleny-zuk/ lub www.zinfo.pl/artykuly/19960 lub www.wykop.pl/wpis/24067919/a-widzieliscie-to-http-rcwolf-us-images-demoon-mag/

Gość gość
biedna Magda :( strasznie szkoda mi tej dziewczyny.

Gość gość
wiadomo co sie stalo i kto za tym stoi

Gość gość
gdyby poszla do biedronki pracowac zamiast chciec szybkiego zarobku u arabow to by jeszcze zyla

Gość gość
co tu tak cicho

Gość gość
tyle pyskowaliscie a teraz cisza

Gość gość
zgwałcili mnie,cała polska to słyszała,prokuratora nie może polecieć w kulki

Gość gość
moze poleciec w kulki i juz to robi czemu ci kolesie sa jeszcze na wolnosci normalnego czlowieka zamkna jak piwo ze sklepu ukradnie a ci bandyci sie smieja nam w twarz

Gość gość
podobno markus ma juz nowa narzeczona

Gość gość
przeciez to pedal

Gość gość
nowe rewelacje sa

Gość gość
tyle bylo bla bla i juz cisza tacy po prostu ignoranci i dylentanci jestescie